Sista arbetsdagen!

Sista arbetsdagen! Jag är verkligen trött och HELT redo att checka ut. Efter träningen idag så har vi suttit en snabbis med KPI:er och snart har vi styrelsemöte men min hjärna vill helst ta ledigt och jag vill dra på mig raggsockor och hänga framför min öppna spis med ena handen i en pralinask. Vi har verkligen spurtat i ett helt år, det känns i kropp och knopp och vi kan med gott samvete få gå hem hela gänget. Herregud så skönt att vila upp mig och göra noll.

Processed with VSCO with x1 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Såhär blev min frisyr efter Emelies styling imorse. Jag älskar den! Hur som helst, nu styrelsemöte för Löwengrip, ringa en PR-kandidant och årets sista avstämning med Simon. Sedan väntar psykologbesök (går väldigt tätt just nu) och ikväll ska jag ut och äta med Michaela!

  1. Hej! Brukar inte kommentera men måste bara skriva vad fräscht det känns att du skriver ”framför brasan med ena handen i en pralinask” istället för ”framför brasan med ett glas vin!” Sån stark och uppmuntrande förebild tycker jag! Heja Bella!

  2. Jenny skriver:

    Vart tog luggen vägen??? Du var ju så fin i den!

  3. Hej,
    Jag hörde en låt idag ”All I want for christmas is new years day” av Hurts. Kom genast att tänka på dig. Lyssna den! Själv brukar jag hitta tröst i musik.

  4. Pytte skriver:

    Kan du inte lägga ut en ”vanlig” porträtt bild så man verkligen få se nya fina frisyren och nya färgtonen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..