Han blev dömd!

Fy vilken morgon! Men VI VANN! Det blev en fällande dom mot mannen. Det känns väldigt bra. Ofredande måste tas på allvar. Min åklagare och min advokat var riktigt duktiga och jag kände mig trygg mellan dom. Men herregud vad jag mådde dåligt när jag såg honom komma in i handfängsel. Salivet försvann helt i munnen när det var min tur att prata. Det var obehagligt att höra honom berätta om hans syn på situationen, när han bestämde sig för att flyga hit och hans ”vision” med mötet när han knackade på. Usch.

Men nu är det över. Tack för er stöd.

Ni kan läsa mer i Expressen här. Nu väntar jobb och lunch på kontoret och ett event med Löwengrip och Andiata på Hotell Diplomat i eftermiddag. Det ska bli roligt att träffa några av läsare som har OSAT. Vi hörs senare!

 1. Edie skriver:

  Hur gamla är ni som kommenterar här inne? Jag hoppas verkligen att ni är yngre tonåringar som inte förstår bättre, och som aldrig har varit med om någonting svårt själva, för jag blir mörkrädd när jag läser vissa kommentarer, varför hata på någon som redan har det svårt?

  Isabella är en offentlig person, men hon är också mamma och en helt vanlig kvinna med känslor, tänk efter innan ni skriver, ingen förtjänar denna behandlingen, var glada för hennes skull istället!

 2. L skriver:

  Är aldrig kritisk mot Isabella, vad hon än säger eller gör. Men det som filmades på instastory va jättelöjligt och konstigt, kändes inte alls verkligt eller seriöst 😕

  1. Ann skriver:

   Nej du brukar inte vara kritisk haha, har vi inte sett… eller 😉 Varför var det så löjligt och konstigt? Men nu var det ju verkligt och seriöst.

   1. L skriver:

    Vadå sett? Jag har knappt kommenterat här tidigare och det finns en eller flera här som kallar sig ”L”, om det är det du syftar på? Inte konstigt om du tänker lite längre kanske.

    För att det ser löjligt och tillgjort ut? Som när I blir filmad gåendes ner för gatan som ingenting, tror nog du förstår mig. Tvekade aldrig på huruvida det faktiskt VA på riktigt eller inte, förstår du säkert, ANN😘

 3. E skriver:

  Behöver råd. Jag ska till rättegång som målsägare i samma ärende som Bella. Dock har det hållt på i 4 år!! Och betydligt fler besök och kontaktats sjukt många gånger. Hur sjutton ska jag klara att ta mig igenom det? Jag vet helt ärligt inte om jag klarar det. Terror i 4 år har förstört mitt liv. Hur ska jag fixa att möta den här personen(i såna här brott finns inte möjlighet att sitta i annat rum). Kan inte heller dra mig ur då det rent juridiskt inte går längre.

  1. Kajsa skriver:

   Fina du, vad det hugger till i hjärtat när jag läser vad du vart med om. Du KOMMER klara det. Jag tror på dig. Önskar dig allt det bästa! Kram

 4. Fantastiskt bra kämpat!
  Verkligen obehagligt och otryggt med dessa galningar som inte förstår att hålla sig på avstånd och att deras sjuka beteende är så fel. Bra kämpat att du anmält och så skönt att rättvisan hade sin gång och att du vann! Grattis! Du är en verkligt fin förebild för alla kvinnor, att både vara framgångsrik och att inte ta skit från andra! Knepigt att det finns de som hamnar i att kommentera småsaker och att vara negativa på bloggen!?! Alla borde hurra och glädjas åt att ha en medsyster, dotter, väninna, medmänniska som står upp för sina rättigheter och som är en sådan fantastisk förebild som du är! Kämpa vidare, du är grym! ❤️

 5. Verkligen bra kämpat! Bra att du anmält och sååå bra med fällande dom som markerar att rättsväsendet fungerar!
  Så otroligt obehagligt och otryggt att inte få vara i fred och så hemskt att vissa galningar inte kan förstå hur deras beteende förstör för andra. Skönt när rättvisa skipas. Tråkigt att flera fastnar i småsaker på bloggen, men blir väl lätt så när msn inte är påläst vad som är vad. Men strunt i allt gnäll och alla negativa nu! Grattis till framgången och tack för ditt mod och kämparanda! Du är en fantastisk förebild för alla unga kvinnor!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..