ANNONS

Sista arbetsdagen!

/

Sista arbetsdagen! Jag är verkligen trött och HELT redo att checka ut. Efter träningen idag så har vi suttit en snabbis med KPI:er och snart har vi styrelsemöte men min hjärna vill helst ta ledigt och jag vill dra på mig raggsockor och hänga framför min öppna spis med ena handen i en pralinask. Vi har verkligen spurtat i ett helt år, det känns i kropp och knopp och vi kan med gott samvete få gå hem hela gänget. Herregud så skönt att vila upp mig och göra noll.

Processed with VSCO with x1 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Såhär blev min frisyr efter Emelies styling imorse. Jag älskar den! Hur som helst, nu styrelsemöte för Löwengrip, ringa en PR-kandidant och årets sista avstämning med Simon. Sedan väntar psykologbesök (går väldigt tätt just nu) och ikväll ska jag ut och äta med Michaela!

22
222

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00