En månad sorg

Sheila och jag träffade varandra under en halvtimmas kaffepaus, vi skulle gjort det igår men möten kom i mellan (och jag åkte hem och grät några timmar innan julfesten…). Sheila är min solstråle i livet och det var skönt att få skratta med henne. Vi gjorde en plan, Sheila sa att eftersom jag alltid går all in i allt jag gör så kanske jag ska ta dessa två julveckor och bara tokgråta ur mig allt. Nu försöker jag hela tiden hålla ihop men egentligen vill jag bara stänga in mig själv och gråta i dagar. När barnen är hos Odd så ska jag passa på att göra det. Sörja.

Denna smärta inom mig är bland det värsta jag varit med om. Hjärtesorg. I en månad exakt har jag levt med den och nu ger jag den alltså två veckor till och sedan det vara nog.

Sedan får jag gå vidare. Det måste gå.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Hålla ihop, hålla ihop… Ägarmiddag på Bardot med Nordic Tech House. Jag åt gratinerad blomkål. Varenda tugga är svår. Nu väntar två arbetsdagar till, sedan checkar jag ut och ska vara ledsen. Det känns så befriande.

 1. LF skriver:

  Förstår att du är ledsen, men för att ge dig lite perspektiv och kanske hjälpa dig att inse hur otroligt lyckligt lottad du är i livet; min son dog. Han blev bara två år gammal. Det var ingens fel och det ska inte få hända, men likväl hände det oss. Den sorgen jag och min man går igenom nu och kommer få leva med resten av våra liv är överväldigande tung. Den är grym, fasansfull och den suger musten ur oss som innan detta hände var glada, spralliga och positiva människor, precis som du verkar vara. Jag vill bara ge dig lite perspektiv, för jag tror du också förstår att vad du går igenom, det är ingen tragedi. Men jag önskar dig allt gott och hoppas du blir glad snart igen.

 2. leo skriver:

  Något fantastiskt väntar dig garanterat efter denna stora hjärtesorg, även fast du ej kan förstå det nu kommer det visa sig på sikt. Heja heja dig fina människa!!<3

 3. Det kanske funkar för dig men mig skulle det inte funka för. ”I två veckor till får jag sörja, sen är det bra” Nä, sörj så länge du behöver! 🌸

  http://nouw.com/sjosefine

 4. Kajsa skriver:

  Helt ärligt nu får du skärpa dig. Du har gjort slut med din pojkvän. Det är allt. Ryck upp dig

  1. Men va fasiken Kajsa, skärp dig! Hon har väl all rätt i världen att sörja, det är väl inte upp till dig att avgöra det. Och vaddå ryck upp dig. neheeee du, Isabella gråt hur mycket du vill och lyssna inte på människor som säger att du ska rycka upp dig. Du får sörja så länge du vill! Kram

 5. Man ska aldrig stänga in en sorg. Det får ta den tiden det tar för att läka. Går man inte genom den processen så brukar det oftast komma fram starkare än vad det behöver vara senare. Det låter som en bra idé att gråta ut.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..