Söndagskvällen!

En liten lista:

…. Vad är bästa med livet just nu?

Att det är ett nytt år och nya tag. Trots att problem och turbulens från förra året som hänger kvar in i januari så har jag en helt annat styrka och lugn att bemöta allt med. Jag kom tillbaka stark efter julledigheten vilket känns skönt. Mest tacksam är jag att jag har ett sånt himla bra team runt mig. Jag tjatar nog om det jämt men jag kan ha fått världens bästa anställda.

Processed With Darkroom Processed with VSCO with 1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Sämsta?

Hmm. Sämsta är nog det som jag nämnde lite kort igår. Att trots laguppställning med team så att jag ska kunna lägga allt mitt fokus på barnen och jobbet är det mycket trista saker bakom kulisserna. Jag har regelbundet polisen här hemma. Och idag när jag var ute och fikade med barnen har vi en säkerhetsperson utanför cafét. Det är ett surrealistiskt liv och ibland blir det för mycket för mig. Men som jag skrev i frågan ovan. Jag är betydligt starkare nu än innan jul. Jag inbillar mig att jag får ta emot dessa prövningar av en anledning. Något bra men som kräver en ännu starkare version av mig själv väntar där framme. Så har ju livet varit hittills.

… Vad ser du fram emot?

Att få åka till NYC imorgon. Vara lite anonym. Jag längtar också efter bolagsgruppens kick off i Åre. Det ska bli spännande att resa till Australien och lansera Löwengrip, det är overkligt att få ha ”pressdagar” där (nyp mig!!). Sedan väntar införsäljningsmöten i Shanghai i Kina innan jag lämnar den delen av världen, passar även på att besöka Hermine Holds fabrik. Ser såklart fram emot att få lansera HH i februari.

Processed With Darkroom Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Vad känns läskigt?

NYC känns lite läskigt. Jag har ju bara kastat mig ut. Bollade den idéen med Pingis under hösten och sa att nu ska jag bo där regelbundet för ett underlätta etableringen av Löwengrip. Hon är ju som jag och sa bara ”go om du känner att du orkar flänga mer än vad du redan gör”. Det finns inget facit att gå efter. Men jag älskar när det suger till i magen och planen inte riktigt är 100%.

… Vad äter du helst?

Jag har verkligen gått bananas på hälsosam mat. Lovisa som bor här tycker nog att jag är en riktig kanin. Mumsar på kall blomkål från kylen. Det är ju lyxigt att ha sug på grönsaker och jag är övertygad om att det är tarmfloran som önskar mer av det man göder den med (ni hör hur inne jag är i min tarmflora-värld..). Men saker som jag äter VARJE dag är färska bär. Var jag än befinner mig världen så blir det alltid blåbär och hallon på morgonen tillsammans med något annat. Idag satt jag och bläddrade i alla gröna kokböker som står på hyllan i köket, fotade och messade till kock Matilda. Längtar till nästa barnvecka då hon är tillbaka igen. Jag upplever verkligen att huden får en så fin lyster när jag är duktig på att få i mig vatten, äta mycket färgglada grönsaker samt få svettas ordentligt med träningen.

Processed With Darkroom Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Din guilty pleasure?

Tidningar och skvaller… Förut fick jag skämmas när jag jämt köpte alla skvallertidningar på Seven Eleven men idag läster jag ju allt via Readly så nu kan jag smyga lite mer hehe.

… Drömköp?

Hmm, jag är ju lite bortskämd med att Sascha har en outfit redo för mig varenda dag, året om. Då hinner man inte sukta efter ett köp lika mycket. Men i skönhetsväg letar jag efter nya kroppsoljor hela tiden. Sedan tycker jag i och för sig att jag inte kan ha för många tights från Lululemon. De dagar jag inte klär upp mig (som idag) så lever jag i yoga-tights därifrån och en stickad tröja.

… Har du något tvångsbeteende?

Jag har förstått på framför allt pojkvänner (och ex-man) att jag kan vara överdriven i min renlighet. Alltid tandborste, plackers och wipes (kvarleva från blöjtiden med barnen men hey, det är ju så bra till allt!) i min väska samt duschar oftast morgon och kväll. På morgonen älskar jag att börja dagen med en dusch och få liksom smörja in mig och sånt. Och på kvällen vill jag vara ren och insmord innan jag kryper ner i sängen. Jag upplever dock inte det som ett problem. Antal gånger jag tvättar händerna per dag är väl lite extremt enligt alla jag levt med, å andra sidan är jag (och barnen) sällan sjuka.

Processed with VSCO with dog1 preset Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Bästa sätt för att koppla av?

Det varierar men bara av att komma till huset gör mig lugn. Jag älskar att se och höra brasan. Samt tappa upp ett bad och hälla i en massa olja. Jag brukar räkna till 20 andetag när jag tar en micropaus, det är svårare än vad man tror. Men gör stor skillnad.

… Vad har du för målbilder i huvudet?

Massor. Man tänker 60 000 tankar om dagen och stor del av dom är mina mål. Det spelas upp som en film. En film är tidig sommar i huset, träna i poolhuset som jag kan öppna upp så att det känns som att träna ute, bjuda över vänner på lunch och låta alla barn bada i poolen. Hyra ett hus i St Tropez en månad i sommar, ser lika mycket fram emot att ha barnen där nere som att ha en singel-sommar (!). Ta hem EY Årets Kvinnliga Stjärnskott med Pingis samt en massa spännande möten med olika personer som jag vill träffa. Att nätverka och träffa likasinnade är det som ger mig mest energi!

 1. Det är helt SJUKT hur lång du har kommit I din utveckling!! Hade jag inte vart upptagen med sista och den mest hektiska terminen i gymnasiet hade jag frågat om man kunde få bli praktikant! blir så himla inspirerad av dig isabella! Längtar tills jag har tagit studenten och kan börja min resa påriktigt! Då kommer du vara en av dom jag alltid kommer tänka på först när jag tänker på mitt liv om kanske 10 år! Kanske inte direkt samma yrke men att kunna leva som du gör är en av mina största mål!

 2. Precis, målbilder från en andra generationens invånare från Finland.
  Det visade sig snabbt att jag o tvilling var snabba på 60 m, kunde spagat som 4 åringar, hjula , vi var tysta. Mamma o pappa var finnar och det är jag än idag! Med en pastor till farfar i Finland. Jag vet inte om saker som dessa kan du ta til dig när du har nån ADhD diagnos . Du sade ju i Sksvlan att du har svårt att läsa av människor

 3. Förstå, du vill träna för att det är bra har du läst, du äter din diet för att det är bra
  Du skrev att du tränar ( typ endast ) för att det är bra.
  Sjönk ner;
  Bebis dog av undernäring för föräldrarna var veganer. Dog pga fett och protein. Jag skiter i vem gör si eller så, oavsett så har människor runt omkring anmälningsplikt

  1. Inte för att de var veganer, utan för att de sket fullständigt i näringslära. Precis som ännu fler föräldrar – till allätare.

  2. du är medveten om att det ständigt dör ungar som blir tvingad en icke-vegansk diet också va? Bara för typ EN jävla unge dör som åt veganskt så är vegansk mat tydligen farlig. Lol asså.

   1. Du kallar en oskyldig liten människa som bragts om livet för ”jävla unge”. Hallo, finns någon moderator här???

 4. Eg offtopic men undrar hur uppdrag inom B2B ser ut och om det är ett av dem mest tuffa yrkena?
  Dvs finna kunder (företag) telefonledes.

 5. Stor igenkänning på det där med renlighet 🙂 Det är ju så underbart att pyssla med hudvård i badrummet och duscha/bada + smörja in sig innan läggdags.

  Hoppas du får fina dagar i NY.

 6. Men du, vad har hänt med Gabriella? La du ner hennes projekt eller vad har hänt? Är du aldrig rätt för att bli utbränd igen, för att verkligen gå in i väggen av allt jobb och fläng som du har? Men du kanske har lärt känna din kropp så pass att du varvar ner rejält när du kan, inte vet jag.

  Kul att läsa lite om din lista och hur du tänker..
  Förstod att du skulle vara lite mer bosatt i USA.. Vad spännande det kommer att bli för oss men ta det lugnt som sagt..

 7. Om du tvättar händernas ofta, hur gör du för att dom inte ska bli nariga och torra? tvättar också händerna extremt mycket i mitt jobb på förskola och händerna och naglarna tar enormt mycket stryk..

 8. Jag som jobbar som sjuksköterska har fått lära mig att det är jätteviktigt att tvätta händerna ofta för att förhindra smittspridning, så ni gör verkligen helt rätt.

  Däremot funderar jag på det här med wipes…
  De är ju sprängfyllda med kemikalier, fattar inte att de ens är tillåtna att tvätta bebisar med. Om man tvättar toaletter med dem blir det skinande rent, det säger lite om hur starka medel det finns i dem.
  Det förvånar mig lite att du som är så mån om vad du stoppar i dig inte verkar bry dig så mycket om vilka kemikalier du smörjer in dig med….

  Anyway, hoppas du får en fin vecka!

 9. Är det kanske så enkelt att en som bygger upp en förmögenhet på att få andra att konsumera diverse kemikalier i hoppet att bli vackrare, säger att hon använder alla dessa själv. Annars är hon inte trovärdig. Sedan är det endast hon själv som vet vad hon egentligen använder.

 10. Jag tänker precis likadant; att alla prövningar jag ställs inför har en mening. Det ska leda till något och vi behöver styrkan. Kanske bara en tröst i svåra tider, men jag har också svårt att se alla händelser som en slump. Allt har en mening 🙂

 11. Såg att du letar efter nya kroppsoljor. Då vill jag tipsa dig om ett norrländskt märke som heter Barr som gör fantastiska oljor som vunnit flertalet priser.
  https://barrsweden.com
  Här är deras hemsida, du bör verkligen prova dom. Lovar att du inte kommer bli besviken. Man blir så återfuktad, mjuk och len av den. Tips!

 12. Du är en sådan förebild för mig Isabella! Du har ett sådant ”go” i dig och det är så inspirerande att få följa din resa och dina sociala medier. Fortsätt med det du gör, du är så otroligt grym!

 13. Du kallar ditt hem för ”huset” hmmm stämmer kanske, ett hem är inte en utställningshall, där allt är perfekt, med perfekt mat rena rosendoftande lakan osv….. Hoppas du får till en hemkänsla så du kan kalla det att komma hem. Ett hem är så viktigt.

 14. Förstår om du inte delar med dig av barnens privatliv, men är nyfiken på om det stundande skolvalet för G är en stor process för dig som förälder eller om det är enkelt trots separation, folkbokföringsadresser och inställning till kommunalt/privat? Tror det är en ångest för många föräldrar gällande första barnet (inkl undertecknad) men det är ingenting du har lyft trots att du är intresserad av exempelvis förskolefrågan (vill etablera eget). Kanske en rörig kommentar men jag undrar nyfiket om det är solklart för dig och din exman eller i process?

 15. Åh, det där med 20 lugna andetag ska jag försöka ta efter. Jag har jobbat 11 timmar idag (mycket för mig!!!!) och nu kvällsjobb för att förbereda för min efterträdare på gamla jobbet samtidigt som jag ska upp till nya imorgon 05:45. Känns i kroppen att den är stressad!!!

 16. Om du vill vara helt fri från stalkern så kan du ju alltid flytta till USA på heltid. Han kommer aldrig bli insläppt där.

 17. Brukar sällan kommentera men jag är ofta inne och läser och lär mig drömma av dig. Nya utmaningar känns inte lika allvarligt.

  Vill tipsa om Kerstin Florians kroppsoljor, dom är helt fantastiska!! 🙂

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..