Lördag hemma

Trots att jag levt separerad från O i snart två år och haft barnen på halvtid så kommer det forfarande som en chock när jag inser att jag har en helg för mig själv – Att kunna sova ut. Bara en sådan sak! När jag kom ner till köket så började jag dagen med en shot av ingefära och citron som jag hade bett Matilda göra:

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Så bra att ha hemma i kylen.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Efter det tog jag på mig träningsskorna och tog en runda i solen längs vattnet. Det är så vackert här ute på Lidingö och jag får nypa mig själv i armen för att faktiskt inse att det är mitt och barnens hem. Trots att varenda intjänad krona för att tagit mig hit känns i kroppen så gick det ändå så snabbt. Fyra bostadsrätter, ett hus och sedan det här. Plus typ hundra andrahandslägenheter innan och inneboende i en studentlägenhet på Lappkärsberget. Jag, Nils och hans pluggkompis. Herregud vad trångt det var :- )

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag har en egen allé in från vägen men oftast kör jag runt och åker in en annan väg för då kan bilarna stå vid huvudingången (där laddas min hybrid). Men perfekt för gäster som kommer hit.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

När jag kom hem gjorde en omelett med gurkmeja i till brunch (öser på med nyttiga kryddor i sjuktider) och sedan tappade jag upp ett bad med mycket olja i. Jag är snustorr på kroppen. Emelie reagerade också på att min hy var yttorr så jag körde hemmaspa. Ansiktsmask från Drunk Elephant med väldigt höga nivåer av syror (får inte säljas i Sverige) och sedan körde jag mitt serum, masken Sleeping sensation plus en sheet mask ovanför från Esteé Lauder. Superduperkur. Efter det blev det faktiskt sängen igen, jag har passat på att jobba.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag är så kär i min ler-kvinna som Michaela har gjort till mig. Jag frågade henne om det är möjligt att göra en jättestor att ha här hemma. Hon skulle kika över möjligheterna. Det är lyxigt att ha en vän som är konstnär och skulptör.

Resten av dagen är helt oplanerad. Jag vill gå runt i mina allra mjukaste kläder, BH-fri, äta goda rester som finns i kylen och inte lämna hemmet. Jag är i London, NYC,  Åre och Marbella bara i januari  (alla resor är jobb) så jag passar på att mysa runt här hemma :- )

 

 1. Sandra skriver:

  Fantastisk skulptur! Har Michaela en hemsida eller kan man se/beställa hennes konst?

  Vänligen
  Sandra

 2. Härligt med såna dagar, ta vara på dom!

 3. Regina skriver:

  Googla på Ylva Storm Art, så mycket fint, bla ”ler-kvinnor” 😉

 4. Jakob skriver:

  Vilket coolt hus du har, har du ritat det själv?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..