24 h i London

God morgon!

Det finns ingen bättre start än att få ha två varma barnkroppar tätt intill sig när klockan ringer. Idag fick jag väcka båda, så mysigt. Jag behövde hoppa in i duschen men de ville ligga kvar och gosa i sängen så då gjorde dom det. När jag var klar gick vi ner och åt frukost tillsammans. Halv åtta gick Lovisa upp med barnen till deras rum och klädde på sig och jag gick in till min flygel i huset, gjorde mer kaffe, tog på mig kläderna som Sascha valt och packade ner min necessär.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Jag måste slå ett slag för kedjan Mangos skor. Jag älskar såklart designer-skor men Mango har lyckats ta fram fina och väldigt bekväma klackar. Jag har tre par från dom, ett par svarta, bruna och dessa i mönster. Byxorna är samma som igår (Veronica Virta) och kavajen kommer ifrån Stylein. Mina favoritfärger.

Copyright 2019. All rights reserved.

Sedan var det dags för lämning, varje onsdag är det skidskor på förskolan. Kul! Vi ses inte förens imorgon men barnen var glada ändå, Ida har ju funnits med i bilden sedan jag var gravid med Sally. Idag skulle Ida och Lovisa hämta barnen och åka och bowla, sedan skulle de få nattas i min säng. Jag landar efter lunch imorgon så jag hinner hämta barnen. I vanliga fall reser jag ju på barnfria veckor men ibland är det inte jag som bestämmer utan får anpassa mig.

Copyright 2019. All rights reserved.

… Idag i London träffar vi ett bolag som är intresserade av köpa delar av Löwengrip, Nets Jets och imorgon ett spännande frukostmöte med Vouge och Conde Nast publications.

Copyright 2019. All rights reserved.

Efter lämning vid halv nio blev det raka vägen till Arlanda VIP, Emelie är på plats och ska fixa mig här i en av loungerna. Pingis, Simon och Charlotte åkte till London redan i går för att ta fler möten men jag kunde inte/ville inte vara borta mer. Då är det skönt att ha ett team.

Önska oss lycka till i London! Hoppas att ni får en bra onsdag. Vi hörs senare.