ANNONS

Söndagslistan!

/

… Vad är bästa med livet just nu?

Denna vecka har det varit tuffare att vara positiv. Jag har haft min super-pms och då äter jag premalex (antidepressiva) och kämpar med måendet. Men om det är svårt att känna glädje så brukar jag tänka på vad jag är tacksam över istället. Det är en väldigt bra övning när man är nere. Jag är tacksam över en mysig helg med barnen och Ida. Vi har under åren stått bredvid varandra och stöttat när vi tagit oss igenom många av livets faser. Vi båda har haft en tuff tid på senaste det var så skönt att få stänga in oss lite, reflektera och sätta nya mål.

… Sämsta?

Ja PMS:en är inte kul men jag har lärt mig att leva med det. Det är ca 7-10 dagar i månaden som är mörka men jag kan förhålla mig till det hyfsat rationellt och inte ta mig själv på för stort ansvar. Innan jag har lärt mig vad det var så trodde jag att livet krisade jämt och ständigt. Nu vet jag ju att det är hormonellt och då blir det lättare att hantera. Måendet har blivit bättre efter att jag la om kosten men vissa perioder kan ändå bli tuffa.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

EY regionala final som vi vann!

… Vad ser du fram emot?

Jag ser fram emot en rolig vecka med två galor (så kul att få bära vackra klänningar!). På måndag (imorgon) väntar Guldbaggegalan med min bästa vän och sedan middag ute. På tisdag skulle jag egentligen till Marbella på jobb men jag drog i hälso-handbromsen. För mycket socialt jobb. På torsdag väntar EY Entrepreneur of the year i blå hallen där Pingis och jag kan kamma hem Årets kvinnliga stjärnskott. På fredag kommer vår amerikanska distributör till Sverige på möten hela dagen och så på fredag kväll har Pingis och jag en jobbmiddag här hemma hos mig tillsammans med Conde Nast som flyger hit från London.

Väldigt spännande och viktig kväll.

Livet med en kock 😍

… Vad känns läskigt?

Galan på torsdag! Jag hoppas så mycket på att Pingis och jag ska vinna!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

På Supper i Åre

… Vad åt du i veckan?

Denna vecka var vi ju i Åre och hela gänget åt middag på Supper. Det var ljuvligt. Favoriten var blomkålstacos. Jag brukar ju äta väldigt rent men där gick jag loss på söt pommes, chili mayo och marangsviss. Jag märker direkt att kroppen inte gillar socker och fett i den mängden men det var gott där och då. Dock märker jag hur mycket jag uppskattar min hälsosamma livsstil för jag känner direkt hur jag hamnar i obalans när jag byter kost.

Italenska alperna förra året!

… Bästa sättet för att koppla av?

Att vara i Åre och Umeå var bra för avkopplingen. Det är något speciellt med kombinationen snö och tänd brasa. Den avkopplingen slår faktiskt poolhäng i solen. Jag längtar redan efter nästa resa till alperna. Jag åker gärna till Gstaad igen, Verbier eller Cervinia innan säsongen är över. Jag vill mysa med vänner i en chalet och äta goda ostar. Förra året åkte ju Sheila, jag, Pingis och David till Cervinia och det var så himla mysigt.

… Veckans bästa rutin?

Jag har mediterat en kvart varje kväll. Och som jag älskar det! Det är så häftigt hur snabbt man blir bättre. Förut var 20 andetag svåra i rad utan att tappa fokus. Sedan blev 5 minuter en utmaning. Nu känns en kvart fort. Under de sista minuterna får jag alltid kontakt med min intuition så bra. Det hjälper mig navigera. Att skapa space för mig själv på riktigt är den bästa investeringen i mig själv som går att göra. Rekommenderar alla att börja meditera – ladda ner Headspace!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Planering inför lanseringen i Australien

… Vad har du för målbilder i huvudet?

Ta emot pris på torsdag såklart! Samt lanseringen av Löwengrip i Australien. Det känns overkligt. Rent privat så är en målbild en egen dag på lördag. Barnfri helg igen. Jag ska träna, köpa med mig god lunch, bada badkar, läsa och gå runt i pyjamas till det är dags för att möta mina vänner ute på middag. Åh!

26

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00