Hello Instant Glow och teleintervju med Marie Clarie

Snart nio och äntligen har jag fått tid att uppdatera er… Jag har haft en rolig dag på kontoret. Varje tisdag är det ju produktmöte med varumärkeschefen Hannah och nu är det extra kul för nu är vi i en fas där vi får se resultatet av mycket arbete vi gjorde förra året! Jag hade ett leende på läpparna från början till slutet av mötet. Jag är så stolt över allt vi gör. Mycket av Löwengrips resa har svängt fram och tillbaka, testat olika strategier etc. vilket är naturligt när man driver bolag. Men något som alltid har varit densamma är den höga prioriteringen av våra produkter. Det är bolagets hjärta.

Jag skulle aldrig någonsin släppa en produkt som jag inte älskar. Just nu är jag förälskad på nytt i Long Lasting Shampoo och balsam (fem år gammal serie men ändå bästsäljare), samt hela vår Healthy Glow-kroppsserie. Sedan blir mitt hår så mjukt och får en fin fantastisk glans av Over Night Hair mask. Som jag älskar allt.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Kontors-looken idag. Blus från Zara, byxor från Veronica Virta och klackar Mango.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Dagens produktutveckling på konferensbordet! Detox-schampoo och balsam i olika dofter, vi jämför just nu ingefära med koriander. Detox-shampoot är tanken att använda 1-2 gånger i månaden. Det tvättar nämligen bort ALLT, varenda liten rest som kan ligga kvar. Skillnaden blir enorm, håret blir renare och lättare.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… i burken ligger vår älskade Day Mask. Den är lite gyllene och ger huden en jämn ton med massa lyster samtidigt som masken ger supermycket fukt. Perfekt när man inte vill sminka sig men ändå ge huden fukt och känna sig fin. Jag hade endast den hela helgen.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Här är dock dagens största glädje! Tre nya skönhets-bebisar i min famn. Ahh! Glädjen! Den bästa serie vi någonsin har gjort. En ansiktsserie som heter Instant Glow (kommer i februari). Det är den som jag har använt de senaste halvåret. Resultatet är enastående! Det är en rengöringsmousse, ett glow-serum och en vispad ansiktskräm. Allt är proppat med c-vitamin och massa annat ljuvligt för huden.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag lämnade jobbet redan 14.30 och hämtade barnen tidigare. Jag åker till London imorgon och missar hämtning (men lämnar innan) så jag ville ha lite extratid tillsammans. Ida har köpt en ny fåtölj till mig som jag har velat ha länge (riktig läsvänlig sådan) men barnen blev lika förälskade i den som jag så vi klämde ner oss alla tre.

Vid 18.30 gjorde jag en FaceTime-intervju med amerikanska Marie Clarie om Löwengrip. Lovisa hjälpte mig med barnen så länge. Så skönt att ha henne här. När jag var klar så blev det läsning, barnen brukar vilja att jag läser men nu önskade de Dagsspöket uppläst via Nextstory. Jag brukar lyssna på allt på 1,5 takt (alltså lite snabbare) men det är en himla tålamodsövning att lyssna på en bok i vanligt tempo. Men det är ju sövande och det är ju syftet på kvällen :- )

 1. Vad roligt! Jag skulle föredra en doft av ingefära alla dagar i veckan! Koriander har jag otroligt svårt för (verkar vara on/off för de flesta gällande koriander🙈)

 2. Du är otrolig på uppdatera bloggen flera gånger om dagen!!! Amazing
  Fler borde följa ditt sätt att blogga
  Lycka till med allt i livet ditt

 3. Varför är din blogg fortfarande så dåligt optimerad för att visas på vanlig datorskärm? Jag förstår att de flesta kanske läser på mobil, men sitter man på stor skärm så är alla bilder helt små och texten smal som en bildtext.
  Ni lägger så mycket kraft på den grafiska designen på allt annat inom era bolag men just bloggen ser riktigt risig ut. Varför har den blivit så nedprioriterad? Av alla bloggar jag följer så ser just nu denna sämst ut rent grafiskt.

  1. Elin
   Du har nog någon inställning som är fel.
   Jag läser alltid bloggen på min dator Mac Book pro 13″ och där är texten 12 cm bred – och bilderna är lika breda.

  2. Kanske har du fel inställning. Om du använder Chrome: klicka på de tre prickarna uppe i högra hörnet och zooma in.

  3. Elin, jag ser inte heller något fel på det grafiska och bloggens layout eller bilder – allt är som det ska och alltid varit, aldrig haft några problem här med sneda bilder eller liten text, och jag läser via datorskärm. Men visst är en del bilder ganska små men de kanske valt att ha det så, själv föredrar jag att bilder är något mindre än megastora, tycker det är bättre och bekvämare. Är helt nöjd med denna blogg, älskar att den uppdateras flitigt, flera ggr per dag, toppen.

 4. Är schampot och balsamet verkligen 5 år? Har för mig att du sagt att ni gjorde om/ändrade alla produkter i och med ombrandingen, inte bara bytte produkt. Förlåt för detaljgranskningen, tycker bara det är intressant hur ni jobbar i företaget och med produkterna.

 5. Era hårprodukter är jättebra! Men om jag ska vara helt ärlig så är jag inte alls förtjust i varken koriander-doft eller ingefära-doft, skulle föredra andra milda dofter i schampo och balsam. Varför inte helt doftfritt eftersom man ofta har andra produkter i håret som doftar. Ansiktsprodukter proppade med c-vitamin låter bra! Fin ny fåtölj, ser skön och mysig ut!

  1. Oparfymerat är en bra idé! För alla som jobbar inom sjukvård och även för allergiker.
   Ja tyvärr får vi inte ha deo/schampo mm med starka dofter. Jobbar på ett av Sveriges största sjukhus :/

 6. Hm, blir inte riktigt klok på detox-schampoot. Kommer den säljas i en ”vanlig” storlek? Om man bara ska använda den en gång i månaden så lär ju en flaska räcka huuur länge som helst? Det känns ofta ofräscht att ha flaskor hemma som är över ett år gamla och sen fattar jag inte riktigt hur ni tjänar pengar på den om man typ aldrig behöver köpa en ny? Eller kommer det vara en mini-flaska som är sjukt dyr i relation till storleken? 😊

 7. Jag gillar många av era produkter och dofter. Men en fråga är om ni inte kan anpassa flera produkter med samma doft? För om ni vill, vilket jag antar 😊, är att vi ska använda så många som möjligt av era produkter samtidigt. Och det blir ju ett virrvarr av många dofter om det är en på schampoo/balsam, en på tvål, en på hudlotion, en på ansiktskräm osv.

 8. Åh. Skulle vilja testa lite produkter från dig, men skulle behöva tips.
  Har varken torr eller fet hud , men problem med acne vissa perioder.
  Har även en rengöringsborste ja skulle vilja ha nån rengöring till, tips ?
  Hur använder man over night mask?

 9. Ha ha jag håller så med dig, tålamodsprövande att lyssna i vanlig takt, kände igen mig direkt. Jag måste lyssna i 1,5 takt.

  Ser fram emot att få testa din Glow produkt, jag gör allt för att försöka ha mindre smink men min hy är inte jämn och väldigt blek mot övriga kroppen, det är är rätt frustrerande. Så bring it så köper jag 😀

 10. ser fram emot glowserien!! kommer det komma en glow mist också? har för mig att du skrev något om det förut 🙂 lycka till i london!

 11. Jag älskar indy beautys rengöringsfoam, den rengör allt och räcker hur länge som helst men framför allt prisvärd. Kolla in Therese Lindgrens produkter från indy beauty för tips.

  1. Jag gillar inte alls Indy Beautys produkter, tänk så olika man tycker. Smaken är olika 😉 Jag gillar Löwengrips produkter väldigt mycket.

 12. Jag tycker det är tråkigt att det inte går att hitta fler recensioner på era produkter på t.ex youtube. Jag tror att många är precis som jag och går in på youtube för att se vad alla beauty-YouTubers har att säga om olika produkter innan man köper. Som det är nu kommer det bara upp gamla ”instruktionsfilmer” för LCC som ärligt talat känns väldigt daterade och lågbudget. Inget jag velat att skulle vara representera mitt märke om jag skulle försöka slå mig in på den amerikanska marknaden!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..