Julbord med mitt närmsta team

Idag började jag dagen med make up och hår samt hade ett telefonmöte med vd:n för Parkson i Kina som vill ta in Löwengrip. Det går att sälja produkter fysiskt i Kina utan att behöva djurtesta men det är mycket lobbying bakom. Vi (Löwengrip) är ju i Australien i februari för PR och lansering så vi avslutar resan med ett stopp i Shanghai för att förhoppningsvis signa med dom.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Jag fick ett väldigt fint julkort av Prins Daniel. Barnen är så otroligt gulliga!

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Sedan hade jag julbord med mitt närmsta team På Stallmästaregården. Simon (högra hand), försäljningschef Charlotte, Ida och Lovisa jobbar hemma i huset och får snart sällskap av Kock Mathilda. Sascha, Emelie känner ni sedan innan och Magnus har också blivit en del i bolaget från och med nästa år. Eftersom säkerhets-situationer uppstår regelbundet (stalkern dök upp i min mat-affär i fredags längst ut på Lidingö när jag skulle fredagshandla med barnen, fick ringa 112 och polisen fick komma). Så har vi beslutat att det blir bra med en anställning. Trist men bra.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Mitt team överraskade mig med en måltavla över 2019…! Alltså hur gulliga är dom! Dessutom kom de in med ballonger där det stod 18 på. Det står för 18 miljoner i omsättning för Löwengrip Invest fram till juni (rejäl ökning från 7,5 miljoner). Jag säger det jämt men jag är så lycklig och tacksam över mitt gäng som för livet att gå runt.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Kjol och Blus från Gant

Nu väntar sista mötena och ikväll ska jag till frisören och göra om mitt hår lite. Hairtalk-frisör Emelie har en vision om att göra mitt hår lite mer sand/beige/guld. Jag är lite nervös!

 1. Julia skriver:

  Indonesien!

  Ta en titt på Indonesien som marknad för er att träda in i. Frilansar här ifrån i 6 månader för tillfället eftersom min kille är baserad här. En boomande marknad och otroligt stark inom skönhetssegmentet. Ett av de länder i SEA som drar till sig mest utländska investeringar just nu.

  & Sociala medier är allt här!

  Potential att vara en riktigt het marknad för Löwengrip.

  //Julia

 2. Pia skriver:

  Kanske det borde bli sista året du får ett sådant fint julkort så som du outar en så privat sak…. Tycker det är riktigt tråkigt att ditt bekräftelsesbehov kommer före andra människors integritet.

  1. A skriver:

   Ja speciellt när hon själv är så noga med sina barns integritet

 3. Jag kikar in på din blogg ibland och inspireras av ditt driv när jag själv helt tappat mitt egna och tycker du ska vara stolt över vad du åstadkommit. Men jag tycker det är osmakligt att outa en bild på kronprinsessfamiljen inkluderat småbarn på en av Sveriges största bloggar? Jag förstår att företag skickar saker för att få publicitet, men jag är säker på att prins Daniel inte hade det i åtanke! Din stolthet över ett julkort och önskan om högre status kan inte gå före offentliga människors privatliv. Det där är inga offentliga bilder som har gått till media. Nu gjorde de det via dig istället… Lite intressant hur du skulle ha känt om det var i din sits, när du verkligen anstränger dig (med all rätt) för att skydda dina barn från offentlighet. Coolast är att känna mäktiga och inspirerande människor utan att känna ett behov av att visa upp det.

  1. H skriver:

   +1

  1. Sandra skriver:

   Och kungafamiljen är ju inte alls offentliga personer…
   Dom visar ju samma bilder på sina sociala kanaler.
   Tänk om folk kan slappna av lite!

   1. Jaha intressant att höra hur du tänker. Många skulle nog hålla med om att kungafamiljen värnar om sitt privatliv och är selektiva i vad de delar med sig av med sina barn. Jag antar att du var sarkastisk när du skrev att de inte alls är offentliga personer. Förstår inte varför du gör en poäng av det utifrån mitt resonemang eftersom jag hela tiden skriver offentliga personer?

    1. Erika skriver:

     Familjen har ju exakt samma kort redan publicerat i media! Då är det väl för sjutton inga problem för Bella att lägga upp den bilden. Jisses relax.

 4. Lena skriver:

  Hej Isabella!

  Va roligt att du fick en sånt fint julkort av Prins Daniel!

  Jag har tänkt på det här att du har en stor sorg. För några år sedan var jag djupt förälskad i en man men det blev inte vi två då han valde någon annan. Jag har aldrig varit så kär eller så attraherad av någon annan. Men jag insåg att jag var tvungen att göra något. Jag har mött Emerich Roth som har överlevt 5 koncentrationsläger och han är den starkaste man jag har träffat. Han har berättat när man hjälper andra hjälper man sig själv. Så jag valde att bli läxhjälpare för ensamkommande flyktingungdomar samt att jag har hjälpt en ungdom med CV och personligt brev. Jag har hållit på med det i fyra år och det har verkligen hjälpt mig. Nu förstår jag att du inte hinner vara läxhjälpare eller det kanske passar dig men du kanske kan hjälpa någon med ditt kunnande om entreprenörskap eller vara mentor till någon ungdom t.ex Mentor Sverige. Lycka till och hoppas du mår bättre nästa år!

 5. Lina skriver:

  Hur ska LCC kunna göra sig ett namn i Kina när de knappt är ute på den europeiska marknaden? Tänker främst att asiatisk hud skiljer sig från västerländsk hud och Kina har därmed också fantastisk hudvård. Vad har LCC att erbjuda Kina? På riktigt?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..