Träningen 2019

… Och så är vi igång jag och Pontus! Vi har tränat ihop sedan i maj förra året och jag trivs så bra med honom. Nästan alla han tränar är ju högpresterande, driver eget eller VD och det märks för Pontus har ett sätt att väva in det mentala i träningen som jag gillar. Jag fick ju upp ögonen för träningen rejält för ett år sedan när jag läste Anders Hanséns bok Hjärnstark, det behövdes finnas en koppling till att bli bättre på jobbet för att jag skulle prioritera träningen. Och Pontus är inne på samma spår, han vet att jag aldrig kommer att ha en massa tid över eller prioritera träningen först av allt. Men han får mig att förstå hur viktigt det är med med mina lyft för att orka ta mig igenom dagens alla utmaningar.

Det uppskattar jag.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Nästan 20 minuter av våra 60 minuter (två pass i veckan) består av rörlighet. I början tyckte jag att det var bortkastat med tid men idag älskar jag att träna rörlighet. Jag kan känna hur min kropp känns i obalans om det gått mer än två dagar utan att få sträcka på mig. Vi pratade om 2019 års träningsmål och kom fram till att vi börjar året mjukt med att bara lyckas behålla träningsrutinerna. Jag vill inte ha siffror att nå just nu när det är så mycket siffror och mål i mitt jobb. Nu får träningen vara en zon utan prestation, bara för att må bra och grunda för att orka resa halva året och långa dagar.

Det känns alldeles perfekt.

 1. Har du inget intresse av sport i allmänhet eller annan träning än den du gör på gymmet? simmar du adrig? eller joggar,skidar,spelar tennis etc?

   1. Nej självklart måste man inte det.Är själv bara ett fånigt träningsfreak så frågan kom därefter.
    Som hon själv skrev så är inte träningen prio utan att bygga bolag.

  1. Wow! Så himla bra jobbat av dig och jag fortsätter heja på dig resterande 20 kilon också. Du klarar det!

 2. Kan du eller vem det nu är som skriver bloggen lära sig att det heter ”förrän” och ingenting annat. Jag menar förens.. 😣

 3. Du fascinerar mig på det sättet du framställer dig själv.
  Själv som elitidrottare, grundare och styrande över 4 företag.
  Bostäder i 3 olika länder mm så ser jag det som ingenting.
  Själv utmålar du ditt jobb och liv som en stor belastning och något mycket tufft.
  Att driva och äga företag ska vara roligt, likaså att resa och träna.
  Tycker du det är jobbigt, kanske det är dags att göra en översikt och sammanfattning på allt. Då är det något som är fel, och det brukar resultera i det klassiska tillståndet ”att gå in i väggen” ett tips bara.

  1. Haha va? Läser vi samma blogg? Ingenting av det du skrev stämmer överens med det jag har läst här i bloggen 😂 Elitidrottare? Seriöst, när har hon framställt sig som en elitidrottare?!

   1. Jag tror hon menar att hon själv är elitidrottare(?) 🤔 men jag håller med dig Monika. Känner inte heller igen mig i det hon skriver, t.ex att Isabella utmålar sitt jobb och liv som en stor belastning. Var har hon gjort det liksom? 😅 jag tycker att din blogg Isabella är mycket inspirerande och jag blir så pepp av att läsa den och jag blir så sugen på att starta egna företag. Isabella är så grym!!!💪🏻

    1. Ah, sorry det var otydligt skrivet och jag läste snabbt men det är klart att Mia menar sig själv.

     Däremot står jag fortfarande fast vid min kommentar, jag håller inte alls med henne om beskrivningen av hur Bella framställer sig själv och sitt jobb. Tycker snarare att Bella ofta skriver om hur otroligt roligt hon har men att det såklart krävs vissa prioriteringar.

     Tror Mia egentligen bara ville framställa sig själv i bättre dager och få skryta lite.

   2. Kanske är det så att Mia beskriver sig själv i början av kommentaren? Det är lite oklart skrivet men kanske menar hon så här: ”Då jag själv är elitidrottare, grundare och styrande över 4 företag, har bostäder i 3 olika länder mm så ser jag det som ingenting.”

  2. Det är den grandiosa bilden av Bella och hennes liv som säljer bloggen, produkter och leder till lukrativa samarbeten.

  3. Jag upplever nästan tvärtom – att Bella är extra duktig att poängtera hur roliga hennes uppgifter är, hur lugna hennes lugna dagar och hur skön träningen.
   Men du, du verkar ha åstadkommit mycket. Konstigt att du tycker allt ska vara roligt och ser allt som ingenting. Du låter inte som andra jag känner som uppnått lika mycket…

 4. Det är underbart att träna, utan träning skulle jag nog inte överleva. För att må bäst och prestera bäst inom det mesta är motion en viktig grej att ha i livet. Jag ska snart komma igång igen, ska bara reda ut några saker med min hälsa först och sen är jag igång, saknar min styrketräning som bara den. Ibland tar det verkligen emot att köra men när man är klar så är jag alltid så tacksam att jag orkat.

  Ha en fin början på nya året. <3

  1. Hahaha dummaste jag läst. Definitionen av drömkroppen skiljer sig oftast mycket. Tänk igen och tänk sen igen.

 5. Håller med till 100%.
  Jag kör också PT 2ggr i veckan sedan i mars, det har förändrat mitt liv! Jag trodde att jag hatade träning men det var inte sant. Kunde man pressa in lite yoga och medition också skul det vara ” il massimo” men så långt har jag inte kommit ännu!
  Kram från Comosjön
  C

 6. Har precis köpt dina hårprodukter och dom är helt magiska. Mitt hår har aldrig varit så glansigt och lent som det är nu. Snälla kan inte du filma när din stylist fixar din vardags frisyr. Du är så himla vacker. Jag har läst dig blogg mer eller mindre från dag 1 och du är min stora idol och en jäkligt grym tjej. Kram

 7. Jag tycker också att det kan vara skönt med träningsperioder där jag inte har siffror som mål. Det är så mycket värt att ”bara” få träna och ta hand som sin kropp, att må fysiskt och psykiskt bättre av träningen, att känna hur dagen blir bättre när man tränat. Att träna långsiktigt, inte som en galning i två veckor. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..