Gästrummet

I samarbete med Ellos

Jag njuter så mycket av att spendera tid hemma. Det finns ingenstans jag känner mig mer trygg. Det finns fortfarande delar av huset som inte är helt färdiga. Näst på tur är gästrummet! Det blev total makeover. Ida har fått fria händer och jag vet att det blir bra när hon lägger sin touch på det hela. Det känns väldigt härligt att mina vänner som sover över ska få ett mysigt rum att sova i.

Här är en bild på gästrummet innan vår makeover.

Ellos IG bild 2
För mig känns det viktigt med snygga basprodukter. För att kunna skapa den hotellkänslan jag älskar. Ida har fått gå loss och hittat massor med snygga och moderna basprodukter hos Ellos.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Gardiner, gardinskenor och nålkrokar.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Mysig pläd.

Processed With Darkroom

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Modern vas från Ellos.

Ida och jag brukar få mycket frågor om inredningstips. Eftersom Ida är inredningsproffset här hemma lät jag henne skriva ihop sina bästa tips.

”Mitt bästa inredningstips för att göra det mysigt och ombonat är att ta in mer textilier. I ett sovrum gör det stor skillnad med de här tre detaljerna:

En stor matta under sängen, som är mysig att sätta fötterna på när man stiger upp på morgonen.

Gardiner från golv till tak, och som gärna får täcka större delen av väggen bredvid fönstret för att skapa en lyxig hotellkänsla.

Ett överkast på sängen som är enkelt att slänga på och som får det att kännas både stilrent och ombonat. Uppe på kan man sedan lägga några prydnadskuddar och en pläd vid fotändan.”

Processed With Darkroom

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Ljuslykta från Ellos.

Ellos har just nu kampanj på mattor och textilier. Koden 395402 ger dig 5% extra rabatt på Ellos 20% kampanj på mattor och textilier märkta med kampanjpris. Koden börjar idag 31/1 t.o.m. 12/2. Klicka här så hittar ni alla mina favoriter.

I samarbete med Ellos

 1. Ida skriver:

  Älskar kuddarna!!! 😍 är dom också från ellos? Kunde inte hitta dom där nämligen 😔

  Ha en fin helg! ❤️

 2. Merja skriver:

  Gamla lampor bättre. Nyt är så kaltt.

 3. Åsa skriver:

  Tycker det vart jättefint!

 4. S skriver:

  Mattan passade tyvärr inte alls in där tycker jag. Sedan blir det lite märkligt att lägga olika nyanser av vitt så nära varandra, gör att de mer cremevita nyanserna ser smutsiga ut istället. Och ja, tavlan är lite liten för väggen. Smaken är som baken, och är du nöjd så är det ju det som räknas!☺️

  1. Malin skriver:

   Tycker också mattan har helt fel färg. Och sen vill man väl ha en läslampa ovanför sängen? I allafall jag som ff läser böcker av papper. Blir så krångligt att läsa med boken under lampan på nattduksbordet.

 5. Mari skriver:

  Jättefint med hotellkänsla 💗

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..