ANNONS

Dagarna blandas ihop

/

Nu är jag så inne i min julledighet. Jag håller knappt koll på dagarna och jag har inte klätt på mig ordentligt en enda gång. Vänner och familj kommer och går, väldigt mysigt. Igår var pappa och syskonen över här. Pappa och jag skulle dock behöva umgås ensamma för vi har så mycket att prata om bara vi. Sju år att ta i kapp. Men ändå känns det som vanligt.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Det känns ovant men fint att säga morfar. Det var en liten utmaning att säga ordet högt framför barnen första gången men nu går det bra!

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Idag har vi varit ute Sally och jag. Gillis ville bygga lego med Lovisa, så skönt att vi kan dela upp oss när barnen har olika viljor. Sally och jag tog en långpromenad tillsammans, hon varvade att åka vagn och promenera med mig. Det är en härlig känsla när man inser att man har så mycket att prata med sina barn om. Vi pratade mycket om kärlek och vänskap idag. Jag är öppen med barnen om mycket, dom förstår ändå så mycket. Gällande H har jag sagt att vi slutade vara kära i varandra och det är därför jag varit ledsen hemma. Sally sa under promenaden ”Mamma, förut var du ledsen men nu är du glad som vanligt igen. Men du får vara ledsen igen om du vill”.

Fina unge.

När vi kom hem kom Michaela och barn över på playdate och fika i tre timmar. Jag var ju lite nojig för att Michaela och jag inte skulle ses lika ofta längre som när vi var grannar men än så länge ses vi som vanligt. Det är jag tacksam över! Hon är en av mina närmsta vänner. Dessutom leker barnen så fint ihop. Gustav är Gillis bästa vän och Andrea är Sallys. Gulligt.

Nu ska vi snart äta middag och sedan väntar filmmys i soffan med popcorn och pepparkakor igen. Igår somnade vi alla tre till Kalle i Chokladfabriken, som sagt jullov.

Har ni det bra?

46
439

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00