ANNONS

Rättegång på onsdag

/

Måndag morgon! Jag vet inte vad som har hänt i vår familj men vi alla har blivit så morgontrötta. Ingen vill kliva upp utan barnen vill ligga och gosa länge länge. Men när vi väl kom ner halv åtta (halvtimma senare än standard) så var det ljus tända och god frukost framme, barnen fick också lov att titta på sin iPad medan de vaknade till. Kanske var det mest för min egen skull så att jag själv skulle få chansen att blir klar i huvudet.

Copyright 2019. All rights reserved.

Sedan var det raka vägen in till kontoret, jag älskar min stund i bilen på morgonen. Varmt kaffe bredvid och en playlist som gör mig glad.

Copyright 2019. All rights reserved.

Jag brukar alltid byta om på kontoret, så jag åkte i vinterskor, tights och stickad tröja. Idag väntar interna möten och så Guldbaggegalan ikväll med Sheila. Förresten, jag bokade ju av Marbella nu i veckan och vilken tur det. För jag blev nyss kallad till rättegång av stalkern från Kongo redan på onsdag morgon. Det känns lite läskigt men jag känner också ett stort äntligen.

41

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00