ANNONS

Sally är en mini me

/

Igår så lämnade jag kontoret strax innan sex. Jag har alltid separationsångest för att säga hejdå till mina kollegor. Magnus körde hem mig och så kom Michaela över och lämnade sina saker för att hon skulle sova här. Sedan åkte vi in till stan och åt middag på Riche. Det spelades musik och folk sjöng så det var en väldigt härlig julstämning där. Men vid halv elva var vi hemma här, sminkade av oss, bäddade ner oss i den skönaste säng jag någonsin har ägt (från Carpe Diem) och så låg vi och pratade i flera timmar. Så mysigt.

Michaela åkte tidigt imorse så jag låg kvar i sängen ett tag och läste. Gick ner när magen började kurra. Lovisa som bor här hade tänt brasan, jag är så kär i mitt hus!

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Jag gjorde frukost med en massa färska bär, keso och kanel, Nespresso och så en drink med detta glow-pulver från Goop (en massa c-vitamin, finns att köpa i USA).

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

… Sedan la jag mig i soffan och läste denna bok som jag missat. Sally ringde sedan på FaceTime och berättade att hon har bokat bord själv på en restaurang till oss fyra ikväll (med lite hjälp av Odd) och frågade om jag ville följa med. Jag hade egentligen planer men vem kan motstå hennes engagemang? Hon är en mini-jag. Nu ska jag fortsätta läsa och sedan väntar en ansiktsbehandling. Julledighet alltså!

45
476

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00