ANNONS

Fitting inför Elle-galan

/

Jag har haft fitting under förmiddagen med Stylein. Dels så gör vi för andra året min klänning till Elle-galan. Det är en dröm att få en klänning uppsydd efter mina mått! Förra året gick vi asymmetriskt och svart i siden:

a3d42e8b-825e-4c9f-a73a-579dc9504f44

… Och i år blir det silver istället:

Processed With Darkroom Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Det ÄR SÅ ROLIGT att få jobba med Elin och Irina. De är perfektionister uti fingerspetsarna men då blir det också bra.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag har en tendens att viktpendla en hel beroende på hur jag mår. I min garderob har vi det mesta i både small och medium. Jag har alltid varit så sedan tonåren och det är inte jag riktigt styr över. Förut har jag inte tänkt på det så mycket men nu när vi tar mina mått varje månad i princip så blir det ju tydligt.

Processed With Darkroom Processed with VSCO with 1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Hermine Hold i håret såklart!

Processed With Darkroom Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with 1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

En annan rolig sak vi håller på med är en Stylein X Isabella-kollektion for Ellos. Vi håller på att ta fram hela min garderob (alltså allt man behöver) fast till ett bättre pris. Idag höll vi på att måtta fram den perfekta svarta kavajen. Åh så roligt!

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Som även kommer i en rutig upplaga. Så fin. Förresten så har Stylein 50% på egna hemsidan. Gå in och kika. Nu väntar lunch och produktmöte för Löwengrip som vanligt på tisdagar. :- )

51
169

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00