ANNONS

En liten lista

/

Jag hittade en liten lista hos Hanapee så jag tänkte att jag lånar den och besvarar frågorna… 

Riktigt bra minne

Det är många bra minnen från året. Men att få ta emot Näringslivets mäktigaste kvinna  2018 var otroligt stort. Att få besöka Moskva var intressant. Veckan i Almedalen då vårt bolag hyrde ett hus ihop. Det var så kul att bo tillsammans samt vår middag vi hade för vänner och bekanta. Att få flytta in i mitt hus var stort. Min födelsedagslunch som mina vänner överraskade mig med. Jag kommer aldrig glömma Linus fina tal. Sedan har jag väldigt fina minnen med H och det är väl de som svider väldigt mycket. Förra nyårsafton firade vi in barfota i sanden på Maldiverna…

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Linus tal på min födelsedag 

Bästa köpet

… Helt klart mitt hus med tillhörande brygga! På julafton kommer jag inte bara ta med julklappar hem till Odd utan också mitt pantbrev för nya huset, Odd måste nämligen signera eftersom vi fortfarande är gifta juridiskt. Sedan är jag också väldigt kär i min knutring från Engelbert. Det är min nya powerring som jag unnade mig i somras.

Min stora musikaliska upptäckt

Jag är verkligen inte speciellt intresserad av varken musik, film, serier, teater eller liknande. Hemma spelas det mest julmusik men annars mycket Frank Sinatra, Louis Armstrong och lugna pianospels-listor. Allt som inte stör koncentrationen när jag jobbar hemma. Barnens stora favoritlåt i år var dock ”Do you Think About me med Benjamin Ingrosso.

Det såg jag på

Jag såg två filmer jag tyckte om. Unga Astrid och A Star is Born. Det soundtracket har jag i och för sig lyssnat sönder under hösten och framför allt efter separationen. Uh.

1152b2cb 85ce 4427 9ba4 09a76e41ac5e.jpg

Med teamet i vårt plan mot Gotland 

Det borde jag gjort mer av

… Slappat på soffan (enligt min psykolog) och haft mer dötid. Jag mår dåligt av tid som jag inte presterar på (bortsett från tid med barnen). Jag älskar att jobba men jag behöver mer återhämtning. Jag har ju varit ett spöke under denna kaos-månad och det som bekymrar mig mest nu i efterhand är att jag inte kunnat presentera på topp under tiden. Det är de som är problemet med relationer = risk för bolaget.

Fantastisk vecka i St Tropez. Hit kommer jag åka varje sommar!

Det borde jag gjort mindre av

Jag kan faktiskt inte komma på så mycket. Jag har varit effektiv med min tid.

Största insikten under 2018

Att jag kunde släppa in och känna djup kärlek för en man. Klart att jag varit förälskad innan men detta var något annat passionerat.

Det tar jag med mig in i 2019

Att jag ska se upp för relationer som går väldigt snabbt. De försvinner också snabbt. Att jag faktiskt kan älska någon på djupet (utöver barnen). Just nu är jag väldigt sorgsen och kommer ta det lugnt med relationer på länge men det känns fint att jag faktiskt kan släppa in. Jag var knappt singel mellan mitt äktenskap och relationen med Hampus så jag ska ha ett 2019 helt singel och fokus på barnen, bolag, vänner och mig själv. Det blir bra.

För att summera 2018 så har jag nått alla karriärsmål jag velat nå, även privata mål med boende och hemmateam. Jag har även kommit in i träningen ordentligt vilket är kul. 40 PT timmar med bästa Pontus avklarade jag från i maj i år. Nästa år ser jag fram emot ett raketår med bolagen! Det blir ett riktigt arbetsår, boende en vecka i månaden i NYC. Spännande.

58
295

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00