Gstaad Palace

Gott nytt år! Jag har fått fira in året på en fantastisk vacker plats, men dock så svårfotat så ni får nästan spana in min instastory. Igår när jag landade åt jag långlunch med en gammal vän, han körde mig till hotellet och så checkade jag in på Ermitage som är ett mysigt spahotell 10 minuter från Gstaads kärna. Vid halv sju kom Isolina och Johan hit, de lånar en lägenhet av en vän till henne här nere så de kom till hotellet och gjorde sig ordning med mig.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Klänning designad av Sascha och uppsydd av Caliss. Smycken från Engelbert, väska från Josefin C och skor från Manolo Blahnik

Glad att få fira in året med en person som jag dels har haft väldigt roligt med i år men också har kommit att bli en av mina närmsta. Att vi är släkt är det ingen tvekan om, vi är lite tvillingsjälar. Världens bästa Isolina!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Dessutom fick jag fira med Isolinas pojkvän Johan som jag faktiskt har umgåtts med då och då de senaste två åren. Himla slump att en vän och en kusin hittade varandra! Så kul! Och nej jag kände mig inte som femte hjulet, jag hade min killkompis på Palace igår så vi blev ett stort gäng med hans vänner. Så roligt! Först en ljuvlig middag och sedan mycket dans fram till halv fyra imorse. Det är faktiskt en bedrift att klara nattlivet så långt nykter. Det var roligt fram tills dess men sedan märkte jag från ingenstans hur liksom alla på festen började prata väldigt högt, upprepade och släpande haha, så insåg jag att det var dags att gå hem.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag kände en sådan enorm lycka när jag vaknade upp till det här! Varma pooler som ryker, alphus, sol och bergstoppar. Tyvärr är det för lite snö på bergen för skidåkning men jag ska gå och träna istället. Sedan väntar lunch i byn.

Äntligen är det ett nytt år!!

 1. Trist att du inte får användning för skiddräkten du provade.
  Det är säkert globala uppvärmningen som gör att det inte finns snö nu annat än på högre höjd i Alperna.
  Det är trots allt vinter så det borde finnas snö på lägre höjd likt tidigare. Glaciärerna smälter undan snabbare än förr så något är på gång.

   1. Ja, kollade geotaggen nu på Instagram och verkar som att andra kan åka skidor. Dessutom är flertalet liftar öppna. Såklart är det ett sätt att provocera, tror de räknar med ett antal upprörda (berättigade) kommentarer om ett överdriver antal flygningar utan tanke på klimatet.

  1. Det vore intressant att höra Isabellas tankar om klimatsituationen, särskilt med tanke på de många flygresor hon gör. Absolut finns det många andra som flyger ofta i jobbet men Isabella flyger ju dessutom mycket privat. Kanske vore det på sin plats med en reflektion över den bristfälliga snötillgången i Alperna t ex – är det en tillfällighet eller krävs det en förändring av vår livsstil idag?

 2. Attdet inte finns snö beror ju delvis på spnna som du som flyger till höger och vänster utan minsta tanke på vilka konsekvenser det får.

 3. I förra inlägget skriver du att du hoppas fakturera 100000 kr varje gång din kyl öppnas på instagram. Och det första du gör nu är att referera till instastory 😕

  1. Varför skulle hon inte referera till instastory, vad är fel med det? Hon är ju mer aktiv där och visar mer är, vi är ett antal som gillar att se mer där, som uppskattar det. De flesta bloggare, och även andra, vill gärna tjäna så mycket pengar som möjligt, och vissa betalar mycket pengar för ett instagraminlägg – du kanske hört/läst vad Bianca får betalt för det tex, och Kardashians, där kan det vara miljoner för ett instagraminlägg.

 4. Sällan jag blir inspirerad på din blogg men sista bilden såg faktiskt härlig ut. Kul!
  Så det var alltså en helt vanlig fest du var på igår ? Med dina papeljotter på flyget trodde jag du skulle på Nobelfesten typ. 😄

  1. På Palace kan vem som helst gå, om det inte e abonnerat eller har ändrats förstås. Men Hollywoodkändisar o dyl går gärna dit eftersom det e ganska ståtligt i byn ändå.. Förvånad att hon inte flög hela vägen dock då det finns en liten landningsbana mot Rougemont till. Jag menar… pengar o miljö e ju inga problem för lady Löwengrip o entourage.. 💸😜

  2. Helt vanlig fest? Har hon påstått något annat, att hon skulle på en fest i klass med Nobelfesten? Nej inte va men de flesta gör sig fina inför nyår oavsett finare eller enklare fest. Visste inte att papeljotter var synonymt med Nobelfest haha jag som sätter papeljotter (hårspolar) i håret inför en utekväll en vanlig fredag, och ibland faktiskt även inför bara en lunch på stan. Vet andra som använder spolar/papeljotter var o varannan dag och de har inte varit på Nobelfesten. Så lustig kommentar.

 5. Hade du verkligen inte hellre tillbringat nästa barnvecka i Åre med dina barn? Lära dom åka skidor, dricka varm choklad i backen osv. Är detta verkligen ditt drömliv? Lyx, yta, materiella saker?
  PS. Detta är en genuin fråga. Och jag ber om ursäkt om du tänkt göra både och, alltså lyxliv i alperna och skidor med dina barn. Men något säger mig att det inte finns inplanerat.

  1. Genuin fråga? Tveksamt va, med tanke på din sista mening. Först och främst har väl barnen en pappa – och för det andra, ja det är nog hennes drömliv, med tanke på att hon jämt gör dessa lyxresor? Annars skulle hon väl, obviously, sluta? Hon gör saker med sina barn också, btw.

 6. ”gjorde sig ordning med mig” Gjorde sig i ordning! man gör sig i ordning. Inte man gör sig ordning. Jag vet, förlåt för jobbig kommentar men det kliar i mig när jag läser. Gott nytt år! 😊

 7. Så snygga ni är! Fin klänning du har, superfin makeup och håret supersnyggt, vacker! Ser ut som ett trevligt nyårsfirande och det var starkt att orka dansa nykter till halv fyra hehe. En sån vacker miljö att vistas i, underbart. Gott nytt år!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..