Våga tro på unga talanger!

Som jag hade saknat gänget idag! Det kändes lyxigt att få sparka igång jobbåret en fredag med content-dag hemma. Idag gjorde vi jobb för Netjets, Fabled i UK och Kicks. Mycket klipp på engelska vilket tar lite extra tid men jag gillar att utmanas. Det går inte att växa annars.

Jag har också fått en ny assistent som heter Felicia vilket är kul. Hon började egentligen lite extra och samtidigt gick vi ut med en jobbannons att Pingis och jag sökte en gemensam PA. Under vintern har vi träffat några olika kandidater som var bra på pappret men som jag inte klickade med. Jag vet om att jag är en knepig person och tycker jag inte om en person kan jag inte jobba ihop. Jag har noll pokerface. Så mitt under rekryteringen och min kaotiska vinter rent privat så frågade jag Felicia om inte hon ville ha rollen. Jag bad henne tänka lite på det för att vara min och Pingis PA är ingen enkel match. Våra scheman och kalendrar är rent ut sagt galna och vi båda förväntar oss ett tempo av alla i vår närhet – Det passar långt ifrån alla.

Egentligen krävde vi en person med tidigare erfarenhet som VD-assistent (inget enkelt yrke) men Felicia har gjort ett fantastiskt intryck på mig trots sina 18 år (!) så nu får Simon lägga lite tid på att lära upp men detta det värt. Jag är så glad att ha henne ombord. Om det något som jag insett så är det att behålla duktiga människor och investera i sin personal. Simon var bara 21 när han axlade rollen och har idag växlat upp till chef över 12 personer så allt går om viljan finns och man har någon som tror på en.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Matildas andra dag!

Soppa på ingefära, morot, gurkmeja och så tillbehör till. Herregud så mumsigt.

Skönt att få suit up….

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Älskar min nya långa lugg.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Lyxigt att få jobba i en kimono och tofflor (Flattered) hehe. Nu är vi igång – heja 2019!

 1. Ditt hår har en fantastisk glans, måste jag säga!! :O Men jag gissar att du lägger många dyra pengar på återfuktning och inpackningar?

  Om jag bara kunde få mitt slitiga toviga kråkbo att se ut så…

 2. Pytte skriver:

  Våga och gå utanför boxen och anställ någon 45+ !

  1. m skriver:

   De blir säkert för dyra i lön.

   1. Katja skriver:

    Hon går ju utanför boxen!

 3. Ina skriver:

  Älskar (not) hur alla äldre bittra tipsar dig om att ha en mer erfaren person osv…. Jag älskar att du ger chansen till en ung person❤️ Vi alla måste börja någonstans. Fortsätt i den stilen! Behövs fler som dig!

  1. Ambi skriver:

   Jag är äldre o inte det minsta bitter. Jag tycker att det är berikande med olika typer av människor på en arbetsplats, eller i vänskapskretsen. Håller med om att det är fint att hon vågar satsa på en ung tjej. Vet inte var du läst kommentarer av ”äldre bittra”. Att man värdesätter erfarenhet har inget med bitterhet att göra.

   1. Eva skriver:

    ”Äldre bittra” 😂😂😂. Varför skulle äldre vara bittra.

 4. Absolut bra att satsa på medarbetare som sticker ut ur den klassiska mallen, behöver inte vara yngre. Men i ditt fall som du själv säger, att du är extremt krävande kring att ha saker på ditt sätt är det såklart lättast med en ung person utan erfarenhet. Desto mer en person har utbildat sig eller jobbat desto fler alternativa idéer och tankar på hur saker kan göras lär de ha och där verkar svårigheterna ligga för dig. Ingen är mer formbar och villig att mötas än en 18åring utan erfarenhet, naturligtvis. Hade varit spännande och kanske mer utvecklande för dig med någon som jobbat länge och kan lära dig?

  1. Jhh skriver:

   +1 Bella är dock inte så öppen för andras åsikter om det är åsikter hon måste följa. Hon gillar bara andras åsiker om de bekräftar hennes egna.

 5. Monica skriver:

  Å vad härligt med egen kock!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..