Juldagen

Julafton igår blev så mysig och lyckad. Vi var hos Odd och vi spelade spel, åt jullunch, väntade på tomten, såg Kalle och öppnade paket.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Denna stora tjej blev inte så stor längre när tomten var utanför huset … :- )

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Jag åkte hem vid sex, tog ett bad, drog på mig pyjamas och tände ljus i hela huset och satte på Mariah Careys klassiska jullåtar. Sedan gjorde jag smörgåsar till middag och läste framför brasan i timmar. Det var så mysigt. Sedan bäddade jag ner mig i sängen och tittade på Sex and the City – från början. Det var en riktigt bra julafton, jag somnade glad och tacksam.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Imorse kom barnen över, Odd stannade när det blev paketöppning. Sedan vinkade vi hejdå och gick upp och la oss i barnens tv-rum:

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Där myste vi en stund tillsammans…

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Innan det blev lekdags igen!

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Juldagen är ju en riktig lego-dag!

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

När det blev lunchdags kom jag på att vi inte hade hjälp idag så då började jag ta fram allt till en pasta pesto med broccoli och halloumi (dit sträcker sig min matlagnings-talang) men så vips från ingenstans så plingade det på dörren:

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

… Och då kom jag på att mitt team hade löst dagens lunch med UberEats. Det var julmat från Villa Godthem, mums! Nästa vecka börjar kock Matilda hemma hos oss, det ska bli väldigt roligt. Nu ska vi dock lämna hemmet ett tag och åka hem till mormor för juldags-mys.

Jag är så glad att ha barnen hemma!

 1. God fortsättning Isabella!
  Vill först ge dig en high five till den grymma entrepreneur och inspiration du är! Bra jobbat!!
  Sen undrar jag vart du köpt dina superfina sittpuffar som du har i ditt vardagsrum?

  Kram C

  1. B skriver:

   Köpt?!

 2. Lizette skriver:

  Mysigt det ser ut. Behöver du hjälp med dekoration/homestyling. Kika in dekorlyftet på instagram.

 3. Ann skriver:

  Isabella .tycker du är häftig ..och är säker på att det kommer gå jätte bra för dina barn..Förb du och odd verkar underbara med era barn…men jag hoppas du bakar och lagar mat med dom ibland iallafall …för det är kul att kunna .

 4. Sofia skriver:

  Låter härligt! God jul Bella!

 5. God fortsättning önskar jag dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..