Fredag!

Gillis har alltid varit en lugn kille, han föredrar att vara inne och pyssla med lego framför ute och springa. Det bästa han vet är att mysa. Han njuter verkligen av lugnet. Under förmiddagen la han sig vid brasan med en filt, Ben Ten på Netflix och så frågade han om han fick hämta mörk choklad (barnen föredrar faktiskt det).

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Vi är så aktiva av oss och rör på oss jämt så paddan och choklad är bara en bra balans. Barnen har också varit trötta under julledigheten, vi har inte varit nere vid frukosten förens halv tio varje morgon.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Hårband Hermine Hold (kommer i feb), polotröja från DvF, kjol från Stylein och klackar från Chanel.

Jag ska iväg på ett jobbmöte i eftermiddag så Emelie var här imorse. Odd ska ha barnen i helgen för jag ska ha dom några dagar nästa vecka när Odd behöver jobba (hans vecka). Vi skippar förskolan eftersom det är så få barn där så då kan jag lika gärna vara ledig några dagar till och jobba lite hemifrån istället.

Ikväll väntar middag ute med vänner, det ser jag fram emot. Vi hörs sen!

  1. Sofia skriver:

    Jag tycker du är jätteschysst som släpper igenom kommentarer från folk som kommenterar precis alla inlägg med en mening eller två bara för att göra reklam för sin egen blogg!

  2. Ja det känns lite awkward och ”hotelligt” med skor inomhus, men alla är vi olika…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..