ANNONS

Natural Cycles i USA

/

I samarbete med Natural Cycles

Som ni läste i mina mål 2019 är ett av de i toppen “hälsan först”. Träningen prioriteras i kalendern, två pass i veckan med min PT Pontus. Hand i hand med träning och hälsa är för mig att känna min kropp och veta vad den behöver. Jag får mycket hjälp av Natural Cycles som berättar var i cykeln jag befinner mig. När det närmar ägglossning är jag pigg, kan ta i, och har hur mycket energi som helst. Däremot när PMS är på väg så känner jag att det är tyngre. Jag måste sova mer och träna annorlunda.

För Natural Cycles del är det supermycket fokus på USA just nu. De har bland annat öppnat nytt kontor i New York, det ska jag försöka hinna med att besöka när jag är där. Så roligt!

Processed With Darkroom Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Men det händer spännande saker även på hemmaplan. Natural Cycles säljs nu på flera Apotek runt om i landet, Apoteket AB, Kronans Apotek och Apotek Hjärtat. Även online på ett av Sveriges största online apotek – Apotea. De kör just nu en kampanj på TV som ni kanske sett, men utöver det har de ett bra erbjudande, 25% rabatt på Natural Cycles självtester! Ägglossningstester kan man använda i preventivt syfte, de kan hjälpa till att få fler gröna dagar, men också om man önskar att planera en graviditet. Kampanjen hittar ni här!

I samarbete med Natural Cycles 

28
75

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00