ANNONS

Hemmakär

/

Jag älskar att komma hem. Jag har bott här i snart två månader men har väl hunnit vara hemma halva tiden. Det är lite så mitt liv ser ut. Men oavsett har pirrigheten inför huset inte lagt sig än. Varenda gång jag öppnar dörren får jag en wow-känsla, det här är mitt hus! Jag blir mer och mer kär i det för varje dag som går. Fortfarande är mycket kvar, TV-rummet uppe är fortfarande rätt kalt, barnens rum ska uppdateras och mitt kontor på nereplan är inte inrett än.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Jag och Lovisa (som bor här och hjälper mig. Gästrummet har egen dusch och toalett vilket är smidigt) blev trötta på julgranen så den fick flytta ut. Det saknas belysning ute i trädgården och träden men vi har inte hittat rätt så vi avvaktar lite. Det är mycket som ska ordnas ute i vår, pool och så poolhus med gästrum, bastu och gym. Men just nu är jag så peppad på att få köpa en motorbåt, himla dröm att kunna åka ut till Fjäderholmarna på helgen och äta lunch med barnen. Om ni har tips på en motorbåt som passar en barnfamilj så kommentera gärna, dock vill jag inte ha en plåtbåt utan en vit mer bekväm där man kan gå ner och vila barnen blir trötta.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Den här delen kallade säljarna för biblioteket när jag köpte huset. Får klura lite hur jag ska göra med ytan. Kanske en mysigare läs-fåtölj?

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Jag eldar nästan hela tiden, det är så mysigt att höra hur det sprakar. Nu ska jag packa ner det sista inför resan imorgon, Sascha har förberett så jag brukar bara lägga ner det sista. Jag har alltid lite resfeber trots att jag är väg så pass mycket, jag blir alltid nojig att jag ska försova mig. Emelie kommer hit tidigt för att sminka mig inför nyårsafton, jag kommer faktiskt att resa i papiljotter…. Men då blir håret perfekt fram tills kvällens nyårsfirande på Palace i Gstaad. Sedan hämtar Magnus mig och kör mig till flyget.

Jag har klurat lite på mina nyårsmål för 2019 och dom får ni läsa om imorgon!

91
252

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00