Gästrummet

I samarbete med Ellos

Jag njuter så mycket av att spendera tid hemma. Det finns ingenstans jag känner mig mer trygg. Det finns fortfarande delar av huset som inte är helt färdiga. Näst på tur är gästrummet! Det blev total makeover. Ida har fått fria händer och jag vet att det blir bra när hon lägger sin touch på det hela. Det känns väldigt härligt att mina vänner som sover över ska få ett mysigt rum att sova i.

Här är en bild på gästrummet innan vår makeover.

Ellos IG bild 2
För mig känns det viktigt med snygga basprodukter. För att kunna skapa den hotellkänslan jag älskar. Ida har fått gå loss och hittat massor med snygga och moderna basprodukter hos Ellos.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Gardiner, gardinskenor och nålkrokar.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Mysig pläd.

Processed With Darkroom

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Modern vas från Ellos.

Ida och jag brukar få mycket frågor om inredningstips. Eftersom Ida är inredningsproffset här hemma lät jag henne skriva ihop sina bästa tips.

”Mitt bästa inredningstips för att göra det mysigt och ombonat är att ta in mer textilier. I ett sovrum gör det stor skillnad med de här tre detaljerna:

En stor matta under sängen, som är mysig att sätta fötterna på när man stiger upp på morgonen.

Gardiner från golv till tak, och som gärna får täcka större delen av väggen bredvid fönstret för att skapa en lyxig hotellkänsla.

Ett överkast på sängen som är enkelt att slänga på och som får det att kännas både stilrent och ombonat. Uppe på kan man sedan lägga några prydnadskuddar och en pläd vid fotändan.”

Processed With Darkroom

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Ljuslykta från Ellos.

Ellos har just nu kampanj på mattor och textilier. Koden 395402 ger dig 5% extra rabatt på Ellos 20% kampanj på mattor och textilier märkta med kampanjpris. Koden börjar idag 31/1 t.o.m. 12/2. Klicka här så hittar ni alla mina favoriter.

I samarbete med Ellos

    1. Oj så hemskt att hon skrivit ordet extra – det skulle ju bara stå 25% rabatt. Men å andra sidan – hon har inte skrivit något om annan rabatt så det är ju inte fel att man genom koden får 25% rabatt.

   1. Fast det är ju inte den som skrev texten säger. Uttryckligen 25% extra på textilier redan märkta med kampanjpris. Sedan att hon ljuger/fått fel info/ den som skrev texten inte har en aning om vad denne svamlar om – är en annan sak

    1. Hon skriver 5% extra på Ellos 20% så det betyder utan kod = Ellos rabatt 20%.
     Med kod 5 % + Ellos egen rabatt 20 % blir totalt 25 %.

 1. Möblerna, gardinerna etc var ju superfina! Men tavlan vet jag inte om jag gillar särskilt.. Helt ok men vore det inte finare med en stor, original abstrakt målning till exempel? Du som har råd skulle kunna köpa jättefin konst.
  Kram!

   1. Nej det är ju sant. Men Isabella köpte en stor abstrakt målning till matsalsdelen i sitt förra hus som hon älskade och visade nyligen en lerskulptur av en kvinna som hon har i bokhyllan. Jag skulle gissa att hon är måttligt intresserad. Om inte annat är det en investering och hon gillar ju dyra fina grejer…

 2. Måste fråga hur du kan känna dig trygg hemma om du aldrig är hemma själv? Det är ofta som du åker iväg eller tar hem folk när du är hemma. Jag menar inte att vara otrevlig eller liknande med den kommentaren kändes skum att läsa.

  1. Hon kanske känner sig trygg där just för att det finns säkerhet och inte ofta är ensam. Många skumma kommentarer här att läsa, och väldigt vad folk ska klaga på allt, skumt.

   1. Anna
    Ny tänker jag på det stora hela. IL är inte hemma så många dagar i månaden då hon är ute och reser ofta. Om hon nu även ska ha ett boende utomlands i sommar och vara i Amerika en vecka i månaden plus andra resor så känns det ibland som om hon inte kan vara hemma själv.

    Jag förstår att huset är en trygghet men med tanke på att IL berättar om vart hon ska, när hon ska m.m så ökar det risken för fler Stalkers. Nu kan man läsa om när hon åker någonstans så kan vem som helst som läser bloggen gå och vänta vid huset.

    Jag klagar inte på att hon inte är hemma själv så ofta. Jag själv skulle inte känna mig trygg i ett hus som jag sällan är i samt att jag inte skulle känna mig trygg om jag skriver vart jag ska hela tiden.

    Ser du hur jag tänker?

 3. Snyggt! Wow så fint och mysigt! Ellos har så mycket fint!

  Kul att följa thelowengriphouse-kontot på instagram också, kul med inredning, älskart.

 4. Känns lite halvfärdigt..För liten tavla..Skulle satsat på lampor man kan använda vid läsning också.Tavlan för liten..En vägg helt tom..

 5. Jag tycker det ser ut som ett trångt, ganska billigt hotellrum. Totalt opersonligt, gardinerna gör det verkligen värre. Klaustrofobi.

 6. En skena som går även bakom sängen med samma gardin, finns vinkelslenor för hörn.. flytta ut sängen en aning så gardintyget är bakom skapar lyx ala hotel som du gillar. Även en mörkare sänggavel. För mkt konstrats med den och mattan då det är en heltäckningsmatta under. Mattan skulle istället varit lite mörkare. allt handlar om att inte trycka upp allt till väggen som alla gör.. skapa rymd med tyger.. själv har jag lampor som hänger från taket från italienska occhio och sängen nästan mitt i rummet. Skapa rymd:-) kram

 7. Varför hotellkänsla när det är hemma hos dig? Varför inte hemtrevligt , mysigt , personligt , varmt mm mm.. denna stilen känns så uttjatad. Fint men inget kul alls.

  1. Jag själv ÄLSKAR såna här rum och skulle känna värsta lyxen av att få sånt som gästrum om jag reser bort och blivit en gnutta (läs väldigt mycket) avundsjuk😂

 8. Men varför anställer du inte en riktigt bra inredare när du har ekonomi för det? Denna inredning som mycket annat i ditt hem är för platt och opntressant.

 9. Mattan passade tyvärr inte alls in där tycker jag. Sedan blir det lite märkligt att lägga olika nyanser av vitt så nära varandra, gör att de mer cremevita nyanserna ser smutsiga ut istället. Och ja, tavlan är lite liten för väggen. Smaken är som baken, och är du nöjd så är det ju det som räknas!☺️

  1. Tycker också mattan har helt fel färg. Och sen vill man väl ha en läslampa ovanför sängen? I allafall jag som ff läser böcker av papper. Blir så krångligt att läsa med boken under lampan på nattduksbordet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..