En fin kväll

Jag var först på restaurangen igår, Döden i Grytan. Ett ställe i Vasastan dit Odd och jag ofta gick innan vi fick barn. Fingrade på menyn och såg hur snön föll utanför när jag plötsligt såg två barn knackades på fönstret och ropa ”MAMMA!”. Herregud som mitt hjärta gjorde volter.

Barnen hade sett fram emot kvällen och vi hade en väldigt rolig middag tillsammans. 1,5 timma med pasta och barnprat och sedan under desserten kollade barnen på Ipaden en stund så att Odd och jag kunde prata.

Jag njöt så mycket av kvällen. Denna kväll var en av årets bästa kvällar. Pussade hejdå till barnen och åkte sedan hem. Först tänkte jag uppdatera er och svara på några mail. Men jag ville behålla den fina känslan så istället tog jag ett bad, kröp ner i sängen och läste och somnade för första gången på länge helt varm och lycklig! Jag har så mycket att vara tacksam över.

 1. Alfan skriver:

  Typisk betacuck.

 2. elisa skriver:

  Hej, toppen att ni kan vara goda emot varandra och stötta varandra, i framtiden kan det ju hända att Odd behöver stöd, tror barnen uppskattar det verkligen.

 3. K skriver:

  Så fint! Att Odd gjorde detta för dig när han vet att du behöver det och verkligen lägger det gamla onda åt sidan säger mig att han hyser en varm och fin respekt för dig och det ni en gång delade. En enormt kärleksfull handling i mina ögon! I nöden prövas vännen… God Jul Isabella! Önskar dig en gemytlig dag och kväll och hoppas en skön känsla får stanna inom dig hela dagen och fortsatt framöver! Många kramar! ❤

 4. Edita skriver:

  Aldrig kommenterat här ..mysigt att ni kan ses ihop.. tror odd och du är det perfekta tillsammans .. hoppas så.. tyvärr svårt att lite på nån. Och i din situation är det inte lättare .. lycka till god jul

 5. Frida skriver:

  Du och Odd❤️❤️❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..