Städprodukter

I samarbete med REN LOGIK

Idag har jag ett nytt och roligt samarbete här i bloggen som jag vill hylla. Det är REN LOGIK och de jobbar med hållbara städ och tvättprodukter som är miljövänliga och snygga. Det är helt nytt varumärke så det känns extra roligt att göra det här samarbetet. De jobbar nämligen med produkter för oss som är känsliga mot starka ämnen och dofter. När man är en allergiker och ofta har eksem på händerna blir man väldigt noga med vilka produkter man släpper in. Både jag och Sally är superkänsliga. Alla deras produkter är tillverkade i Sverige förutom diskborsten i miljövänlig bambu. De är dessutom märkta med Bra Miljöval. Jag ska absolut inte säga att jag städar här hemma för det har jag ju valt att ta hjälp med, men det känns bra att produkterna som används hemma produceras i Sverige och med ett företag som tänker steget längre. Dessutom är alla produkterna helt veganska, innehåller inga färgämnen och är i flaskor av bioplast.

Något som skiljer ut REN LOGIK från andra varumärken, som jag nämnde tidigare, är att de vänder sig till barn och vuxna som är känsliga. Precis som Löwengrip. De säljs på bland annat Apoteket AB och Apotea. Jag som är väldigt känslig kan reagera på för starka tvättmedel men det gör jag inte på det här. Så om ni har barn som är känsliga eller du själv så är det värt att testa. Ett av våra starkaste sinnen är doft och det har Ren Logik fokus på i sina produkter. De vill att doften ska vara lugn, och kopplas ihop med en känsla. Kanske något från barndomen. Hoppas Gillis och Sally kan minnas doften av när de klev i nya huset eller doften av deras täcken i en varm säng när de blir äldre. En känsla av trygghet.

Om man är väldigt känslig finns det produkter som är helt oparfymerade och ni kan hitta produkterna här. De är dessutom snygga så det gör ingenting om gästerna som är hemma får syn på dem.

I samarbete med REN LOGIK