Hemmakär

Jag älskar att komma hem. Jag har bott här i snart två månader men har väl hunnit vara hemma halva tiden. Det är lite så mitt liv ser ut. Men oavsett har pirrigheten inför huset inte lagt sig än. Varenda gång jag öppnar dörren får jag en wow-känsla, det här är mitt hus! Jag blir mer och mer kär i det för varje dag som går. Fortfarande är mycket kvar, TV-rummet uppe är fortfarande rätt kalt, barnens rum ska uppdateras och mitt kontor på nereplan är inte inrett än.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Jag och Lovisa (som bor här och hjälper mig. Gästrummet har egen dusch och toalett vilket är smidigt) blev trötta på julgranen så den fick flytta ut. Det saknas belysning ute i trädgården och träden men vi har inte hittat rätt så vi avvaktar lite. Det är mycket som ska ordnas ute i vår, pool och så poolhus med gästrum, bastu och gym. Men just nu är jag så peppad på att få köpa en motorbåt, himla dröm att kunna åka ut till Fjäderholmarna på helgen och äta lunch med barnen. Om ni har tips på en motorbåt som passar en barnfamilj så kommentera gärna, dock vill jag inte ha en plåtbåt utan en vit mer bekväm där man kan gå ner och vila barnen blir trötta.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Den här delen kallade säljarna för biblioteket när jag köpte huset. Får klura lite hur jag ska göra med ytan. Kanske en mysigare läs-fåtölj?

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Jag eldar nästan hela tiden, det är så mysigt att höra hur det sprakar. Nu ska jag packa ner det sista inför resan imorgon, Sascha har förberett så jag brukar bara lägga ner det sista. Jag har alltid lite resfeber trots att jag är väg så pass mycket, jag blir alltid nojig att jag ska försova mig. Emelie kommer hit tidigt för att sminka mig inför nyårsafton, jag kommer faktiskt att resa i papiljotter…. Men då blir håret perfekt fram tills kvällens nyårsfirande på Palace i Gstaad. Sedan hämtar Magnus mig och kör mig till flyget.

Jag har klurat lite på mina nyårsmål för 2019 och dom får ni läsa om imorgon!

 1. Bra att ta båtkörkort då nu under vintern. Så du är förberedd för sjön. Så du vet vad alla prickar betyder, regler och kan tyda sjökort/gps..

 2. ahh Palace. Fint skare va serrö.. 🙂 tänk att där släppte de tom in en liten knegare som mig en gång i tiden. liebe liebe. <3

 3. Så fint att det känna bra i huset😊 kommer kännas ännu bättre om några månader när våren och ljuset kommer. Känns alltid lite läskigt med mörker och stora fönster. Men du ska inte känna oro. Du har ju folk runt dig och det måste vara tryggt och skönt. Låter som du kommer få en härlig nyårsafton! Gott nytt år! O Tack för en härlig blogg 🎉❤️

 4. Cris-craft är ett fantastiskt båtmärke, passar både för familjeutflykter och nöjesåkning. Skulle verkligen tipsa att du tar en provtur till våren 😊

   1. Jag tycker ni båda här rätt. Det är jättefint men ser samtidigt stelt och opersonligt ut. Tror dock det opersonliga intrycket kommer av vetskapen att Bella aldrig inreder sitt hem själv och aldrig låter det växa med personliga saker, tror inte det har så mycket med stil och typsnitt att göra.

  1. Interpretivister tycker att fokusen ska läggas i strävan att förstå varför man agerar på ett visst sätt i sociala sammanhang snarare än att försöka finna fysiska, kausala mönster i dessa situationer (dvs. undersöka beteendets underliggande mening snarare än hur beteendet uttrycks).

 5. http://www.steelpool.se

  Dem absolut bästa poolerna. Eleganta, stilrena, lyxiga och håller hur länge som helst. Rostfria exklusiva pooler, ett måste för ett sånt modernt hem. Lite dyrare än de ”vanliga” företagen men så värt pengarna!

  Gå in på hemsidan för att se referenser.
  Senaste ordern till Beverly hills i Los Angeles!

  1. Väldigt olyxigt att inte kunna skilja på objekt och subjekt… tar udden av all smygreklam om man inte behärskar språket.

   1. Hur mår du M? Är det mindre yta bland andra bloggare menar du? Tycker Bella är mer än bara yta – klok, smart och bra värderingar som Cina skriver.

 6. Motorbåt: Kanske en Yamarin daycruiser 79? En dagsbåt som är stor åt hela familjen. Man kan vila i nere ruffen, t.om. ligga över en natt även om den inte är tänkt att sova i flera dagar. Plats för att äta enklare middag på också fina dagar. Bra för att glid runt med i solen soliga dagar.

   1. Fast jag skulle lätt köpa en Dyson om jag hade råd men det har jag inte. De borde ta fram en ekonomimodell för oss fattiglappar. Ingen väska. Bara blåsmojängen och inga borstar. 1000:- skulle jag kunna skrapa ihop.

  1. Coolt att våga gå ut bland folk med papiljotter haha skulle nog inte jag heller göra. Stora papiljotter ger en särskild volym och ett snygg look som är svår att få till på annat sätt, men Dyson är säkert bra också till att locka och föna med, men är hon van vid spolar så vill hon nog helst ha det så håret ska bli så bra som möjligt, så som hon önskar det.

 7. En stor mysigt fåtölj med hög rygg som man kan krypa upp i, kanske en skön kudde också. Sen en lampa bredvid på ett litet bord. Sen bara sitta där länge och bara läsa. Låter helt fantastiskt!
  Gott Nytt År!
  Kram <3

 8. Vad roligt! Älskar båtlivet och havet. I somras blev det 74 turer ute till havs, helt fantatsiskt och jag hopps nästa sommar blir densamma. Hoppas du hittar en båt som passar er men jag kan tipsa dig om Aquador 23 eller flipper 670 DC då dom är väldigt fina båtar. Tänk på att motorerna ska vara Volvo penta gärna (inombordare), bästa kvalitén helt klart. Ta gärna förarbevis för att vara helt säker på utmärkningar, sjökort och andra hinder på sjön.
  Lycka till och ha en skön nyår! Kram!

 9. Varför tar du inte bara med dig den där nya lockfönen istället? Den var ju perfekt att ta med sig på resan skrev du, det lät så smidigt med tillhörande väska och allt tycker jag 😀

  1. Hon kanske tar med den också, det ena utesluter ju inte det andra. Volymen man får av stora spolar är svår att få till med en lockfön även om en sådan också gör håret snyggt, men inte volym som håller på samma sätt. Torrschampot är bra för mer volym också.

 10. Kul med båt! Men säger som de andra, skaffa förarbevis först! Annars blir du en fara för andra och dig själv, lite som att ge sig ut i biltrafiken utan körkort. Bra är om man tar en vhf-utbildning också.

  //trött på alla båtförare som tror de äger vattnet och inte har koll på regler, säkerhet o märken…

  1. Och använder du Dyson så kommer du int vara så beroende av att ha tillgång till en hårstylist jämt. Undra var jag läste det ???
   En toppenprodukt !

 11. Åh jag har längtat efter nyårsmålen!! Jag älskar nya mål, mål att sträva efter. Bästa 🙂

  Hoppas det blir en bra nyårsbörjan och att du får fira stort med de du älskar. Kram

 12. Kolla bayliner-båt 🙂 driftsäker, stabil, hyfsat snål och riktig comfort 👍🏻 Amerikanskt märke. Du kanske kan köpa där borta rentav när du ändå ska bo där delvis 🙂

 13. Huset er sååå fint!! men sparka interiør innrederen! Dette huset krever helt andre møbler. Ser ut som man har tatt inn stoler og sofaer i helt ulike stiler for å prøve seg fram! 😳

 14. Kolla in HOC yachts! Fantastiska motorbåtar, lyxiga med mysig inredning. Specialdesignat skrov som gör att den kör supermjukt även när det är vågigt. 🙂

 15. Så fint du bor, mysigt, jättefint hus! Så härligt att du verkar må bättre igen och en sån underbar jul du hade med barnen och träffade dina föräldrar, syskon och vänner. Så kul att följa dig Isabella, tack för en trevlig blogg! Önskar dig ett gott slut på 2018 och ett fantastiskt 2019. <3

 16. Kolla med Lidingöföretaget Seacastle längst in i kyrkviken. De tar garanterat fram den bästa båten till dig. Superservice o kan även vinterförvara!

 17. Jättefint hus! Tycker inte att det känns det minsta omysigt. Omysigt för mig personligen är röriga hus med för mkt saker. Alla gillar olika.
  Dock hoppas jag verkligen att du inte eldar mkt. Det ger väldigt dålig luft. Tänk på alla barn. Ett stort problem i vårt område med nyproduktion. Många som eldar och luften blir riktigt dålig. Värre än utsläpp från bilar.
  I Oslo är luften jättedålig just pga eldande.

 18. Fantastiskt fint hus, förstår att du trivs!
  Du skriver att du är hemmakär – samtidigt får jag en känsla av att du inte riktigt är det då du som igår t.ex väljer att spendera dagen på ett hotell? 🤔Så jag får inte riktigt ihop det.
  Missförstå mig rätt – klart man måste få åka iväg till andra ställen och roa sig, men det känns som att väldigt mycket av din tid tillbringas på just andra ställen än ditt hem?
  En riktigt hemmakär person vill vara hemma så mycket som möjligt.

  Önskar dig en härlig resa och ett underbart 2019! ✨🥂

 19. Gott Nytt År.
  Tycker du inte att det är obekvämt med dom stora fönsterna?
  Med tanke på stalker och andra som kan titta in.
  Huset är väldigt fint. Härligt när våren och sommaren kommer.
  Ha en bra helg.

 20. Hej!

  Min pojkvän har en vit båt, en yamarin, en så kallad daycruiser (man kan krypa ner i båten för att få ro) som han tänkt sälja till våren. Pojkvännen kommer från Lidingö och är mycket skötsam. Hör av dig om du vill veta mer om båten.

  Med vänlig hälsning.

 21. Önskar dig all lycka 2019.
  Trots det så blir jag lite fundersam hur du väljer ditt leverne. Ursäkta min kommentar.
  Kommer du alltid ha en stab med människor runt dig ?
  Pengar i all välmening men på ngt sätt så känns allt så ytligt.
  All lyx du har omkring dig är det så
  du vill att dina barn ska leva o bejaka

 22. Nimbus har enormt bra båtar. Svenska, otroligt bra kvalitet och finns i flera storlekar. Är uppvuxen med nimbusbåtar och de är fanatiskt enkla att köra. Rekommenderar varmt!!

 23. En Flipper DC 670. Vi har haft vår i sex år och har nu en liten kille på 18månader som fullkomligt älskar båtlivet.
  Lättmanövrerad och väldigt rymlig. Vi har vid flera tillfällen åkt sex vuxna i den.
  You go girl!💪🏻

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..