Mål 2019

Nu sitter jag på en flight till Geneve, när jag landar väntar en bil som kör mig till Gstaad. Jag är faktiskt så pepp på nyårsafton! Det trodde jag aldrig. Hur som helst, under flygturen har jag funderat på mina mål för 2019, både privata men också karriärsmålen. Varför jag har mål istället för löften beror på att det är mer produktivt med mål. Det blir en styrning för året vilket är skönt att ha. Imorse läste jag förresten att jag fick mest businesspress i Sverige av alla kvinnor.

Är ni redo? Det är knappt att jag själv vågar skriva ut dom. Men att sikta högt har hittills varit ett vinnande koncept som tagit mig långt. Man måste våga satsa.

1 Ett fullt fungerade hemma-team är kravet för att allt jag vill göra ska vara möjligt. Utan det går det inte att vara 28 år, 70 anställda och barnen på halvtid med miljardmål. Det innebär att jag har Ida och Lovisa som hjälper mig med huset, alla inköp och stöttning med barnen när schemat inte går ihop. Men syftet med all hjälp är att jag ska kunna hämta och lämna under mina barnveckor. Min livvakt går upp på halvtid för att jag ska kunna känna mig trygg i mitt jobb (reser andra halvan eller har kontorstid) samt Matilda börjar som kock på mina veckor med barnen. Allt måste flyta på smidigt hemma. Frukost serverad, strumpor i ordning och vällagad hälsosam mat till familjen.

Det är höga kostnader för att kunna ha min vardag men jag ser det som en investering. Det är mitt enda sätt för att kunna frigöra tid och energi för att kunna växla upp med karriären.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Hej hej alperna!

2. Hälsan först. Jag har levt så i två år och det är grundläggande för att orka. Träningen prioriteras i kalendern, två pass i veckan med min PT Pontus där vi kör styrka och så 1-2 egna pass i veckan där jag gör vad jag är sugen på. Långsiktiga målet är dock att träna varje dag men där lägger jag inte ribban i år. Jag kommer fortsätta året utan alkohol vilket känns bra. Under 2018 blev det periodvis väldigt lite sömn på ca fem timmar varje natt och i år ska jag försöka få sju timmar varje natt. Jag behöver inte sova så mycket men kroppen behöver.

3. Fortsätta bygga bolagen. Löwengrip Beauty lanseras i Australien, vi fortsätter etablera oss i USA och UK och till hösten får vi kanske chans att dopp tån i Kina. Vi har 50 % tillväxtmål vilket innebär att vi ska upp till 120 miljoner. Löwengrip Invest (mitt lilla egna bolag) ska upp till 18 miljoner i omsättning och det är bara för mina sociala medier och varumärkesutlåning. 2019 är året då jag fakturerar 100 000 kronor för varje gång min kyl öppnas på instagram.

4. Nordic Tech House flyttar in i nya gallerian (eller det gör alla våra bolag) men NTH kommer också att driva ett retail-lab vilket känns väldigt spännande. Det är dags att knäcka retail-koden. Vi kommer ha ett enormt kontor till alla anställda samt en retail-del för alla våra varumärken. Under året lanseras också Hermine Hold och jag tror faktiskt att det kommer att bli en succé. Vi har redan fått ordrar, folk slåss om att få investera och teamet som driver HH är outstanding.

5. Jag vill gärna sjösätta Löwengrips lillasyster ….. LCC! Min tanke är att det blir ett skonsamt budgetmärke som produceras i Sverige och som ska finnas i all dagvaruhandel. Alltså i alla mataffärer och dylikt. Tanken är att Löwengrip ska upp i premium under åren och dom blir ett bra komplett till varandra. Vi har redan börjar jobba med produkterna och det är så roligt. Jag har fått en till bebis!

6. Min digitala klon Gabrielle ska äntligen gå live -På riktigt. Vi smygstartade lite under 2018 för att jag ville etablera henne i Sveriges press. Nästa år kommer hon vara up and running (med några klon-vänner) och då får ni se vad jag har i åtanke. Väldigt roligt.

7. 2018 tog Flattered (vårt skomärke) in kapital från Spiltan och jag sålde även av lite aktier (kunna investera i annat). Det ska bli spännande att se vad bolaget hamnar med en påfylld kassa bakom sig!

8. Natural Cycles grundare har flyttat till NYC för att verkligen slå globalt. NC är det enda digitala preventivmedel som har blivit godkänt i USA och jag tror fullständigt på att NC är Sveriges nya Spotify. Jag är stolt att få vara delägare i bolaget. Framför allt att få ha hjälpt en miljon kvinnor att slippa hormoner!

9. … På tal om NYC så kommer jag vistas där så gott som varje månad för att öka chanserna för att Löwengrip ska etablera sig där. Pingis kommer att spendera hösten i Australien så vi jobbar från två olika värdsdelar. Då är det tacksamt att vi har ett starkt team på kontoret.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

…Okej vi hoppar till lite privata mål

10. Pool och båtköp skrev jag ju om igår. I sommar vill jag dock hyra ett hus i St Tropez och vara där hela sommaren (hemma-teamet hänger på). Planen är att Odd kan komma ner och vara lite där med oss (enklare att flyga fram tillbaka under veckorna med Netjets). Stora målet är att ha ett eget hus i St Tropez men det kommer nog att bli 2020. Det får bli en 30 års-present till mig själv.

11. Jag har som mål att skapa fina minnen med mina barn och investera ännu mer i mina vänrelationer. Mina vänner har ställt upp enormt för mig under min tuffa höst. Gällande kärleken så har jag som mål att hålla mig singel året ut. Jag skulle behöva det. Jag blir ofta uppvaktad men att träffa någon med rätt intentioner känns omöjligt. Därför pausar jag allt lite…

12. Fortsätta vara innerstyrd. Meditera och göra plats för reflektion. Är jag för forcerad blir min inre röst för svag så att jag inte hör den. Därför behöver jag ha tid för just meditation och varva ner, då kommer rösten/magkänslan tillbaka.

13. Våga vara jag. Jag är en rätt knepig människa. Allt i mitt liv kretsar kring att bygga bolag i miljardklassen och det är inget jag skäms för. Det innebär en hel del uppoffringar och ibland en känsla av ensamhet. Men det är värt allt. Jag skulle aldrig någonsin byta bort det. Tvärtom hitta andra likasinnade istället eller människor som accepterar mina prioriteringar och hejar på mig istället.

Summan av kardemumman: 2019 blir ett starkt raket-år där vi skalar up allt vi påbörjat. Det finns några ess i rockärmen som jag inte kan dela med mig av än. Privat så gäller det att hålla mig pigg, laddad och endast göra det jag är bäst på och tycker är roligt. Det är ett vinnande koncept för att växa snabbt.

 1. Stora och starka mål!

  Jag undrar, verkligen genuint undrar, hur du anser att du har rätt att påverka klimatet så negativt?

  Det är inte fråga om själva planeten i första hand, utan om oss människor som lever på den. Det är inte heller längre fråga om ”nästa generation” utan om vår nutid. Ditt liv och dina möjligheter, bara 10-15 år framåt. Hur lyckas du så fullkomligt blunda för det när du är så lyhörd och vaken för annat?

  Visst, om 10 år kanske du redan bockat av många av dina mål, men vad ska du med dem- och pengar till när matbrist, extrema väder och liv blir omöjligt?

  Vore ytterst intressant att få svar på din syn kring detta 🙂

  Önskar dig ett fint 2019, med hopp om att du växer ytterligare som människa och börjar ta ansvar för det som är viktig på riktigt ❤

  1. Håller helt med. Tänk om du kunde ha som ett mål att hitta avkoppling och den lyx du längtar efter på närmre håll och utmana dig själv att minska ner på privat nöjesflygande. Det vore en stor och meningsfull utmaning.

  2. Jag är också väldigt nyfiken på det här. Jag ska flyga en gång i är, första gången på flera år faktiskt, och det tycker jag känns jobbigt pga klimatpåverkan. Men sen tänker jag på hur mycket Isabella flyger och inser att det är rika människor som måste börja göra uppoffringar och ta bättre hand om vår värld. Det är de som flyger absolut mest och bidrar mest till miljöförstöringen. Jag tycker Isabella är absolut fantastisk, men när det gäller resor får jag mest ångest.

  3. Håller helt med! Är också nyfiken på dina reflektioner angående detta. Gärna förbi ”jag kör elbil och äter vegetariskt”.

 2. Dina mål låter som de har gjort de senaste 10 åren, hemtjänst, mera konsumtion, skaffa vänner, hålla figuren med hjälp av andra, fylla spargrisen.

  1. Ja samma ”mål” varje nyår.. Suck!
   När ska du tänka lite mer på andra o inte bara på dig själv?? Inte alls konstigt att du inte har så många vänner eller bra kontakt med dina familjemedlemmar eller kan stanna kvar i en relation.. Bli mer ödmjuk så ska du se att pengar o makt inte är allt!

     1. Att inte tänka på andra är inte samma som att vara beroende av andra.. Varför behöver man tänka på andra om man t.ex får cancer? Då är man beroende av andra (läkekonsten).

     2. Tänker du inte på andras behov nu och är ödmjuk kommer de inte hjälpa dig när du behöver hjälp.

 3. Härliga mål, men någonstans gör det lite ont i hjärtat att barnen inte nämns i fler av dina mål….

  Sedan hade jag någonstans sett fram emot att du kanske, kanske skulle haft några miljöanpassade mål, t.ex. flyga liiiite mindre än vad du gör nu. 😔
  Saknar överlag miljömål från ditt företag, många andra företag har ju väldigt tydliga mål.

  Du är iallafall en stor inspiration och jag önskar dig ett gott nytt år! ✨🥂

 4. ”Planen är att Odd kan komma ner och vara lite där med oss (enklare att flyga fram tillbaka under veckorna med Netjets). ”
  Det där begriper jag inte riktigt.
  Vem ska flyga fram och tillbaka under veckorna med business jet?
  Det går ju reguljärflyg mellan Nice och Stockholm flera gånger varje dag.

 5. Jösses vilken superkvinna du är! Beundrar dig att i din unga ålder lyckats så väl och har rätt tänkande när det gäller business … kör på så når du dina mål. Tänk om jag kunde tänkt det samma i den åldern, hahaha … Ingen missunnsamhet här, utan tvärt om. Kanske jag lär mig något från dig genom din blogg, det sägs ju; aldrig är det försent 😀

  Gott Nytt År!!!

   1. Tänk om jag är, och lär mig fortfarande något nytt varje dag, av den yngre generationen än min. Lyssna, läs, lär och prova på tills du ligger i graven … som den lilla stund jag kommenterar bloggar och stöttar kvinnor som vill bli eller redan är framgångsrika är tydligen fel gjort av mig så det får jag väl sluta med då. Hahaha … 😀 😀 😀

 6. Fantastiska mål! Låter hur roligt som helst! Förstår att du njuter av din tillvaro det skulle jag också har gjort. Perfekt att satsa pengar på ”marktjänst” till skillnad från många andra som tror dom skall hinna allting själva så är detta den mest klockrena investering i dig själv! Inte många som vågar andas att dom anlitar proffs för att få ihop sin vardag!
  Själv pysslar jag med att göra en marängsviss till kvällens firande, om någon är nyfiken så finns den på min blogg. GOTT NYTT ÅR önskar dig ett fantastiskt 2019!
  //Berith

 7. Intressant att läsa. Du skriver ju själv att ditt liv cirkulerar kring att bygga bolag i miljardklassen. Har du nåt svar på varför? Är förvisso en komplex fråga men det skulle vara intressant att läsa om dina Varför det är en sån central punkt i ditt liv.

 8. Inga klimatmål eller välgörenhet med i dina miljardbolag? Jag undrar på riktigt (skriver inte detta för att gnälla) varför du aldrig svarar på frågor om detta? Aldrig! Är så otroligt märkligt att det inte är viktiga frågor för ett ungt, trendigt bolag som ditt?

  Otroligt många flygresor både privat och i jobbet…vad är liksom planen? Finns det ens med i Ekvationen?

  Och vinst som investeras i välgörenhet eller samarbete med väldshjälpande organisationer? Ingeting skriver du om det? existerar det inte? Jag kan verkligen inte förstå att några som har så mycket inte engagerar sig ens lika mycket som gemene man?

  1. Jag tror faktiskt att Bella tycker att hennes hårt inarbetade pengar som hon får kvar efter (troligen) 50% skatt ska gå till henne själv och hennes nära och kära.
   Jag kan faktiskt inte säga annat om det. Jag är glad att Bella fortsatt skattar i Sverige i alla fall.

 9. När jag läser om dina planer för sommaren känner jag att luften går ur mig, varför ska vi andra ens försöka göra något för klimatet om du och Odd ska ”flyga fram och tillbaka mellan Sverige och St Tropez i veckorna”? Ditt sätt att leva och ditt helt omedvetna sätt att marknadsföra det gör verkligen att jag, 36 årig höginkomsttagare, väljer bort dina produkter framöver.

  1. Det är ingen idé. Hon kommer inte att bry sig. Hon vill tjäna pengar och leva sitt drömliv. Bidra till ett bättre samhälle finns inte med på listan, det är väl rätt tydligt.

  2. Alla ni +1
   Ni må välja bort produkterna men bidrar ju ändå till Isabellas inkomster.

   Hm, tänkte inte på de’ 🙂

 10. Hur fungerar det med att introducera ditt hudvårdsmärke på den kinesiska marknaden med tanke på kinas krav på att produkterna djurtestas? Eller har det ändrats nyligen?

 11. Blev så inspirerad utav dina mål! Ska precis sätta mig på ett plan jag med och fundera ut nästa års mål. Så härligt med din energi och att du kör på din väg. Heja dig och ha det riktigt härligt i skidbacken!

 12. Lycka till med dina mål. Efter din kommentar om Instagram, slutar jag kika både där och här. Mycket skryt nu, var tog ödmjukheten vägen? Tog den flyget?

 13. Det märkliga är att så många pratar miljö, men ändå hjälper Bella med produktfrågor i bloggen så fort hon vill ha hjälp?!

  1. Med 1,5 miljoner läsare (?!!) är det kanske inte samma 76 personer som svarar och kommenterar de olika inläggen. Bara en tanke i all välmening.

 14. Låter som drivna mål! Lycka til!
  Härliga semesterplaner! Glöm inte huset, båtbryggan och poolen i sommar bara?! 😉 så ni kan njuta av det. Vi har ju ofta inte så lång sommar i Sverige. Gott Nytt år!

 15. Dina mål förvånar inte det minsta, tyvärr. Hade varit imponerande om du hade tagit upp miljömål, flyga mindre, konsumera mindre men du skiter fullständigt i allt sånt, bara du har det bra i lyxbubblan. Trodde dock att ditt privatjet som du pratat om skulle stå med men det kanske kommer :/
  Du behöver inte redogöra för om du ens bidrar till välgörenhet men jag betvivlar det. Alla bolag som du investerar i handlar ju bara om vinst, du skriver aldrig om hur du stödjer/brinner för något annat än sånt som på ett eller annat sätt gynnar dig själv.
  Vi måste börja tänka på och ändra vår livsstil om vi ska kunna leva på denna planet, det kan ingen blunda för längre. Jag har dragit ned på konsumtion rejält och det känns bra! Mitt mål är att bli mer miljömedveten, vi kan alla göra något! P.S Jag kommer inte stödja din livsstil, dvs jag kommer inte köpa någon av dina produkter eller dyl. Då får du göra din förtjänt av det. DS

  1. Jag tycker du har många bra L. Beauty produkter och att du är en driven person, men jag är besviken på din miljömedvetenhet. Jag kommer därför välja bort din produkter framöver.

   1. Det handlar inte någonstans om avundsjuka, eller missunnsamhet. Var och en har en skyldighet gentemot sig själv OCH ANDRA att tänka långsiktigt vad gäller miljöval

 16. Du och jag skulle bli grymma kompisar , det här med ensamhet för att man lägger all tid på sitt företag och jobb 🙂

  Hör av dig om du nång gång vill ha en liksinnad vän

 17. Skulle vara intressant att höra hur du tänker kring att vara en förebild för unga kvinnor och män när det gäller hållbarhetstänk, klimatmål och konsumtionshets?

 18. En tanke du är nästan aldrig hemma . Skulle du viljan ha ett normalt liv utan livvakt och utan personal,om det var möjligt?

 19. Isabella, vi känner inte varann men jag önskar bara låta dig veta att jag tycker du verkar alldeles fantastisk och mycket inspirerande! Jag förstår att avundens fula trynen kan vara trista, men jag hoppas och tror att du lägger noll energi vid dem. Du är en enormt stark förebild för andra kvinnor och mammor och framförallt för små/unga tjejer. Hoppas du får en fin tid över helgen och ett gott nytt år!

 20. Såg att Åhlens outlet fyllt på lagret med gamla LCC produkter, vad är bästföredatumet på ansiktsprodukterna och body lotions? Trodde de billiga produkterna skulle sälja ut snabbt.

 21. Så häftigt allt du gör och skapar. Det kommer bli succé vad du än kommer göra. Så roligt att följa med på resan. Gott nytt år!!!!

 22. Varför blir det så mycket kommentarer om barn och så vidare bara för att hon är mamma. Om isabella hade varit man så skulle aldrig den kommentaren komma upp .
  Jag ser det så här ..om mamman är trygg och trivs med sig själv så mår barnen också bra och bygger upp även barnens syn på arbete. Man får inget gratis här i livet . Barnen har en pappa också .
  Hur många är det inte som har vuxit upp med barnvakter oavsett om man är två . Det räcker med att man jobbar affärstider så behöver man barnvakt .

 23. Såg dig hos Skavlan, du är verkligen rolig! Medveten om dina brister o kan skratta åt dom 🙂
  Håller på dig och dina mål, dina barn har det bra och tänk vilken framtid du skapar åt dom, som förebild och möjlighet att börja jobba tidigt 😉 alltid bra för ungdomar.
  Gott Nytt!

  1. Såg också Skavlan. Har alltid gillat Bella och produkterna är fantastiska. (kan bara klaga på för små förpackningar där 😅) men i Skavlan fick jag en så dålig bild av henne som person och tänkte att herregud folk som inte läst bloggen eller känner henne måste ju ta henne för en riktigt (ursäkta nu) bimbo. Samma gäller flygandet och det obefintliga miljötänket. Det är så synd att en intelligent kvinna tycks tro att man måste sitta o fnittra om sig själv o flamsa om att folk tror man kör rattfull i tv och sen tro att lyx 2018 nu 2019 består av flyg o tusen bilder på att flyga i papiljotter! Som om det var nåt fantastiskt! Liksom wow! Nä. Gillar inte det. Men allt kan man ju inte få eller begära heller. Men det obefintliga miljötänket är vi ju flera som reagerat på.

   1. Snark… men håller med om att det är bra produkter, i övrigt låter du bitter och lite trist J. Var har du sett tusen bilder på att flyga i papiljotter, och hur får du det till att vara lyx? Lyx att flyga i papiljotter hahaha. Många tycker det är fantastisk att kunna resa och uppleva världen, många ser det som en lyx och något som ger livet en krydda. Bella är inte den enda som flyger, inte ensam om det direkt och om hennes miljötänk är obefintligt vet du inget om. Antar att du inte äter kött J.

 24. Fantastiska mål, ska själv skriva ihop mina nu! Lycka till, jag är säker på att du kommer uppfylla dem och mer därtill!

 25. Med dina mål, det är en sak som slår mig.. av vilken orsak äter du mestadels vegetariskt, av vilken orsak är Gillis, enligt din utsago vegetarian? Är det av miljöskäl? Djurrättsskäl eller hälsoskäl? Oavsett så är min slutsats densamma- du har som mål att skaffa hus i St Tropez, lyxflyga lite som du vill. Onekligen låter det hemskt trevligt. Men jag undrar om du förstår vem som får betala priset för dina resor… det är miljön, och därmed också djurvärlden- och indirekt (eller direkt) din hälsa! Det är girigheten att växa, att fylla sin pengapung, mer och mer, som gjort att vi sitter i den sits vi gör idag vad gäller vår jord, vårt klimat och vår (för)störda miljö. Du är en framgångsrik, stark kvinna med mycket inflytande.. använd det.

 26. Oj! Tror verkligen Löwengrip kommer bli ett premium märke, men om det ska säljas i Kina. Kommer det inte tvingas att bli djurtestat då?www.caloveline.com

 27. Skulle vara intressant och se eran miljöpolicy och alla andra styrdokument för företagen. Det är ju ändå grunden.

 28. Inser du att du nästan inte alls nämner barnen i dina mål, i ditt liv? Tragiskt!

  Och JA, SJÄLVKLART hade jag sagt samma till en pappa. Detta är 2019. Odd borde ta över vårdnadrn.

  1. Fast det gör hon ju, hon nämner ju barnen – att hon vill skapa fina minnen med sina barn. Vad skulle hon mer skriva om barnen och ha för mål?- att de ska växa några centimeter under året, lära sig läsa och skriva?- då hade ni klagat på det och gnällt, tragiskt. Odd borde ta över vårdnaden?! Idiot.

 29. Alla ni som tjatar om miljön, är ni också vegetarianer/veganer?

  Enligt naturskyddsföreningen så påverkar kött- och mejeriprodukter klimatet lika mycket som världens alla bilar, bussar, båtar och flygplan tillsammans. Man kanske skall kolla lite på sitt egna liv istället…

   1. Ja det tror jag dom flesta är. Många I min omgivning gör väldigt mycket för att minska sin klimatpåverkan och att vara vegan eller vegetarian är ett av dom val man gör. Jag håller förvisso inte på och kommenterar I vanliga fall, brukar hålla mina åsikter för mig själv. Men blev så less på din kommentar som är så vanlig. Måste personer som påpekar hur orimligt mycket influencer flyget och konsumerar få höra att dom måste vara 1000ggr bättre. . Det är ju bara bra om fler är kritiska till dessa influencers och deras påverkan på klimatet. Själv så är jag vegetarian, och äter mjölkprodukter. Så då får man alltså inte kritisera influencers då enligt dig? Blondinbella och andra influencers arbete går ju ut på att nå ut till många människor. Tänk om dom då tog ett ansvar för miljön,visar på att man kan ta tåget istället för flyget etc. Med stort inflytande så borde man också inse att man har ett större ansvar för ex. Miljöfrågor. Att Bella får så mycket kritik för sitt resande är ju då inte konstigt. När andra minskar sitt resande och sin konsumtion så ökar hon ännu mer…

 30. Håller med många här inne att det är dax att du tänker på klimatet. Det är dem rika som sliter mest på jordens resurser och här kanske inte klimatförändringarna känns så mkt än, men dem fattiga som bor nära havet i andra delar av världen betalar priset för vår egogistiska livsstil. Jag undrar också vad du ska ha poolbygge, ny båt och ditt hus till om du nu tänker hyra hus i Frankrike hela sommaren?

 31. Det du har åstadkommit under de senaste åren är väldigt imponerande och beundransvärt-verkligen.

  Men som en nutida powerkvinna du vill vara känns det väldigt omodernt och oansvarigt att tillsynes inte tänka på miljön alls (nej din elbil kompenserar inte då batteritillverkningen har kostat miljön en massa redan) På sikt kommer din kosthållning och barnens framtid att drabbas. Din mat kommer inte längre att kunna vara närodlad då förutsättningarna försämras i takt med ökad miljöpåverkan.

  Förstår att du måste transportera dig till vissa möten för att kunna bygga relationer, men att nöjesföyga var och varannan dag och att flyga familjemedlemmar kors och tvärs i privatplan hela sommaren känns extremt onödigt.

 32. Enkelt att kritisera andra människors val men allt är inte svart eller vitt.

  1) Endast 3-4% av jordens årliga koldioxidutsläpp orsakas av mänsklig aktivitet (källa IPPC).
  2) Flyget beräknas svara för 3% av människans koldioxidutsläpp. —-> Dvs ca 0.001% (?) av jordens årliga koldioxidutsläpp. Marginellt!
  3) Särskilt Isabellas resor är tydligt exempel där ”målet helgar medlen”. Isabella bygget internationella företag genom att skapa content som baseras på bland annat resor just för att det stärker hennes image och givetvis lockar läsare. Eftersom Sveriges ekonomi går uruselt, bland den sämsta tillväxten i Europa(!), måste vi stärka den svenska exporten för att ge välfärd för våra pensionärer och barn. Vi behöver alla arbetstillfällen Isabella har möjlighet och kunskap att skapa.
  4) På senare tid har medeltemperaturen stigit med 0,7 grader på Mars utan minsta mänskliga påverkan. Det är inte endast koldioxid som påverkar vädret. Is- och värmeperioder styrs även cykliskt av jordens medelavstånd till solen, jordbanans form, jordaxelns lutning och kosmiska stoftmoln.

 33. Du inspirerar tydligen så många. Tänk om du kunde använda din plattform till att åtminstone säga NÅGOT om klimatet. Bli en förebild på flera olika sätt. Det är svårt att leva i lyx om vi inte har ett klot kvar att vandra på, vilket vi bara har några tiotal år kvar att rädda. Då kvittar det hur mycket du kör på idag. Superbra att du väljer plantbaserad kost, önskar att du kunde lyfta den miljövänliga vinkeln av det, och inte bara att det främjar ditt powerglow-gasen i botten-levnadssätt.

 34. Härliga mål, jag tror du kommer att uppfylla de flesta. Tänk på att prioritera dig själv med mer sömn och kontinuerlig träning, det vinner du mycket på!

 35. Vad menar du med att dug fakturerar 100 000 kronor för varje gång din kyl öppnas på instagram? Får du 100.000kr varje gång någon är inne på din sida?

  1. Varje gång hon öppnar kylen och gör reklam för någonn mat, tolkade jag det som? Eller reklam för kylen i sig? Så tolkade jag det men vet inte om jag tolkat rätt

  2. Nej självklart får hon inte 100.000 varje gång någon är inne på sidan haha. Men vissa kan fakturera 100.000 för ett instagraminlägg, vissa till o med en miljon. När det gäller samarbeten med företag alltså. Kanske om hon gör samarbeten och då kan fakturera 100.000, det är ett mål skriver hon.

 36. Du skriver att du vill bygga pool och köpa båt, nästa inlägg ska du vara hela sommaren i St Tropez? Och även skaffa sommarhus där nästa år…. skulle skippa båt om jag var du då, en vanlig svensk sommar så åker man inte jättemycket, det blåser, regnar, är kallt eller mulet oftare än vad det är sol och du som aldrig är hemma ändå, när ska du hinna åka? Pool höjer värdet på huset så den kan ju stå outnyttjad men en båt? Så onödigt…. men det är ju fritt att göra som man vill förstås😊

 37. Varför ens ha ett hem när man aldrig är hemma ändå eller aldrig kan vara ensam nångång på dygnet. Tror det blir billigare om du bor på hotell permanent istället för att låta dyra bostäder stå tomma stora delar av året.

 38. Woooow så underbart, blir SÅ inspirerad av dina mål! Jag tänker också att mycket av det du skriver snarare är aktioner som leder till dina mål snarare än mål. Det låter som att du fokar mkt på goda vanor som i sin tur skapar resultat som servar dig, och det gör jag också.

  Detta år kommer jag också vara mer innerstyrd och prioritera annorlunda än jag gjort tidigare, och hänga med folk som kan mer än jag i de områden jag vill utvecklas. Det tvingar mig att stretchas och att ta ansvar ännu mer för min energi vilket känns superkul!

  Rise&Shine 2019!

 39. Snälla snälla snälla börja inte sälja i Kina! Ett krav för att få sälja i Kina (i fysisk butik) är att produkterna djurtestas. Det är alltså lag på det. Även om en kan få ut mycket i kapital genom att sälja där så förlorar en också delar av ens kundkrets, delar som även växer och växer då personer allt mer börjar välja veganskt, icke-djurtestat, ekologiskt och så vidare. Men framförallt, för djurens skull!

 40. Det finns många höga chefer eller VD:ar med barn som klarar sig bra utan att då hjälp med allting hemma. Jag tycker det vore bättre om du var ärlig med att det är specifikt DU som behöver det, inte att det är en naturlig följd av din arbetssituation. Jag har också adhd och känner igen många av de svårigheterna du beskriver gällande ditt hemmaliv.

  Om man har ett neuropsykiatrisk funktionshinder är det inte konstigt att man har svårt att få ihop det när man dessutom har ett krävande arbete. Det är ingenting att skämmas för. Hade jag haft pengarna hade jag definitivt anställt någon för att städa och laga mat (och då har jag varken barn eller en chefsposition). Eftersom du ofta är öppen med de utmaningar adhd-innebär så tycker jag att det är synd att du inte kan vara öppen med vad ditt behov av markservice i hög grad verkar grunda sig i din diagnos.

 41. Det här har inte riktigt med ditt inlägg att göra. Har bara en fråga. Har du aldrig känt att du velat gå tillbaka till din gamla relation med odd ? Det är endast en hypotetisk fråga och säkert har allt blivit avslutat. Men jag syftar på innan du blev så känd och omskriven. Hur skönt det vore med någon som kände gamla Isabella. Vilken trygghet de kan vara. Väldigt privat fråga så förstår om du inte vill svara om du ens svarar på kommentarer. Men jag själv hade nog tänkt så. Men hur som helst. Helt otroligt hur långt du tagit dig själv. Helt fantastiskt! All kärlek. ♥️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..