Annandag jul

Igår var en mysig dag, vi åkte hem till mormor och så var vi där under hela eftermiddagen. Vi öppnade paket, julfikade och umgicks. Alltid mysigt att få umgås med min syster Julia och så var Daniel där min lillebror. Gillis påminner mycket om Daniel i färgerna när han var liten så det händer ibland att jag säger Daniel till honom. Sally är så kär i sin mormor, det är fint att se. Hon ville sova över men vi har projekt sova utan blöja som väntade hemma så vi tog en rain check.

Fotograf Gillis. Jag har levt i tights och varit osminkad sedan i fredags. Inte ens på julafton. Men jag får håret fönat och har fransar så då känner jag mig lite pigg ändå.

När vi kom hem väntade Lovisa hemma och så åt vi middag hela gänget och efter det gick barnen och jag upp till nya tv-rummet och såg på Drakjägarna med varsin skål popcorn. De fick vara vakna till åtta. Inatt kom de över vid midnatt, påminde Sally om att kissa och på morgonen hade hon klarat sin första natt. Det har vi firar på morgonen. Hon var så stolt!

Idag fortsätter legobygget, jag ska träna (har inte rört på mig en millimeter sedan träningen i fredags med Pontus) och i eftermiddag kommer pappa och mina syskon Elis och Nora förbi. Det är väl lite det julledigheten är till för, umgås med släkt och vila upp sig. Än så länge kliar det inte alls i kroppen utan njuter av ledigheten (måste passa på för att orka nästa år) :- )

 1. Johanna skriver:

  Tightsen ser fantastiska ut, vart är dem köpta? Letar efter svarta tights som känns lite ”finare”. Tack för en alltid så bra blogg. Love to read youre story🤗

 2. Du är lika fin utan smink. :o) Fortfarande trevlig jul.

 3. Ninni skriver:

  Vart är din jacka och skjorta från? 😍

 4. Hoppas du kan njuta på riktigt.

  Ta hand om dig och dina små..

  Kramar

 5. Monika skriver:

  Varför skriver du inte det här på Insta? Läskigt att inte vara lika anonym?

  1. m skriver:

   Alla kollar inte Bellas insta så det är väl fritt fram för henne att skriva här också så länge kommentarerna blir godkända.

   1. Monika skriver:

    Absolut, om man är en feg skit som tycker att det är superviktigt att sprida sina åsikter på alla bloggarens kanaler.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..