Gstaad Palace

Gott nytt år! Jag har fått fira in året på en fantastisk vacker plats, men dock så svårfotat så ni får nästan spana in min instastory. Igår när jag landade åt jag långlunch med en gammal vän, han körde mig till hotellet och så checkade jag in på Ermitage som är ett mysigt spahotell 10 minuter från Gstaads kärna. Vid halv sju kom Isolina och Johan hit, de lånar en lägenhet av en vän till henne här nere så de kom till hotellet och gjorde sig ordning med mig.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Klänning designad av Sascha och uppsydd av Caliss. Smycken från Engelbert, väska från Josefin C och skor från Manolo Blahnik

Glad att få fira in året med en person som jag dels har haft väldigt roligt med i år men också har kommit att bli en av mina närmsta. Att vi är släkt är det ingen tvekan om, vi är lite tvillingsjälar. Världens bästa Isolina!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Dessutom fick jag fira med Isolinas pojkvän Johan som jag faktiskt har umgåtts med då och då de senaste två åren. Himla slump att en vän och en kusin hittade varandra! Så kul! Och nej jag kände mig inte som femte hjulet, jag hade min killkompis på Palace igår så vi blev ett stort gäng med hans vänner. Så roligt! Först en ljuvlig middag och sedan mycket dans fram till halv fyra imorse. Det är faktiskt en bedrift att klara nattlivet så långt nykter. Det var roligt fram tills dess men sedan märkte jag från ingenstans hur liksom alla på festen började prata väldigt högt, upprepade och släpande haha, så insåg jag att det var dags att gå hem.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag kände en sådan enorm lycka när jag vaknade upp till det här! Varma pooler som ryker, alphus, sol och bergstoppar. Tyvärr är det för lite snö på bergen för skidåkning men jag ska gå och träna istället. Sedan väntar lunch i byn.

Äntligen är det ett nytt år!!

  1. Anna skriver:

    Så snygga ni är! Fin klänning du har, superfin makeup och håret supersnyggt, vacker! Ser ut som ett trevligt nyårsfirande och det var starkt att orka dansa nykter till halv fyra hehe. En sån vacker miljö att vistas i, underbart. Gott nytt år!

  2. Du ser strålande ut. Hoppas du kan lägga 2018 bakom dig och gå in i 2019 med ny kraft!!

  3. Elin skriver:

    Vad menas med ”din kyl öppnas på instagram”? Har du många kylar på instagram? 🤨

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..