Sally är en mini me

Igår så lämnade jag kontoret strax innan sex. Jag har alltid separationsångest för att säga hejdå till mina kollegor. Magnus körde hem mig och så kom Michaela över och lämnade sina saker för att hon skulle sova här. Sedan åkte vi in till stan och åt middag på Riche. Det spelades musik och folk sjöng så det var en väldigt härlig julstämning där. Men vid halv elva var vi hemma här, sminkade av oss, bäddade ner oss i den skönaste säng jag någonsin har ägt (från Carpe Diem) och så låg vi och pratade i flera timmar. Så mysigt.

Michaela åkte tidigt imorse så jag låg kvar i sängen ett tag och läste. Gick ner när magen började kurra. Lovisa som bor här hade tänt brasan, jag är så kär i mitt hus!

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Jag gjorde frukost med en massa färska bär, keso och kanel, Nespresso och så en drink med detta glow-pulver från Goop (en massa c-vitamin, finns att köpa i USA).

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

… Sedan la jag mig i soffan och läste denna bok som jag missat. Sally ringde sedan på FaceTime och berättade att hon har bokat bord själv på en restaurang till oss fyra ikväll (med lite hjälp av Odd) och frågade om jag ville följa med. Jag hade egentligen planer men vem kan motstå hennes engagemang? Hon är en mini-jag. Nu ska jag fortsätta läsa och sedan väntar en ansiktsbehandling. Julledighet alltså!

 1. Johanna skriver:

  Bli tillsammans igen❤️ Ni var så fina ihop.

 2. Ida skriver:

  Sov du och din vän i din dubbelsäng tillsammans?? Varför?

  1. L skriver:

   Haha VAD va konstigt med det??

 3. j skriver:

  Hmm alltid spännande med produkter som ska ge glow men detta med kosttillskott för skönhet vettetusan. V-vitamin får du lätt i dig via kosten och tar du ett överflöd kommer kroppen göra sig av med det på naturlig väg. Karotenoidena får du lätt i dig från exempelvis morötter, paprika och saffran så varför köpa tillskott när du kan få i dig det lätt via kosten och dessutom inte gynnas av ett överskott?:)

 4. Annica skriver:

  Skulle aldrig orka ha så mkt folk runtomkring mig i mitt hus.. vill bara vara själv ibland 🙂

 5. Jessica skriver:

  Jag älskar dig & din blogg & dina produkter 😍! Så härligt o följa dig ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..