ANNONS

Grand Hotell

/

Hur spenderar man en söndag när man är barnfri? Man sover ut till tio (!), dricker kaffe länge i sängen och sedan checkar man in på Grand Hotell. Jag började med en timma träning och sedan åt jag en fantastisk god lunch i spa-baren, rostade betor med spenat, hasselnötter och getost. Efter det tog jag en dusch, tog på mig en baddräkt och har lagt mig vid brasan. Snart väntar 75 minuter massage.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Jag tränar ju mest på Sturebadet varvat med yoga via FitnessCollection. Men jag måste erkänna att Grand Hotells gym är snäppet finare, lite mindre och intimt.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

… Dessutom är omklädningsrummet för damerna på Grand Hotell magiskt!

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Sista söndagen på året. Jag är tacksam över att jag är över min värsta sorg. Plötsligt blev det enklare att somna och vakna. Imorgon åker jag till Gstaad för att fira nyår med min kusin, hennes kille Johan och en gammal vän som bor i Schweiz. Det blir nog ett roligt firande. Ser fram emot alpluft och skidåkning också.

28
283

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00