ANNONS

Bolagsgruppens julfest

/

Igår hade vår bolagsgrupp (Löwengrip, Löwengrip Invest, Nordic Tech House och Hermine Hold – Flattered var inte med) julfest! Jag får alltid nypa mig själv i armen varje år eftersom vi alltid är så många. Nya ansikten för varje år som går. Som vi växer! Vi befann oss på Nosh & Chow där vi hade en egen del på våning tre. Det blev en kväll med god mat, många tal och framför allt mycket sånger. Vi har nämligen ett eget husband som körde, otroligt kul. Så mycket värme och kärlek under kvällen. Ska man summera vad alla nämnde under kvällen i sina tal var det verkligen att vi är som en familj.

Jag och mina bästa vän och delägare

Julbordet på Nosh & Chow. Jag åt allt det gröna på julbordet och lite kallrökt lax.

Tack alla för en kväll jag aldrig glömmer. Och tack Dinah för kvällens bästa moderator!

Just det! Innan jag glömmer, jag är i vår egna Löwengrip-butik i Gallerian (en trappa upp) vid 12.00 idag om ni vill komma förbi och köpa julklappar eller fä råd kring våra produkter :- )

8
138

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00