Spännande dag i London

Intensiv men fantastisk dag i London, eftersom klockan snart är nio här och jag ska upp 04.45 så kommer lite bilder från min dag:

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Frukost och fix på Arlanda innan flyget skulle gå. Idag flög bara jag och Emelie. Sascha var upptagen i Stockholm och Pingis, Simon och Charlotte var redan på plats i London.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Idag finns Löwengrip på alla SAS flighter!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Blev lycklig när jag fick syn på solen…

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Och väl på plats i London var himlen ljus och det kändes lite vårligt. Så underbart!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Dags för möte…

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Ett familjeägt investmentbolag som helt klart har samma fokus som vi, spännande…

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag har inte träffat Pingis sedan innan jul. Hon strålade när hon kom in i rummet, inte så konstigt men tanke på att hon kom tillbaka nyförlovad med sin älskade David. Jag började gråta av lycka när beskedet nådde mig under ledigheten. Dom är så fina ihop! Vårt möte gick väldigt bra, sex år och många konferensrum senare är det fortfarande lika roligt ihop.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Sedan delade vi upp oss. Pingis träffade en återförsäljare tillsammans med Simon och jag mötte upp bästa Charlotte som är försäljningschef i Löwengrip Invest.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

.. Alltid ett leende på läpparna ☺️

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vi träffade Netjets!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Drömmar som slår in … :- )

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Efter mötet stod vi mellan att gå ut och äta hela gänget eller köpa med oss och hänga på varsitt rum på hotellet. Eftersom vi umgås så intensivt på dagarna kändes det helt okej att säga hejdå tidigt till varandra och köra ensammiddag. Det är oerhört viktigt för mig att det är raka rör på jobbet och framför allt när vi reser ihop. Alla får alltid göra såsom man vill.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag längtade hem till hotellet! Vi bor på The Franklin i Knightsbridge. Min favoritdel i London. Facetajmade med barnen som nattades i min säng. De var glada med trötta efter en rolig dag med Ida och Lovisa. De hade gjort chokladbollar på kvällen och Gillis hade sparat en till mig som var lika stor som min hand. Schysst!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Morgonrock, middag och sista kvällsjobbet från sängen. Jag går och lägger mig tacksam över mitt jobbteam och hemmateam – Tack vare gänget runt mig som lägger sin själ i allt kan jag jobba mot mina karriärsdrömmar och vara småbarnsmamma samtidigt. Det är fantastiskt. Jag kommer vara tacksam för det livet ut.

 1. Anni skriver:

  Fixat privatjet nu?:)

  1. Sofie skriver:

   Tro mig, det har varken hon eller företaget råd med…

 2. Flög du till London för att träffa färsäljningschefen?

 3. Fantastiskt! Dt blir ju så när alla jobbar med det de älskar, då är det inga problem att lägga sin själ i det <3

 4. London är en underbar stad! Roligt att kunna se sina egna produkter på flyget. Själv förbereder jag för Designers Guild vårkollektion. Så härligt med lite olika vårtecken.
  //Berith

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..