ANNONS

En månad sorg

/

Sheila och jag träffade varandra under en halvtimmas kaffepaus, vi skulle gjort det igår men möten kom i mellan (och jag åkte hem och grät några timmar innan julfesten…). Sheila är min solstråle i livet och det var skönt att få skratta med henne. Vi gjorde en plan, Sheila sa att eftersom jag alltid går all in i allt jag gör så kanske jag ska ta dessa två julveckor och bara tokgråta ur mig allt. Nu försöker jag hela tiden hålla ihop men egentligen vill jag bara stänga in mig själv och gråta i dagar. När barnen är hos Odd så ska jag passa på att göra det. Sörja.

Denna smärta inom mig är bland det värsta jag varit med om. Hjärtesorg. I en månad exakt har jag levt med den och nu ger jag den alltså två veckor till och sedan det vara nog.

Sedan får jag gå vidare. Det måste gå.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Hålla ihop, hålla ihop… Ägarmiddag på Bardot med Nordic Tech House. Jag åt gratinerad blomkål. Varenda tugga är svår. Nu väntar två arbetsdagar till, sedan checkar jag ut och ska vara ledsen. Det känns så befriande.

90
295

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00