Söndagskvällen!

En liten lista:

…. Vad är bästa med livet just nu?

Att det är ett nytt år och nya tag. Trots att problem och turbulens från förra året som hänger kvar in i januari så har jag en helt annat styrka och lugn att bemöta allt med. Jag kom tillbaka stark efter julledigheten vilket känns skönt. Mest tacksam är jag att jag har ett sånt himla bra team runt mig. Jag tjatar nog om det jämt men jag kan ha fått världens bästa anställda.

Processed With Darkroom Processed with VSCO with 1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Sämsta?

Hmm. Sämsta är nog det som jag nämnde lite kort igår. Att trots laguppställning med team så att jag ska kunna lägga allt mitt fokus på barnen och jobbet är det mycket trista saker bakom kulisserna. Jag har regelbundet polisen här hemma. Och idag när jag var ute och fikade med barnen har vi en säkerhetsperson utanför cafét. Det är ett surrealistiskt liv och ibland blir det för mycket för mig. Men som jag skrev i frågan ovan. Jag är betydligt starkare nu än innan jul. Jag inbillar mig att jag får ta emot dessa prövningar av en anledning. Något bra men som kräver en ännu starkare version av mig själv väntar där framme. Så har ju livet varit hittills.

… Vad ser du fram emot?

Att få åka till NYC imorgon. Vara lite anonym. Jag längtar också efter bolagsgruppens kick off i Åre. Det ska bli spännande att resa till Australien och lansera Löwengrip, det är overkligt att få ha ”pressdagar” där (nyp mig!!). Sedan väntar införsäljningsmöten i Shanghai i Kina innan jag lämnar den delen av världen, passar även på att besöka Hermine Holds fabrik. Ser såklart fram emot att få lansera HH i februari.

Processed With Darkroom Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Vad känns läskigt?

NYC känns lite läskigt. Jag har ju bara kastat mig ut. Bollade den idéen med Pingis under hösten och sa att nu ska jag bo där regelbundet för ett underlätta etableringen av Löwengrip. Hon är ju som jag och sa bara ”go om du känner att du orkar flänga mer än vad du redan gör”. Det finns inget facit att gå efter. Men jag älskar när det suger till i magen och planen inte riktigt är 100%.

… Vad äter du helst?

Jag har verkligen gått bananas på hälsosam mat. Lovisa som bor här tycker nog att jag är en riktig kanin. Mumsar på kall blomkål från kylen. Det är ju lyxigt att ha sug på grönsaker och jag är övertygad om att det är tarmfloran som önskar mer av det man göder den med (ni hör hur inne jag är i min tarmflora-värld..). Men saker som jag äter VARJE dag är färska bär. Var jag än befinner mig världen så blir det alltid blåbär och hallon på morgonen tillsammans med något annat. Idag satt jag och bläddrade i alla gröna kokböker som står på hyllan i köket, fotade och messade till kock Matilda. Längtar till nästa barnvecka då hon är tillbaka igen. Jag upplever verkligen att huden får en så fin lyster när jag är duktig på att få i mig vatten, äta mycket färgglada grönsaker samt få svettas ordentligt med träningen.

Processed With Darkroom Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Din guilty pleasure?

Tidningar och skvaller… Förut fick jag skämmas när jag jämt köpte alla skvallertidningar på Seven Eleven men idag läster jag ju allt via Readly så nu kan jag smyga lite mer hehe.

… Drömköp?

Hmm, jag är ju lite bortskämd med att Sascha har en outfit redo för mig varenda dag, året om. Då hinner man inte sukta efter ett köp lika mycket. Men i skönhetsväg letar jag efter nya kroppsoljor hela tiden. Sedan tycker jag i och för sig att jag inte kan ha för många tights från Lululemon. De dagar jag inte klär upp mig (som idag) så lever jag i yoga-tights därifrån och en stickad tröja.

… Har du något tvångsbeteende?

Jag har förstått på framför allt pojkvänner (och ex-man) att jag kan vara överdriven i min renlighet. Alltid tandborste, plackers och wipes (kvarleva från blöjtiden med barnen men hey, det är ju så bra till allt!) i min väska samt duschar oftast morgon och kväll. På morgonen älskar jag att börja dagen med en dusch och få liksom smörja in mig och sånt. Och på kvällen vill jag vara ren och insmord innan jag kryper ner i sängen. Jag upplever dock inte det som ett problem. Antal gånger jag tvättar händerna per dag är väl lite extremt enligt alla jag levt med, å andra sidan är jag (och barnen) sällan sjuka.

Processed with VSCO with dog1 preset Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Bästa sätt för att koppla av?

Det varierar men bara av att komma till huset gör mig lugn. Jag älskar att se och höra brasan. Samt tappa upp ett bad och hälla i en massa olja. Jag brukar räkna till 20 andetag när jag tar en micropaus, det är svårare än vad man tror. Men gör stor skillnad.

… Vad har du för målbilder i huvudet?

Massor. Man tänker 60 000 tankar om dagen och stor del av dom är mina mål. Det spelas upp som en film. En film är tidig sommar i huset, träna i poolhuset som jag kan öppna upp så att det känns som att träna ute, bjuda över vänner på lunch och låta alla barn bada i poolen. Hyra ett hus i St Tropez en månad i sommar, ser lika mycket fram emot att ha barnen där nere som att ha en singel-sommar (!). Ta hem EY Årets Kvinnliga Stjärnskott med Pingis samt en massa spännande möten med olika personer som jag vill träffa. Att nätverka och träffa likasinnade är det som ger mig mest energi!

 1. Martina skriver:

  Brukar sällan kommentera men jag är ofta inne och läser och lär mig drömma av dig. Nya utmaningar känns inte lika allvarligt.

  Vill tipsa om Kerstin Florians kroppsoljor, dom är helt fantastiska!! 🙂

  Kram

 2. Helene skriver:

  Om du vill vara helt fri från stalkern så kan du ju alltid flytta till USA på heltid. Han kommer aldrig bli insläppt där.

  1. Marcus skriver:

   Vi behöver alla pensionsräddare vi kan här

 3. Åh, det där med 20 lugna andetag ska jag försöka ta efter. Jag har jobbat 11 timmar idag (mycket för mig!!!!) och nu kvällsjobb för att förbereda för min efterträdare på gamla jobbet samtidigt som jag ska upp till nya imorgon 05:45. Känns i kroppen att den är stressad!!!

 4. Amanda skriver:

  Förstår om du inte delar med dig av barnens privatliv, men är nyfiken på om det stundande skolvalet för G är en stor process för dig som förälder eller om det är enkelt trots separation, folkbokföringsadresser och inställning till kommunalt/privat? Tror det är en ångest för många föräldrar gällande första barnet (inkl undertecknad) men det är ingenting du har lyft trots att du är intresserad av exempelvis förskolefrågan (vill etablera eget). Kanske en rörig kommentar men jag undrar nyfiket om det är solklart för dig och din exman eller i process?

 5. Eva skriver:

  Du kallar ditt hem för ”huset” hmmm stämmer kanske, ett hem är inte en utställningshall, där allt är perfekt, med perfekt mat rena rosendoftande lakan osv….. Hoppas du får till en hemkänsla så du kan kalla det att komma hem. Ett hem är så viktigt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..