Á la Brigitte Bardot!

Det var dags att förnya håret. Jag är väldigt ljus i mig själv men håret har blivit lite väl kallt. Här är mitt egna hår utan extensions:

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Min frisör Emelie fyllde i med några hairtalks, färgade håret mer beiget och klippte en light-lugg för kunna få till en Brigitte Bardot-frilla när andra Emelie sätter upp håret i alla scarfs som Hermine Hold lanserar om några veckor. Jag älskar min nya frisyr. Det var precis det här jag behövde. Nytt kapitel – Ny frilla.

 1. Toksnyggt verkligen. Du passar i det där 👍😊

 2. Fie skriver:

  Lite 80-tal, så jäkla fint ❤️❤️❤️

 3. Ulrika skriver:

  Snyggt….du borde ha hel lugg ❤️

 4. Karin skriver:

  Åh jättefint!!! Nu blev även jag sugen på lightlugg👍👍

 5. Snyggt! Tycker du blev lik Isabella Scorupco med luggen, såg det främst på den bilden/filmen du lade upp på instastory.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..