Hello Instant Glow och teleintervju med Marie Clarie

Snart nio och äntligen har jag fått tid att uppdatera er… Jag har haft en rolig dag på kontoret. Varje tisdag är det ju produktmöte med varumärkeschefen Hannah och nu är det extra kul för nu är vi i en fas där vi får se resultatet av mycket arbete vi gjorde förra året! Jag hade ett leende på läpparna från början till slutet av mötet. Jag är så stolt över allt vi gör. Mycket av Löwengrips resa har svängt fram och tillbaka, testat olika strategier etc. vilket är naturligt när man driver bolag. Men något som alltid har varit densamma är den höga prioriteringen av våra produkter. Det är bolagets hjärta.

Jag skulle aldrig någonsin släppa en produkt som jag inte älskar. Just nu är jag förälskad på nytt i Long Lasting Shampoo och balsam (fem år gammal serie men ändå bästsäljare), samt hela vår Healthy Glow-kroppsserie. Sedan blir mitt hår så mjukt och får en fin fantastisk glans av Over Night Hair mask. Som jag älskar allt.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Kontors-looken idag. Blus från Zara, byxor från Veronica Virta och klackar Mango.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Dagens produktutveckling på konferensbordet! Detox-schampoo och balsam i olika dofter, vi jämför just nu ingefära med koriander. Detox-shampoot är tanken att använda 1-2 gånger i månaden. Det tvättar nämligen bort ALLT, varenda liten rest som kan ligga kvar. Skillnaden blir enorm, håret blir renare och lättare.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… i burken ligger vår älskade Day Mask. Den är lite gyllene och ger huden en jämn ton med massa lyster samtidigt som masken ger supermycket fukt. Perfekt när man inte vill sminka sig men ändå ge huden fukt och känna sig fin. Jag hade endast den hela helgen.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Här är dock dagens största glädje! Tre nya skönhets-bebisar i min famn. Ahh! Glädjen! Den bästa serie vi någonsin har gjort. En ansiktsserie som heter Instant Glow (kommer i februari). Det är den som jag har använt de senaste halvåret. Resultatet är enastående! Det är en rengöringsmousse, ett glow-serum och en vispad ansiktskräm. Allt är proppat med c-vitamin och massa annat ljuvligt för huden.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag lämnade jobbet redan 14.30 och hämtade barnen tidigare. Jag åker till London imorgon och missar hämtning (men lämnar innan) så jag ville ha lite extratid tillsammans. Ida har köpt en ny fåtölj till mig som jag har velat ha länge (riktig läsvänlig sådan) men barnen blev lika förälskade i den som jag så vi klämde ner oss alla tre.

Vid 18.30 gjorde jag en FaceTime-intervju med amerikanska Marie Clarie om Löwengrip. Lovisa hjälpte mig med barnen så länge. Så skönt att ha henne här. När jag var klar så blev det läsning, barnen brukar vilja att jag läser men nu önskade de Dagsspöket uppläst via Nextstory. Jag brukar lyssna på allt på 1,5 takt (alltså lite snabbare) men det är en himla tålamodsövning att lyssna på en bok i vanligt tempo. Men det är ju sövande och det är ju syftet på kvällen :- )

 1. Usch för att lukta koriander!

 2. Sofia skriver:

  Jag tycker det är tråkigt att det inte går att hitta fler recensioner på era produkter på t.ex youtube. Jag tror att många är precis som jag och går in på youtube för att se vad alla beauty-YouTubers har att säga om olika produkter innan man köper. Som det är nu kommer det bara upp gamla ”instruktionsfilmer” för LCC som ärligt talat känns väldigt daterade och lågbudget. Inget jag velat att skulle vara representera mitt märke om jag skulle försöka slå mig in på den amerikanska marknaden!

  1. M skriver:

   Oj, aldrig hört talas om dessa youtube recensioner

 3. Lizza skriver:

  Jag älskar indy beautys rengöringsfoam, den rengör allt och räcker hur länge som helst men framför allt prisvärd. Kolla in Therese Lindgrens produkter från indy beauty för tips.

  1. Anna skriver:

   Jag gillar inte alls Indy Beautys produkter, tänk så olika man tycker. Smaken är olika 😉 Jag gillar Löwengrips produkter väldigt mycket.

   1. Lisa skriver:

    Själv gillar jag salongsmärken som Darphin. 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..