ANNONS
Integritet på Tailsweep

Julbord med mitt närmsta team

/

Idag började jag dagen med make up och hår samt hade ett telefonmöte med vd:n för Parkson i Kina som vill ta in Löwengrip. Det går att sälja produkter fysiskt i Kina utan att behöva djurtesta men det är mycket lobbying bakom. Vi (Löwengrip) är ju i Australien i februari för PR och lansering så vi avslutar resan med ett stopp i Shanghai för att förhoppningsvis signa med dom.

Copyright 2018. All rights reserved.

Jag fick ett väldigt fint julkort av Prins Daniel. Barnen är så otroligt gulliga!

Copyright 2018. All rights reserved.

Sedan hade jag julbord med mitt närmsta team På Stallmästaregården. Simon (högra hand), försäljningschef Charlotte, Ida och Lovisa jobbar hemma i huset och får snart sällskap av Kock Mathilda. Sascha, Emelie känner ni sedan innan och Magnus har också blivit en del i bolaget från och med nästa år. Eftersom säkerhets-situationer uppstår regelbundet (stalkern dök upp i min mat-affär i fredags längst ut på Lidingö när jag skulle fredagshandla med barnen, fick ringa 112 och polisen fick komma). Så har vi beslutat att det blir bra med en anställning. Trist men bra.

Copyright 2018. All rights reserved.

Mitt team överraskade mig med en måltavla över 2019…! Alltså hur gulliga är dom! Dessutom kom de in med ballonger där det stod 18 på. Det står för 18 miljoner i omsättning för Löwengrip Invest fram till juni (rejäl ökning från 7,5 miljoner). Jag säger det jämt men jag är så lycklig och tacksam över mitt gäng som för livet att gå runt.

Copyright 2018. All rights reserved.

Copyright 2018. All rights reserved.

Kjol och Blus från Gant

Nu väntar sista mötena och ikväll ska jag till frisören och göra om mitt hår lite. Hairtalk-frisör Emelie har en vision om att göra mitt hår lite mer sand/beige/guld. Jag är lite nervös!

51

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00