Träningen 2019

… Och så är vi igång jag och Pontus! Vi har tränat ihop sedan i maj förra året och jag trivs så bra med honom. Nästan alla han tränar är ju högpresterande, driver eget eller VD och det märks för Pontus har ett sätt att väva in det mentala i träningen som jag gillar. Jag fick ju upp ögonen för träningen rejält för ett år sedan när jag läste Anders Hanséns bok Hjärnstark, det behövdes finnas en koppling till att bli bättre på jobbet för att jag skulle prioritera träningen. Och Pontus är inne på samma spår, han vet att jag aldrig kommer att ha en massa tid över eller prioritera träningen först av allt. Men han får mig att förstå hur viktigt det är med med mina lyft för att orka ta mig igenom dagens alla utmaningar.

Det uppskattar jag.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Nästan 20 minuter av våra 60 minuter (två pass i veckan) består av rörlighet. I början tyckte jag att det var bortkastat med tid men idag älskar jag att träna rörlighet. Jag kan känna hur min kropp känns i obalans om det gått mer än två dagar utan att få sträcka på mig. Vi pratade om 2019 års träningsmål och kom fram till att vi börjar året mjukt med att bara lyckas behålla träningsrutinerna. Jag vill inte ha siffror att nå just nu när det är så mycket siffror och mål i mitt jobb. Nu får träningen vara en zon utan prestation, bara för att må bra och grunda för att orka resa halva året och långa dagar.

Det känns alldeles perfekt.

  1. Vad bra att starta året utan krav på prestation. Jag kan inte tänka så eftersom att jag alltid springer löptest i början på februari.

  2. Jag tycker också att det kan vara skönt med träningsperioder där jag inte har siffror som mål. Det är så mycket värt att ”bara” få träna och ta hand som sin kropp, att må fysiskt och psykiskt bättre av träningen, att känna hur dagen blir bättre när man tränat. Att träna långsiktigt, inte som en galning i två veckor. Kram

  3. sara skriver:

    Va komiskt jag va på föreläsningen hjärnstark med Anders Hanséns idag, väldigt intressant faktiskt 👍

  4. Maria skriver:

    Har precis köpt dina hårprodukter och dom är helt magiska. Mitt hår har aldrig varit så glansigt och lent som det är nu. Snälla kan inte du filma när din stylist fixar din vardags frisyr. Du är så himla vacker. Jag har läst dig blogg mer eller mindre från dag 1 och du är min stora idol och en jäkligt grym tjej. Kram

  5. Härligt med träning. Jag har varit på Anders Hansens föreläsning Hjärnstark och blev fylld med inspiration. Fashinerande tanke att vi uppgraderar våran hjärna med träning och att vi kan lindra/slippa ångestbesvär och depression genom att röra på oss.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..