Rättegång på onsdag

Måndag morgon! Jag vet inte vad som har hänt i vår familj men vi alla har blivit så morgontrötta. Ingen vill kliva upp utan barnen vill ligga och gosa länge länge. Men när vi väl kom ner halv åtta (halvtimma senare än standard) så var det ljus tända och god frukost framme, barnen fick också lov att titta på sin iPad medan de vaknade till. Kanske var det mest för min egen skull så att jag själv skulle få chansen att blir klar i huvudet.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Sedan var det raka vägen in till kontoret, jag älskar min stund i bilen på morgonen. Varmt kaffe bredvid och en playlist som gör mig glad.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag brukar alltid byta om på kontoret, så jag åkte i vinterskor, tights och stickad tröja. Idag väntar interna möten och så Guldbaggegalan ikväll med Sheila. Förresten, jag bokade ju av Marbella nu i veckan och vilken tur det. För jag blev nyss kallad till rättegång av stalkern från Kongo redan på onsdag morgon. Det känns lite läskigt men jag känner också ett stort äntligen.

 1. Felicia skriver:

  Synd att du inte köper svenska produkter, utan valio som är finskt? Du har ju ekonomin till att köpa bra ekologisk svensk yoghurt. Varför gör du inte det? Eller en vegansk yoghurt om du bryr dig om barnens hälsa, nu verkar det som att bara din egen hälsa som är viktig.

  1. Amanda skriver:

   VARFÖR måste folk ifrågasätta allt hon gör, snälla svara på det? Tråkig människa du är

 2. Shima skriver:

  Alltså varför måste man skriva att han är från Kongo måste vara en svensk grej, varför inte bara skriva ” rättegång med mannen ”

 3. Anton skriver:

  En mysig morgon tillsammans med sin älskade i sängen blev det här hemma. Champagne frukost och jordgubbar 😘

  Bilder6.bloggplatsen.se

 4. Själv tycker jag att det bara var uppfriskande att se att era frukostar ser ut som vilken annan svensson-familj som helst! Alla ska bara hitta fel på dig exakt hela tiden.
  Ha så kul ikväll på galan och lycka till på onsdag!

  1. Hanna skriver:

   Då är min fråga om folk ger det där till sina barn som stabdard?? Herregud

  1. Cj skriver:

   Fast det handlar om Bellas dubbelmoral.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..