Vaccinspruta och förhör med nya stalkern

Torsdag morgon. Jag vaknade med samma PMS-depp som igår. När det är tufft att kliva upp brukar jag gå in i autopilot-läge. Jag vet sedan innan att efter en dusch, frukost och haft mitt första möte på kontoret så brukar jag må bättre. Och skulle jag fortfarande känna mig nere så får det vara så, det är bara att jobba på utan att känna efter så mycket. Jag försöker också tänka att den tillfälliga nedstämdheten faktiskt kan vara bra för mig. För under dessa pms-dagar kommer jag inte upp i samma tempo.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Efter frukosten imorse så åkte vi på fem års-kontroll. Lite läskigt med vaccinsprutan (tyckte vi båda…) men annars så gick det bra. När det var dags för att få välja en tatuering när Gillis var klar sa han ”Kan jag ta en till min lillasyster också?”. Han tänker alltid på Sally. Lovisa och Sally väntade utanför i lekrummet. Vi vinkade hejdå till Lovisa, jag lämnade och åkte till kontoret. Idag väntar internmöten hela dagen samt genomgång inför lanseringen i Australien.

Jag har förresten sett en del frågor om mannen som greps förra veckan. Idag skrev expressen om mannens egna ord, så obehagligt.

 1. Ida skriver:

  Hei! Angående PMS og mens, så må jeg bare spørre om en sak! Jeg har tenkt sånn, litt spøkefullt, at om jeg ble president eller statsminister, eller VD i et firma, så hadde jeg innført tilbud til alle kvinner om 1-2 røde dager i måneden. Da ville man kunne få velge hjemmekontor, ta helt fri, dra hjem tidligere, eller liknende. Rett og slett fordi den kvinnelige kroppen ikke er ment for tungt arbeid eller stress under dagene der vi blør. Vi er så utrolig mye mer sensitive under disse dagene, faktisk så SER kroppen vår annerledes ut fra innsiden, og skal ikke utsettes for tunge løft, ol.l. Flertallet av kvinner går jo på p-piller og annen hormon-prevensjon, som gjør at en ikke kjenner signalene like godt. Men for oss som følger en naturlig syklus kan det være smertefullt å presses inn i et høyt tempo disse dagene. Tidligere jobbet jeg i barnehage (dagis), og det var et sant hel**** under mensen.

  Hva tenker du som leder om disse tingene Isabella? Jeg er nysgjerrig på hva andre businesskvinner tenker om dette temaet! <3 😀

  P.S: Du er en superinspirasjon, takk!!

 2. Asså din nya stalker är ju inte helt klok! Måste vara så sjukt frustrerande!

 3. Vi har 5 årskontroll nästa vecka ,dock inget vaccin men allt annat ska hon göra😊

   1. Sara skriver:

    Vaddå inget vaccin? Har barnet en sjukdom som gör att du inte väljer att vaccinera? Annars är det bara galenskap att välja bort vaccin. Förbannat idioti rakt igenom helt enkelt. Har lust att skicka tillbaka alla vaccin-motståndare till medeltiden och så får vi se hur roligt ni tycker att det är sen. Om jag missförstod din kommentar ber jag om ursäkt på förhand, om inte, så är det precis detta jag menar…..

     1. Sara skriver:

      Jag hoppas att det lagstiftas att alla måste vaccinera sina barn- förutom de barn som har en sjukdom där vaccin inte är möjligt såklart. Men för att skydda de barn som inte kan vaccineras så är det ju en förutsättning att alla andra vaccinerar sig. Det är ett enormt problem att detta är något man kan välja och jag hoppas verkligen att det kommer en lag i framtiden så att alla barn som inte kan vaccinera sig kan känna sig säkra. Vi vill inte ha en värld där folk dör i sjukdomar som man inte behöver att få.

     1. Lovisa skriver:

      Håller helt och hållet med dig Sara.. vår dotter föddes prematur, fyfan rent utsagt om något hänt henne när hon var som mest oskyddad de första månaderna! Oavsett ålder, vaccinet får du ju i omgångar och olika åldrar men skulle aldrig i mitt liv INTE vaccinera barnen och ha på samvetet att det dödat någon annans!!

  1. Sara skriver:

   Jag kommenterade förut, ser inte kommentaren nu men det kanske kommer sen. Jag läste din kommentar igen och kanske jag jumped to conclusions för fort. Kanske du menade kontroll men inget vaccin och då ska ju inte jag anta att det betyder vaccinmotstånd bara för det. Ber om ursäkt. Ps! Medeltiden var menat som ett studiebesök för motståndare- för det var inte roligt då. Inte det minsta och så vill vi inte ha det igen. Just to clearify 🙂

   1. Linda skriver:

    Har du koll på att man kan få sjukdomar AV vaccin? Så någon som är nyvaccinerad kan smitta en nyfödd med tex mässling.

    Jag själv väljer bort vaccin och jag tycker det är viktigt att man får välja själv hur man vill göra med sin egen kropp! Så jag håller inte med dig Sara om att det borde bli olagligt att inte vaccinera.

    1. Vicky skriver:

     Då hoppas jag du håller dig borta från andras barn tills de har hunnit bli vaccinerade mot saker du kan bära på så att du inte dödar dem med eventuella sjukdomar du bär på då du/ni är ovaccinerade. Det borde klassas som dråp om man som ovaccinerad smittar någon som inte kan vaccineras. Absolut ett val, men DITT val är inte MITT val, så håll ditt val borta från mitt.

     1. Linda skriver:

      För det första så har jag själv fått uppleva ett av mina barn som fick mässling av vaccin och senare smittade sina vaccinerade syskon med det. Är det konstigt att jag inte tror på vaccin efter det? Varför vaccinera om man ändå ska bli sjuk?

      För det andra så får man inte direkt en ny hudtyp av att vaccinera sig och att all smitta och bakterier inte ”fäster” på din hud, du kan fortfarande bära på en smitta. Det är och kommer alltid att främst handla om god hygien och vett (inte hosta rakt ut, tvätta händer, hålla sig hemma om man är sjuk osv)

      Det enda jag försöker säga är att det är ett VAL just nu, men det finns ministrar i regeringen som kämpar för att det ska vara olagligt att välja bort vaccin och det är ett stort hån för oss som lever med olika vaccinskador, att man ska behöva vaccinera sig ännu mer fast man uppenbarligen inte tål vaccin.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..