Grand Hotell

Hur spenderar man en söndag när man är barnfri? Man sover ut till tio (!), dricker kaffe länge i sängen och sedan checkar man in på Grand Hotell. Jag började med en timma träning och sedan åt jag en fantastisk god lunch i spa-baren, rostade betor med spenat, hasselnötter och getost. Efter det tog jag en dusch, tog på mig en baddräkt och har lagt mig vid brasan. Snart väntar 75 minuter massage.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Jag tränar ju mest på Sturebadet varvat med yoga via FitnessCollection. Men jag måste erkänna att Grand Hotells gym är snäppet finare, lite mindre och intimt.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

… Dessutom är omklädningsrummet för damerna på Grand Hotell magiskt!

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Sista söndagen på året. Jag är tacksam över att jag är över min värsta sorg. Plötsligt blev det enklare att somna och vakna. Imorgon åker jag till Gstaad för att fira nyår med min kusin, hennes kille Johan och en gammal vän som bor i Schweiz. Det blir nog ett roligt firande. Ser fram emot alpluft och skidåkning också.

 1. Älskar Grand Hotell! Bästa som finns att checka in där. Ska upp över nyår nu 🙂

 2. Emi skriver:

  Ni är inte uppmärksamma! Twins kan vara samtidigt
  på olika platser;)

 3. Hej!
  Tänkte bara säga att nu har du fått konkurrens! Läste i tidningen att 10-åriga Liam sålt så många jultidningar att han kunnat köpa en begagnad Volvo som han ska köra själv när han tagit körkort. Låter som influerad av dig!
  Vänliga hälsningar
  Hannah Telluselle

 4. Låter verkligen som en perfekt spenderad dag! Har redan klarat av träningen. Själv förbereder jag lite för nyår med underbara sockrade champagnekupor och pyssel. Ni som är nyfikna på hur man gör så hittar ni det på min blogg om ni är intresserade!
  Önskar dig ett underbart Nytt År med bara positiva inslag!
  //Berith

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..