Fortsätt att tänka stort

Jag blev så glad när jag kom hem idag. Framför mig på ett papper utskrivet låg veckans middagar till mig och barnen. Och i kylen väntade en fantastisk chiapudding till frukost samt ingefärsshot. Det är mycket i mitt liv som jag får nypa mig i armen över men just denna kock-hjälp slår nog högst. Ibland känns det som att saker och ting bara händer vips, sådär. Men samtidigt vet jag ju hur mycket slit det har varit och uppoffringar för att ha tagit mig hit.

Jag känner mig stolt för det finns så mycket där ute som håller våra drömmar små. Vi har ett helt samhälle som inte tycker att du ska vara mer än någon annan. Sticker du ut och drömmer större än någon annan så ska du få veta längs vägen att det du tänker och gör är helt idiotiskt. Skulle du vurpa längs vägen blir folk glada. Med allt det här runt oss dygnet runt sedan barnsben blir det en enorm påfrestning för oss som kämpar med att bryta sig loss. Leva ett liv som är något annat, något mer i våra mått. Något som inte styrs av andras pekpinnar och begränsningar.

Men det är en mental kamp varje dag. Det är därför jag berättar om mina stora mål och visar upp när mål blir nådda längs vägen. För att ge er andra som är som jag, en liten boost.

Fortsätt att tänka stort. Tappa det inte på grund av någon annan. Livet är för kort för det.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Längtar efter precis allt.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Nu är vi mätta, nybadade och nattade. Eller för min del väntar årets första kvälls-jobbpass. Jag måste erkänna att jag är lite trött efter dagens input och alla beslut jag tagit på löpande band. Hjärnan inte är van med intensiviteten efter ledigheten, men samtidigt är mitt kvällsjobb invant efter så många år att jag vet att bara jag följer rutinerna, vilket är en kopp te och lite bra musik och fälla upp skärmen så brukar orken och kreativiteten plötsligt vara där.

 1. Tack, för fantastisk inspiration. Din inspiration får fler att våga. Du visar att allt är möjligt. Att alla kan dela med sig av sin resa och bli starkare tillsammans.

  Jag drabbades av en vårdskada, blev förlamad och grundade ett företag.

  Jag förlorade min arbetsförmåga och min möjlighet till en försörjning. För mig var barnens framtid viktigast. Att jag fortfarande var deras mamma med ett meningsfullt liv. Jag har lyckats behålla min motivation och har skapat mig en meningsfull sysselsättning. De flesta brukar bli inspirerade av hur jag gjort för att skapa mig en meningsfull sysselsättning.

  Andra blir provocerade av att jag tänker för stort med de begränsningar jag har. Men jag är inte begränsningen av en förlamningsskada, det är den som är en begränsad del av mig. Jag har sett att det går och världen ligger bara och väntar. // 🍏 http://nouw.com/nanda

 2. Tack för dina ord Isabella, det betyder mycket att få ta del av dem. Jag känner mig ofta starkare och mindre ensam när jag kikat in här vilket är hyfsat ovärderligt för mig, så tack för att du är du!

 3. e skriver:

  2019 och du har petflaskor på matbordet. VAKNA!!!!

  1. Ann skriver:

   Varför skulle hon inte ha det? Det har många! Varför skulle hon inte vara vaken?? Det viktiga är väl att flaskorna går till återvinningen sen, att de pantas.

   1. A skriver:

    En pantad flaska blir ju dock inte en helt ny flaska som går att fylla på direkt igen. Det krävs fortfarande råolja för att producera mer plast för att kunna tillverka fler flaskor. Så för att komma runt problemet måste vi dricka kranvatten, flaskvatten kommer alltid tära på miljön på olika sätt trots att du återvinner flaskan. Tänk en extra gång innan du kommenterar nästa gång, Ann.

 4. Fridq skriver:

  Varför äter du och barnen olika maträtter varje dag? Finns väl en del maträtter som du äter som även barnen tycker om och kan äta?

 5. Så bra jobbat! Hade varit superskönt att få hjälp med matlagning hemma.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..