Sista lediga dagen

Sista jobb-fria dagen! Jag har varit ledig sedan fredagen innan julafton, det har faktiskt varit helt underbart. Jag var så slut på många sätt så ledigheten kom helt perfekt. Jag har nog sovit tio timmar i snitt per natt. Ätit en massa gott, läst hur mycket som helst, tränat och fått mycket tid ihop med nära och kära. Jag sa till min psykolog innan ledigheten att jag såg fram emot att få stänga in mig i två veckor och bara gråta. Men det blev verkligen inte så. Inga tårar alls utan jag sörjde färdigt. I en månad och tre dagar grät jag mig till sömns och livet kändes tungt på morgonen. Sedan var det som att jag vaknade upp och kände mig klar. Visst har det kommit vissa tuffa stunder men de blev färre och färre. Julen blev mysig med Odd och barnen, mellandagarna likaså och nyårsafton blev fantastiskt lyckat i Schweiz. Att jag skulle ha två bra veckor trodde jag faktiskt inte när jag gick på ledighet.

Helt plötsligt inleder jag året glad, utvilad, singel och redo för allt kul jobb som väntar!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Här kommer några bilder från dagen. Barnen åkte i snön, så roligt. På bilden ser ni förresten bryggan som jag och mina grannar delar på (fem eller sex båtplatser, minns inte).

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Lekte med bilbanan…

Någon som blir lika glad för bud som jag! När man jobbar med skönhet får man möjlighet att testa så mycket kul. Igår kom produkter från Tom Ford och idag produkter från Aerin och Estee Lauder. Från Tom Ford blev jag förälskad i parfymen Santal Blush.

Vid fyra åkte jag iväg och tränade. Jag mår som bäst när jag får röra på mig varje dag.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

När jag kom hem väntade middag med barnen och sedan blev det manikyr och pedikyr här hemma. Imorgon spelar vi in beauty-filmer med Löwengrip så det blev en nude-nyans. Lacket som jag valde heter Satin pyjamas.

Nu väntar kvällsjobb! Har mycket manus att plugga in tills imorgon. Kram på er.

LOADING..