ANNONS

Varierad vecka

/

Denna vecka bjuder verkligen på olika saker, alltifrån rättegång, till Guldbaggegalan, final i Stadshuset, sparka igång lillasyster-bolaget LCC, workshop med vår amerikanska distributör som flyger hit, till att bjuda hem Conde Nast på middag på fredag. Jag gillar dock när dagarna är varierade. Jag blir inspirerad av det. Under eftermiddagen så har Löwengrip och Andiata ett event tillsammans på hotell Diplomat. Kul att få samarbeta ihop. Andiata vill etablera sig i Stockholm och Löwengrip börjar ju att säljas på Stockmann i Finland i februari.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Polo och byxor från Andiata, klackar från Mango.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Ett bud är påväg med en beige BH, denna vita syntes lite väl igenom polotröjan. Jag är så imponerad av mitt team, alltid steget före. De hade ordnat med de innan jag själv såg de!

55
142

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00