Sista lediga dagen

Sista jobb-fria dagen! Jag har varit ledig sedan fredagen innan julafton, det har faktiskt varit helt underbart. Jag var så slut på många sätt så ledigheten kom helt perfekt. Jag har nog sovit tio timmar i snitt per natt. Ätit en massa gott, läst hur mycket som helst, tränat och fått mycket tid ihop med nära och kära. Jag sa till min psykolog innan ledigheten att jag såg fram emot att få stänga in mig i två veckor och bara gråta. Men det blev verkligen inte så. Inga tårar alls utan jag sörjde färdigt. I en månad och tre dagar grät jag mig till sömns och livet kändes tungt på morgonen. Sedan var det som att jag vaknade upp och kände mig klar. Visst har det kommit vissa tuffa stunder men de blev färre och färre. Julen blev mysig med Odd och barnen, mellandagarna likaså och nyårsafton blev fantastiskt lyckat i Schweiz. Att jag skulle ha två bra veckor trodde jag faktiskt inte när jag gick på ledighet.

Helt plötsligt inleder jag året glad, utvilad, singel och redo för allt kul jobb som väntar!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Här kommer några bilder från dagen. Barnen åkte i snön, så roligt. På bilden ser ni förresten bryggan som jag och mina grannar delar på (fem eller sex båtplatser, minns inte).

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Lekte med bilbanan…

Någon som blir lika glad för bud som jag! När man jobbar med skönhet får man möjlighet att testa så mycket kul. Igår kom produkter från Tom Ford och idag produkter från Aerin och Estee Lauder. Från Tom Ford blev jag förälskad i parfymen Santal Blush.

Vid fyra åkte jag iväg och tränade. Jag mår som bäst när jag får röra på mig varje dag.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

När jag kom hem väntade middag med barnen och sedan blev det manikyr och pedikyr här hemma. Imorgon spelar vi in beauty-filmer med Löwengrip så det blev en nude-nyans. Lacket som jag valde heter Satin pyjamas.

Nu väntar kvällsjobb! Har mycket manus att plugga in tills imorgon. Kram på er.

 1. Sandra skriver:

  Varför tar du selfies varje gång du är på gymmet? ingen kritik och inga påhopp nu.Undrar bara varför det är så viktigt att ha bild på varje träningstillfälle?
  Speciellt i och med att din träning är den samma varje gång,dvs gymträning.

  Jag har tränat många år på gym och inom flertalet andra sporter men tar inga bilder.Fast bloggare kanske gör så.

 2. Pytte skriver:

  Vad jobbigt att ha sitt hem som en offentlig plats inspelningsplats. Med din ekonomi borde väl ni kunna hyra en studio istället.
  Sedan är jag nyfiken på varför du agerar reklammodell när du har så många projekt i dina dina företag som borde ta tid och ha ditt fulla fokus.

  1. Anna skriver:

   Hon kanske vill vara ansiktet utåt eller så när andra företag gör reklam med isabella så vill dom ju ha just isabella löwengrip inte nån annan modell.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..