Fira bästa Linus och polisförhör

Idag fyller min älskade vän Linus år! Det firade vi med en lunch på Teatergrillen. Förra året ordnade jag ett bord på V det blev en mer städad födelsedagspresent minst sagt. Det är så lyxigt att få jobba ihop med en kompis, i år har vi jobb i Shanghai, San Francisco och Zürich ihop. Bara en sådan sak. Dessutom är Hermine Hold är vår gemensamma bebis. Vi pratade också om Gallerian som blir vårt nya enorma kontor, vi skulle behöva anlita en bra inredningsarkitekt.

Något tips?

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

När jag kom tillbaka till kontoret väntade viktiga men mindre roliga saker. Ett möte med mitt säkerhetsteam och sedan polisförhör. Stalkern är tyvärr aktiv. Jag försöker bara att ta mig igenom allt och inte lägga så mycket energi på det, säkerhetsteamet och brottmålsadvokaten finns ju där av en anledning för att livet ska kunna rulla på som vanligt. Jag dräneras annars. Nu är det faktiskt nya tag har jag bestämt. Efter allt jag var med om i förra året är det inte mycket som längre kan få mig ur balans. Någonstans tror jag att jag kommer att få vänja mig att livet ser ut såhär så länge jag är offentlig…

Nu väntar nästa möte, kram!

LOADING..