ANNONS

Vaccinspruta och förhör med nya stalkern

/

Torsdag morgon. Jag vaknade med samma PMS-depp som igår. När det är tufft att kliva upp brukar jag gå in i autopilot-läge. Jag vet sedan innan att efter en dusch, frukost och haft mitt första möte på kontoret så brukar jag må bättre. Och skulle jag fortfarande känna mig nere så får det vara så, det är bara att jobba på utan att känna efter så mycket. Jag försöker också tänka att den tillfälliga nedstämdheten faktiskt kan vara bra för mig. För under dessa pms-dagar kommer jag inte upp i samma tempo.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Efter frukosten imorse så åkte vi på fem års-kontroll. Lite läskigt med vaccinsprutan (tyckte vi båda…) men annars så gick det bra. När det var dags för att få välja en tatuering när Gillis var klar sa han ”Kan jag ta en till min lillasyster också?”. Han tänker alltid på Sally. Lovisa och Sally väntade utanför i lekrummet. Vi vinkade hejdå till Lovisa, jag lämnade och åkte till kontoret. Idag väntar internmöten hela dagen samt genomgång inför lanseringen i Australien.

Jag har förresten sett en del frågor om mannen som greps förra veckan. Idag skrev expressen om mannens egna ord, så obehagligt.

28
105

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00