Lunch med Cristina

Denna dag har varit så intensiv att jag inte ens har hunnit öppna upp min dator eller dra ut min stol vid skrivbordet. Vi har pusslat med 5-10 minuters avstämningar i alla bolag och jag har haft så dåligt samvete över att inte kunna ge alla ordentligt med tid. Men istället för att tänka på allt jag inte hann göra 100% idag så tänker jag på allt vi faktiskt hann med första veckan på jobbet 2019. Första veckan förra året inleddes med att jag fick höra att jag blivit Näringslivets mäktigaste kvinna, det trodde vi skulle vara svårslaget. Men allt vi har lyckats åstadkomma denna första arbetsvecka slår faktiskt förra året.

Jag har inte haft tid att ta in allt som händer och njuta av det, därför ser jag fram emot att få ta helg och hänga med barnen. Känner jag mig själv rätt så kommer min hjärna att stänga av jobbet i helgen och gå in i mamma-rollen, men på planet till NYC på måndag finns det tid för reflektion och komma ikapp mentalt. Jag är i alla fall glad att det är fredag för min hjärna är helt forcerad.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

En av dagens höjdpunkter var lunchen med Cristina Stenbeck. Så mycket skratt ihop. Jag imponeras enormt mycket av henne. När jag var yngre läste jag om hennes pappa Jan Stenbeck och blev inspirerad. Han byggde sitt egna ekosystem med bolag och jag bestämde mig då för att göra samma sak fast digitalt. Jag ville starta och äga bolag som gemensamt kunde hjälpa varandra framåt. Vi har mycket av ett eget ekosystem idag med digitala kanaler som vi kan lansera varumärken inom, samt hela Nordic Tech House bakom som sköter alla data och utveckling. Men vi har en lång resa kvar. Jag saknar en fond som kan finanserna alla idéer, typ som ett Family Office men dit kommer vi så småningom. Hur som helst, mycket av min vision är tack vare Jan Stenbecks fantastiska resa.

Nu ska jag sminka av mig och gå och mysa med barnen. Jag fick sätta mig en halvtimma här hemma med jobb och få undan allt jag inte hann under dagen. Matilda som hjälper oss med maten har gjort egen  raw food snickers så det blir mitt och barnens fredagsmys. Så gott!

Trevlig fredag på er,

 1. Maria skriver:

  Hej! Vet du vad det är för fina armband Christina har på sig?

 2. J skriver:

  Poweråsiktsbytare?

  1. Irene skriver:

   Power hit och power dit. Ordet har blivit så slitet att det inte längre betyder någonting.

 3. J skriver:

  Powergranne?

 4. J skriver:

  Powerbarn kanske?

 5. Sofia skriver:

  Sagt det förr och säger det igen. Du ÄR en PowerWomen!👌.

  1. J skriver:

   Svårt att vara en POWERMAN.

  1. Nessa skriver:

   Wow! Så Isabella är flera kvinnor alltså? WomEn betyder kvinnor.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..