Paddington!

God morgon! Det är häftigt ändå hur man kan studsa upp på morgonen klockan 4.45 för att man vet att man har roliga saker som väntar. Emelie knackade på 05.00 hos mig och så satte vi igång, vi var klara på en timma och sedan var det Pingis tur. Det är så skönt att slippa fixa sig själv på morgonen. Jag har svårt att se hur jag ska kunna sluta med det livet ut.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Rummet var så kallt så jag satt med morgonrock och mitt täcke på mig!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Klart!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Outfiten blev en kashmir-tröja från Pillowtalk. Jag måste slå ett slag för det märket. De ljuvligaste stickade tröjorna jag någonsin använt. Jag har dom i denna modell som är lite tajtare och så en annan som är mer oversize. Kjolen är ifrån Boss och klackar Mango. Det är inte alla skor som är flygvänliga, alltså så pass sköna att man kan rusa runt på en flygplats men dessa klackar är det.

Mötet på hotellet kan nog vara ett av 2019 viktigaste, jag kan inte berätta så mycket mer nu tyvärr. Men vi hade en bra känsla efteråt.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

På Heathrow köpte jag med mig en varsin Paddington och en röd buss till barnen. Jag gillar att köpa med mig något som passar de land/stad jag har varit i. Från Moskva blev det ryska gummor etc. Nu har jag precis landat och ska hämta barnen lite tidigare.

Jag såg någon kommentar om att jag skulle vara en dålig mamma för att jag reser iväg då och då. Jag känner faktiskt noll dålig samvete över det. Tvärtom, jag är stolt över den uppväxt mina barn får. De har en mer typisk vardag hemma hos sin pappa och hos mig är det mycket mamma-tid eftersom jag aldrig behöver göra en hushållssyssla. Vi myser och gör saker jämt eftersom orken och tiden finns. Glädjen som jag såg igår i deras blick efter en dag och kväll med Ida och Lovisa värmde i mammahjärtat. Tänk er två vuxna som bara är där för att vara med dom och ha roligt. Det går verkligen ingen nöd på barnen, tvärtom de är väldigt privilegierade.

 1. Nicole skriver:

  Jag tycker du är en fantastisk inspiration. Ditt mindset, att inte behöva göra en hushållsyssla och därmed ha mer tid för sina barn/ annat håller jag SÅ med om! Jag vill gärna ha det så i framtiden, dock tror jag inte att jag kommer kunna ha en kock men kanske någon annan form av vardagsmatshjälp där man kan äta nyttigt men så lite tid på matlagning som möjligt.

 2. jessica skriver:

  Jag tycker att du verkar vara en genuin mamma som lyssnar och finns där för dina barn! Du blandar karriär med mammalivet på ett fint sätt!! Heja dig!

 3. Petra skriver:

  Gaaah! Nu har jag inte läst kommentaren du hänsvisar till.
  Jag tände till direkt… För vem tusan kritiserar en man som är på resande fot? Säljare, kapten, lastbilschaufför osv osv osv.
  Här har vi en ung kvinna som lyckats slå sig fram och med god hjälp från kollegor lyckats skapa ett framtida emperium!
  Jag har följt Isabella sedan bloggen startades mer eller mindre. Det är en helt otrolig resa!
  En helt otrolig kvinna! Jag hade kunnat göra vad som helst för att få möjligheten att vara en kugg i det där välsmorda kugghjulet som de sliter dag ut och in med att få växa.
  Kan inte förstå hur folk sitter ich klankar ner på ALLT hon gör. Är det inte jobb ni klagar på så är det barn, eller hus… osv!

  För tusan vänd era klagomål inåt. Se på era egna liv. Klaga inte på andra när ni själva UPPENBARLIGEN INTE är perfekta.

  Tack Isabella för att vi får ta del av ditt liv! Medgång som motgång! 🙏💓

 4. Sofie skriver:

  Jag fixar inte heller mig själv på morgonen! Så skönt. Gratis är det också. Och slipper sminka av mig på kvällen när jag är trött. Kommer aldrig heller kunna sluta med det livet ut 😉

 5. marie skriver:

  Jag reser med mitt jobb, min man reser inom sitt jobb. Vi har fyra stabila barn som inte lider för det. Brukar säga It takes a village…vi får hjälp från släkt och vänner när det behövs. Funderade ett tag på en au pair, men vi lyckades pussla ihop det ändå. Du är en bra mamma. Punkt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..