I annonssamarbete med OSLO SKIN LAB

Skönhet inifrån

I samarbete med Oslo Skin Lab

För några månader sedan så berättade jag här på bloggen att jag i samarbete med Oslo Skin Lab har börjat testa deras collagen-pulver. Produkten kallas The Solution och collagen är något som finns naturligt i kroppen men det blir mindre desto äldre man blir. Därför har collagen-pulvret blivit en del av min morgonrutin och jag tillsätter det i min smoothie eller i ett glas vatten. Pulvret kommer i smarta portionsförpackningar och det påverkar inte smaken på maten något alls. Trots att jag rest mycket de senaste tiden och utsatt huden för mycket yttre påfrestningar känner jag faktiskt att jag fått en finare lyster i min hud sen jag började med pulvret. Min hud känns len och mjukare även på hela kroppen och upplever att den återhämtar sig snabbare när jag känner mig fuktfattig efter en resa eller kyligare dagar.

IMG_4385

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Det ska bli spännande att fortsätta se hur det verkat under längre tid. Jag som älskar att experimentera med hälsa och skönhet gör det yttersta jag kan för att hålla mig frisk och bygga upp ett stark inre långsiktigt. Jag tror varje liten sak påverkar oavsett om det är träning, sömn eller bara dricka ordentligt med vatten. Därför är det extra kul att testa en sak som collagen-pulver som hjälper till lite extra. Huden behåller lättare sin smidighet, elasticitet och bidrar även till att förebygga celluliter och fina linjer. Som jag berättade i förra inlägget så vill jag i min roll som ägare av ett skönhetsbolag vara mitt allra bästa jag. För mig handlar det inte bara om att ha fint yttre utan det spelar roll för den inre känslan också. Oavsett var jag är eller vad jag gör. Hur ser ni på att tänka mycket på sitt yttre? The Solution har dessutom fått väldigt fina resultat i många kliniska studier vilket är ovanligt på just såna här produkter.

IMG_4386

Om du också vill testa Oslo Skin Labs collagen-pulver och teckna ett medlemskap så har de nu ett erbjudande med 65% rabatt på första köpet när du tecknar medlemskap hos dem. Som medlem får du löpande påfyllning hemskickat och 30% rabatt på varje försändelse. Så smart och smidigt! Klicka här för Sverige, Norge, Danmark eller Finland.

I samarbete med Oslo Skin Lab

 1. Sköter man om sin hälsa speglas detta i det yttre…så sömnbrist, stress, dålig kost etc kan ingen kräm i världen ändra. Hela skönhetsindustrin är dock uppbyggd på det motsatta och smarta kvinnor faller fortfarande för detta. Att åldras är oundvikligt. Gör det med värdighet och insikt, istället för att försöka springa ifrån något som förr eller senare hinner ifatt oss alla.

 2. Flera andra bloggare har gjort reklam för detta tidigare. Några har lagt upp före och efter bilder och på de som man ens ser skillnad på så såg huden klart bättre ut på före-bilden (huden såg fläckig ut efter en tids användning). Så, nej tack.

 3. Kan du länka till kliniska studier?

  Kan du förklara hur kollagen som intas via kosten kan passera via magtarmsystemet och hamna sedan i huden? Det finns inte en enda kollagenttransportör i kroppen som kan plocka upp kollagenet i magen och sedan transportera det via blodet ut i hud. Kollagen produceras i huden av kollagenproducerande celler eller injiceras in med injektion i huden i den aktuella rynkan för att hamna där kollagenet skall hamna.

  1. Just vad jag skulle skriva. Hemskt hur man lurar människor på det här sättet. Det kan vara att Isabella inte på riktigt tror på något så här korkat, men hon är väl tvungen att låtsas.

   1. Är ni factfullnes freeks med den dåliga smaken att lita på vetenskap och inte på denna bloggerska? Hon vet ju bäst om hur kollagen bildas i kroppen och allt det där. Annars skulle hon väl inte sälja detta. Till och med Laila Bagge har sagt ”wow”. Räcker inte detta?

  2. Vet själv att Kollagen funkar. Dock äter jag Kollagen Plus från Norge. Kapslar med fiskolja och Kollagen samt vitaminer. Kollagen finns i HELA kroppen inte bara i huden. Brosk, muskler, ben o hud består av Kollagen. Därför tar kroppen upp kollagen lätt. Sedan jag började ta kapslarna ser och känner jag en stor skillnad, och jag är över 40år. Så jag tror säkert att Isabella ser skillnad i sin hud med, fast hon tar det i pulverform. Pröva själv innan du har åsikter. 🙂

  3. Kollagen innehåller 19 olika aminosyror, både essentiella och icke-essentiella aminosyror vilka hjälper kroppen att bilda eget kollagen och många andra viktiga processer i kroppen.

 4. Min hy blev tyvärr mkt sämre när jag använde produkten. Den såg trött ut och sliten ut. Men vi reagerar ju alla olika på saker och ting.

   1. Tack för informationen, jag undrade också om vart kollagenet kommer ifrån. Jag kan tycka att företaget som säljer produkten borde vara tydlig med det på deras hemsida. Innan jag skulle överväga att köpa produkten skulle jag vilja veta mer om produktionen, till exempel vilket land dessa nötkreatur kommer ifrån.

    1. Ja det kan man verkligen undra. Mailade och frågade dem direkt men fick väldigt svamlande svar tillbaka. Tillslut fick jag fram att de inte kan garantera vilket land djuret ursprungligen är ifrån. Känns oseriöst.

 5. Jag kommer ihåg en gång för många år sedan då du skulle fotograferas för en tidning och fotografen bad dig posera med ett läppstift i handen. Du kände dig kränkt och förminskad och tyckte att fotografen inte tog dig på allvar. Du var så mycket mer än smink och yta. Så långt du har kommit och utvecklats sedan dess.

 6. Hör inte till just det här inlägget, men du som är klok, politiskt medveten och vän med Annie Lööf, skulle inte du kunna kommentera din uppfattning om det nuvarande politiska läget?

  Tusen tack!

 7. Underbara bilder men jag vet inte om jag tror så mycket på såna där pulver. Det finns pulver och tabletter till det mesta men jag tror det handlar om gener och hur vida du röker eller dricker alkohol eller inte tex. Men att ett pulver ska hjälpa har jag svårt att tro på, men hey om det funkar så är ju jag glad för det och du med som blir yngre till hyn antar jag? Hoppas den gör det, funkar alltså.

  Ha en fin söndag och kommande vecka.

 8. Sa du inte för ett tag sedan att din hy hade blivit riktigt torr och att emelie (hon som sminkar dig) också lagt märke till det?

 9. Jag har använd kollagenpulver dagligen i över ett år nu och märker definitivt en skillnad
  Använder dock ett annat märke
  Vissa saker kräver en längre tids regelbunden användning för att ge resultat
  Och det gäller även kollagen – för min del i alla fall.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..