Gör plats för att drömmar ska bli sanna

Jag vaknade 03.00 imorse på Soho House i Meatpacking, superpigg och valde att kliva upp. Tog alla samtal med kollegorna i Sverige och tog tag i mailen. Trots att det var tidigt så kände jag en lycka i hela kroppen över att få vara i NYC. Staden har kallat på mig och jag behövde få ta mig över. Ska jag vara helt ärlig så har vi bara bokat i en vecka i månaden till mig som fortfarande är oplanerade men jag litar på min förmåga att fylla dagarna. Ibland måste man kasta sig ut och skapa utrymme för att saker och ting ska kunna lyckas och ta fart. 

1

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed With Darkroom Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Igår fick jag lite Sex And the City-vibbar när jag dröjde där i baren. Är det såhär kvällarna kommer att tillbringas efter mötestunga dagar? I can get used to that! Att få ta på mig klackar (okej byta, vem försöker jag lura jag har alltid klackar) och bära fina klänningar är ju fantastiskt kul. Mitt nätverk här i NYC är väldigt litet än så länge så jag ser fram emot att bygga upp det.

Nu väntar mer kaffe och sedan gymmet, hotellet har egna cirkeltränings-pass vid sju (så kul!) men får se om jag orkar vänta. Det är om två timmar. Annars går jag till hotellet bredvid som har öppnat dygnet runt. Under förmiddagen väntar en hårstylist som ska fixa mitt hår och sedan ska jag ta över Allures instastory. Därefter väntar en fullspäckad dag med möten för Löwengrip tillsammans med vår distributör.

Vi får fin PR här i USA i stort sett nästa vecka. Pingis och jag har lite intern tävling om vilket land som kommer att gå bäst för oss, USA eller Australien! I Australien har vi kommit in på en stor kedja MYER vilket såklart är fantastiskt och i USA har vi börjat höras och synas lite mer. Oavsett så är det två häftiga länder på nypa sig i armen-nivå.

Vi hörs senare!

  1. Kan det vara som så att det genom ej korrekt grammatik förmedlas att allt inte behöver vara perfekt här i livet men det kan gå bra i livet ändå.

  2. Johanna
   Jag är språkvetare men har inga som helst problem med Isabellas svenska. Hon är en djävel på att driva bolag, anställa medarbetare, betala skatt och tjäna pengar. Dock är hon ingen skribent, men det funkar för en blogg.

   Jag kände en man, nu avliden, som var mångmiljonär flera gånger om och som drev bolag över hela världen. Han var dålig på att skriva och kunde inte stava till aluminium som ingick i ett av alla hans bolagsnamn så det blev en förkortning istället. Inte var han en sämre människa för det. Precis som med Isabella.

   Lycka till i NY Isabella

   1. Ingen skrev heller att hon är en sämre människa. Är jag en sämre människa som verkligen inte förstår den här meningen: ”Ska jag vara helt ärlig så har vi bara bokat i en vecka i månaden till mig som fortfarande är oplanerade men jag litar på min förmåga att fylla dagarna.”?

    1. Tja, m m.fl.
     Jag tolkar dessa ständigt sura kommentarer som att ni vill trycka ner Isabella när ni gnäller på hennes språkbehandling.
     Jag förstår uppriktigt inte varför ni håller på.

     Alla har vi områden som vi är sämre eller bättre på – så även Isabella.

   2. Vem har skrivit något om att Bella skulle vara en sämre människa pga av skrivfel?? Kommentaren handlar givetvis om att språket och stavningen skiftar ofta här i bloggen vilket tyder på att fler personer skriver inläggen.

    1. Ja, förstår ditt resonemang men om det är Isabella eller någon annan i sitt team som har skrivit detta inlägg vet nog bara skribenten själv. 😉
     Lär vi nog aldrig få veta. En gåta.

 1. Hej Isabella,

  Jag bor i Australien och har altid varit nyfiken på att testa Löwengrip (har följt dig i nästan 8 år nu) så det är roligt att det kommer säljas här med!

  Vilken produkt kan du rekommendera om man vill ha lyster och återfukta hyn för att pannan altid bir torr?

  1. Hej Amanda! Jag jobbar på Löwengrip och skulle rekommendera dig The Cream – Facial Cream, eller egentligen hela Daily Facial Care-sortimentet (det gröna)! Serien verkar balanserande och ger massvis med fukt, som ju är en förutsättning för balanserad och lystrig hy. Använd Moisture on the Go – Facial Mist efter rengöring och lite när du vill under dagen (den ger fukt trots att du bär smink) för balans och näring.

   Annars, prova Instant Glow som lanseras om ett par veckor! Den är också fuktgivande med bl.a. hyaluronsyra och ger, som namnet skvallrar om, massvis med lyster!

  1. Ja Emma, antingen läser du och tuggar i dig de märkliga språkfelen eller så låter du helt enkelt bli att klicka dig in här, så slipper du bli irriterad.
   Enkelt?

 2. New York är fantastiskt och jag ser att du varit på Augustine. Verkligen en toppenrestaurang, där åt vår nyårsmiddag i år.
  Du får bara inte missa att besöka hotellet The Beekman (Thompson) som ligger i samma hus. Tror att du hade gillat det! Njut av NY

 3. Du och andra vloggare/bloggare gick ut och stödde Annie Lööf innan valet. Det är väldigt många som röstade på dom enbart för att du/ni gjorde det. Jag tycker därför det vore rimligt att ni uttalar er om var ni står idag. Om ni fortfarande stödjer Annie och C. Med tanke på vad som hänt.

  Det är ändå Sveriges framtid vi pratar om. Det är ingen lek. Det är viktiga saker.

  1. Hon har redan kommenterat det.
   Vad menar du med att folk röstar på AL för att Isabella röstar på henne?
   Ingen klok människa röstar väl på någon utan att veta vad det partiet står för?

   1. Men snälla, det är väll klart att 18 åriga förstagångsväljare som är politiskt förvirrade (med all rätt!) blir påverkade av influencers likt Isabella och Bianca I.

    1. Tror du har himla fel där.
     Känner många ungdomar som är otroligt pålästa. Tror dom klarar det där många gånger bättre än Eva 47…eller Lasse i samma ålder.

     1. Det finns både pålästa och icke pålästa i alla åldersgrupper så vi behöver ju inte starta en tävling i vilken åldersgrupp man är mest påläst. Bra fråga tycker jag! Det var många influenser som gick ut med att de röstade på Annie. Kändes som reklam faktiskt..

 4. Man märker tröttheten hos dig slå igenom i detta inlägg,många märkliga meningar.Men man förstår ju helheten.

 5. Du har uttalat dig om att du ibland gör en viss typs inlägg för att få folk att köpa dina produkter och att medlidande gör att dina produkter säljer bättre. Detta har fått mig att undra: då du mådde så väldigt dåligt just under julshoppingsäsongen, var detta också bara ett sätt att sälja mera? Jag är inte en cynisk person annars, men dina egna uttalanden har gjort mig misstänksam. Sedan när julen var över mådde du plötsligt bra igen.

 6. Få ut era produkter till Ulta eller Sephora här i USA. Så fort man kan se dem i affären så kan jag tänka mig att testa. Känner inte riktigt för att köpa det via Amazon.
  Lycka till!

  1. Hon kanske inte vill ha mågit kvar? Jag vet inte om jag har något mågit eller om jag är så sugen på att ha det? 😱

 7. Kanske dags att börja påpeka för Isabella att använda de kläderna hon faktiskt har och inte köpa nya kläder varje dag (Läs: Sacha) (Nu köper hon/Sacha väl iofs inte ett enda plagg, gissar att Bella till 95% är en köpt skyltdocka)

  Men, lika mycket som alla påpekar att hon flyger bör man påpeka hennes galna konsumtion av kläder.

  https://svenska.yle.fi/artikel/2019/01/09/bara-oljan-fororenar-mer-an-vara-klader-forskare-anvand-dina-klader-tre-ganger?utm_source=facebook-share&fbclid=IwAR1SlJu66ywYtHZBra4y2_ofJNPr1hbzYwXBPXUzjaKIFXWuuNSncNFRk_Y

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..