1 januari 2019

Jag började det nya året med frukost i sängen och sedan ett träningspass på hotellets gym. Fördelen när man vaknar utan att vara bakis. Tog en dusch, slängde på mig varma kläder och hämtade Isolinas bil som hon ställde här igår.

… Jag älskar ju att köra bil och att åka på vägarna i strålande sol och se alla berg var ren och skär lycka för mig. Jag trivs så bra i alperna. Kände samma harmoni i Verbier när jag var där och hikade i oktober. Stora drömmen i livet är sommarhus på franska rivieran och ett chalet här i Gstaad. Jag måste verkligen lära mig franska, det skulle underlätta så mycket. Men jag har noll språkbegåvning tyvärr.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vi tog liften upp till Wasserngrat, älskar min jacka från Goldbergh. Solglasögon från Tom Ford, tights från Toteme och skor från Inuikki.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Lunchdags, de flesta åkte liften upp utan skidor. Läskigt var det dock att åka neråt, usch då kom min höjdskräck tillbaka.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vi har i princip hängt i solen hela dagen. Tur att jag inte glömde solskyddet…..

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

När vi kom ner igen åkte vi till Alpina, det är helt klart mitt favorithotell i Gstaad. Palace är mer klassiskt Grand hotell-aktigt och Alpina är mer modernt men ombonat. Det var fullt när jag bokade men nästa gång vill jag bo här!

Vilka fantastiska två dagar här i Schweiz. Imorgon flyger jag hem igen. Kvällen blev väldigt lugn, nu ska jag läsa och äta NK mint som Johan och Isolina tog med sig till mig ❤️

 1. Evah skriver:

  Snygga Tom Ford solglasögon! Vad är det för modell?

 2. Anna skriver:

  Du är snygg snygg snygg :*

 3. Anesa skriver:

  Hej. Vilken modell är det på dina Tom Ford glasögon. Jag älskar de. Tack för en bra blogg.

 4. Malin skriver:

  Förundras över kommentarsfältet i den här bloggen. Det sköter sig själv – både dumheter och tillrättavisningar. Att ni orkar.
  Semestern ser verkligen härlig ut. Hoppas den gav den energi du behöver för de kommande månadernas arbete!

 5. Så kul! Jag vill också lära mig franska och det är klart du kommer fixa det, om du VILL! Du vet ju redan att det är personerna man hänger med som skapar ens framgång så häng mer med folk som pratar franska så kommer det rulla snabbare för dig också =) Sätt dig i strukturen you know.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..