ANNONS

En fin kväll

/

Jag var först på restaurangen igår, Döden i Grytan. Ett ställe i Vasastan dit Odd och jag ofta gick innan vi fick barn. Fingrade på menyn och såg hur snön föll utanför när jag plötsligt såg två barn knackades på fönstret och ropa ”MAMMA!”. Herregud som mitt hjärta gjorde volter.

Barnen hade sett fram emot kvällen och vi hade en väldigt rolig middag tillsammans. 1,5 timma med pasta och barnprat och sedan under desserten kollade barnen på Ipaden en stund så att Odd och jag kunde prata.

Jag njöt så mycket av kvällen. Denna kväll var en av årets bästa kvällar. Pussade hejdå till barnen och åkte sedan hem. Först tänkte jag uppdatera er och svara på några mail. Men jag ville behålla den fina känslan så istället tog jag ett bad, kröp ner i sängen och läste och somnade för första gången på länge helt varm och lycklig! Jag har så mycket att vara tacksam över.

82
863

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00