ANNONS
Integritet på Tailsweep

Mål 2019

/

Nu sitter jag på en flight till Geneve, när jag landar väntar en bil som kör mig till Gstaad. Jag är faktiskt så pepp på nyårsafton! Det trodde jag aldrig. Hur som helst, under flygturen har jag funderat på mina mål för 2019, både privata men också karriärsmålen. Varför jag har mål istället för löften beror på att det är mer produktivt med mål. Det blir en styrning för året vilket är skönt att ha. Imorse läste jag förresten att jag fick mest businesspress i Sverige av alla kvinnor.

Är ni redo? Det är knappt att jag själv vågar skriva ut dom. Men att sikta högt har hittills varit ett vinnande koncept som tagit mig långt. Man måste våga satsa.

1 Ett fullt fungerade hemma-team är kravet för att allt jag vill göra ska vara möjligt. Utan det går det inte att vara 28 år, 70 anställda och barnen på halvtid med miljardmål. Det innebär att jag har Ida och Lovisa som hjälper mig med huset, alla inköp och stöttning med barnen när schemat inte går ihop. Men syftet med all hjälp är att jag ska kunna hämta och lämna under mina barnveckor. Min livvakt går upp på halvtid för att jag ska kunna känna mig trygg i mitt jobb (reser andra halvan eller har kontorstid) samt Matilda börjar som kock på mina veckor med barnen. Allt måste flyta på smidigt hemma. Frukost serverad, strumpor i ordning och vällagad hälsosam mat till familjen.

Det är höga kostnader för att kunna ha min vardag men jag ser det som en investering. Det är mitt enda sätt för att kunna frigöra tid och energi för att kunna växla upp med karriären.

Copyright 2018. All rights reserved.

Hej hej alperna!

2. Hälsan först. Jag har levt så i två år och det är grundläggande för att orka. Träningen prioriteras i kalendern, två pass i veckan med min PT Pontus där vi kör styrka och så 1-2 egna pass i veckan där jag gör vad jag är sugen på. Långsiktiga målet är dock att träna varje dag men där lägger jag inte ribban i år. Jag kommer fortsätta året utan alkohol vilket känns bra. Under 2018 blev det periodvis väldigt lite sömn på ca fem timmar varje natt och i år ska jag försöka få sju timmar varje natt. Jag behöver inte sova så mycket men kroppen behöver.

3. Fortsätta bygga bolagen. Löwengrip Beauty lanseras i Australien, vi fortsätter etablera oss i USA och UK och till hösten får vi kanske chans att dopp tån i Kina. Vi har 50 % tillväxtmål vilket innebär att vi ska upp till 120 miljoner. Löwengrip Invest (mitt lilla egna bolag) ska upp till 18 miljoner i omsättning och det är bara för mina sociala medier och varumärkesutlåning. 2019 är året då jag fakturerar 100 000 kronor för varje gång min kyl öppnas på instagram.

4. Nordic Tech House flyttar in i nya gallerian (eller det gör alla våra bolag) men NTH kommer också att driva ett retail-lab vilket känns väldigt spännande. Det är dags att knäcka retail-koden. Vi kommer ha ett enormt kontor till alla anställda samt en retail-del för alla våra varumärken. Under året lanseras också Hermine Hold och jag tror faktiskt att det kommer att bli en succé. Vi har redan fått ordrar, folk slåss om att få investera och teamet som driver HH är outstanding.5. Jag vill gärna sjösätta Löwengrips lillasyster ….. LCC! Min tanke är att det blir ett skonsamt budgetmärke som produceras i Sverige och som ska finnas i all dagvaruhandel.

Alltså i alla mataffärer och dylikt. Tanken är att Löwengrip ska upp i premium under åren och dom blir ett bra komplett till varandra. Vi har redan börjar jobba med produkterna och det är så roligt. Jag har fått en till bebis!

6. Min digitala klon Gabrielle ska äntligen gå live -På riktigt. Vi smygstartade lite under 2018 för att jag ville etablera henne i Sveriges press. Nästa år kommer hon vara up and running (med några klon-vänner) och då får ni se vad jag har i åtanke. Väldigt roligt.

7. 2018 tog Flattered (vårt skomärke) in kapital från Spiltan och jag sålde även av lite aktier (kunna investera i annat). Det ska bli spännande att se vad bolaget hamnar med en påfylld kassa bakom sig!

8. Natural Cycles grundare har flyttat till NYC för att verkligen slå globalt. NC är det enda digitala preventivmedel som har blivit godkänt i USA och jag tror fullständigt på att NC är Sveriges nya Spotify. Jag är stolt att få vara delägare i bolaget. Framför allt att få ha hjälpt en miljon kvinnor att slippa hormoner!

9. … På tal om NYC så kommer jag vistas där så gott som varje månad för att öka chanserna för att Löwengrip ska etablera sig där. Pingis kommer att spendera hösten i Australien så vi jobbar från två olika värdsdelar. Då är det tacksamt att vi har ett starkt team på kontoret.

Copyright 2018. All rights reserved.

…Okej vi hoppar till lite privata mål

10. Pool och båtköp skrev jag ju om igår. I sommar vill jag dock hyra ett hus i St Tropez och vara där hela sommaren (hemma-teamet hänger på). Planen är att Odd kan komma ner och vara lite där med oss (enklare att flyga fram tillbaka under veckorna med Netjets). Stora målet är att ha ett eget hus i St Tropez men det kommer nog att bli 2020. Det får bli en 30 års-present till mig själv.

11. Jag har som mål att skapa fina minnen med mina barn och investera ännu mer i mina vänrelationer. Mina vänner har ställt upp enormt för mig under min tuffa höst. Gällande kärleken så har jag som mål att hålla mig singel året ut. Jag skulle behöva det. Jag blir ofta uppvaktad men att träffa någon med rätt intentioner känns omöjligt. Därför pausar jag allt lite…

12. Fortsätta vara innerstyrd. Meditera och göra plats för reflektion. Är jag för forcerad blir min inre röst för svag så att jag inte hör den. Därför behöver jag ha tid för just meditation och varva ner, då kommer rösten/magkänslan tillbaka.

13. Våga vara jag. Jag är en rätt knepig människa. Allt i mitt liv kretsar kring att bygga bolag i miljardklassen och det är inget jag skäms för. Det innebär en hel del uppoffringar och ibland en känsla av ensamhet. Men det är värt allt. Jag skulle aldrig någonsin byta bort det. Tvärtom hitta andra likasinnade istället eller människor som accepterar mina prioriteringar och hejar på mig istället.

Summan av kardemumman: 2019 blir ett starkt raket-år där vi skalar up allt vi påbörjat. Det finns några ess i rockärmen som jag inte kan dela med mig av än. Privat så gäller det att hålla mig pigg, laddad och endast göra det jag är bäst på och tycker är roligt. Det är ett vinnande koncept för att växa snabbt.

132
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00