ANNONS

Juldagen

/

Julafton igår blev så mysig och lyckad. Vi var hos Odd och vi spelade spel, åt jullunch, väntade på tomten, såg Kalle och öppnade paket.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Denna stora tjej blev inte så stor längre när tomten var utanför huset … :- )

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Jag åkte hem vid sex, tog ett bad, drog på mig pyjamas och tände ljus i hela huset och satte på Mariah Careys klassiska jullåtar. Sedan gjorde jag smörgåsar till middag och läste framför brasan i timmar. Det var så mysigt. Sedan bäddade jag ner mig i sängen och tittade på Sex and the City – från början. Det var en riktigt bra julafton, jag somnade glad och tacksam.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Imorse kom barnen över, Odd stannade när det blev paketöppning. Sedan vinkade vi hejdå och gick upp och la oss i barnens tv-rum:

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Där myste vi en stund tillsammans…

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Innan det blev lekdags igen!

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Juldagen är ju en riktig lego-dag!

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

När det blev lunchdags kom jag på att vi inte hade hjälp idag så då började jag ta fram allt till en pasta pesto med broccoli och halloumi (dit sträcker sig min matlagnings-talang) men så vips från ingenstans så plingade det på dörren:

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

… Och då kom jag på att mitt team hade löst dagens lunch med UberEats. Det var julmat från Villa Godthem, mums! Nästa vecka börjar kock Matilda hemma hos oss, det ska bli väldigt roligt. Nu ska vi dock lämna hemmet ett tag och åka hem till mormor för juldags-mys.

Jag är så glad att ha barnen hemma!

49
324

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00