Bolagsgruppens julfest

Igår hade vår bolagsgrupp (Löwengrip, Löwengrip Invest, Nordic Tech House och Hermine Hold – Flattered var inte med) julfest! Jag får alltid nypa mig själv i armen varje år eftersom vi alltid är så många. Nya ansikten för varje år som går. Som vi växer! Vi befann oss på Nosh & Chow där vi hade en egen del på våning tre. Det blev en kväll med god mat, många tal och framför allt mycket sånger. Vi har nämligen ett eget husband som körde, otroligt kul. Så mycket värme och kärlek under kvällen. Ska man summera vad alla nämnde under kvällen i sina tal var det verkligen att vi är som en familj.

Jag och mina bästa vän och delägare

Julbordet på Nosh & Chow. Jag åt allt det gröna på julbordet och lite kallrökt lax.

Tack alla för en kväll jag aldrig glömmer. Och tack Dinah för kvällens bästa moderator!

Just det! Innan jag glömmer, jag är i vår egna Löwengrip-butik i Gallerian (en trappa upp) vid 12.00 idag om ni vill komma förbi och köpa julklappar eller fä råd kring våra produkter :- )

 1. Ann skriver:

  Vilken trevlig julfest! Ni verkar ha så kul ihop och en fin sammanhållning och gemenskap, underbart!

  Tack för en bra blogg Bella, du är cool och mer vuxen och mogen än andra bloggare, du sjunker inte till vissa andras nivå. Du bara växer och växer i mina ögon. Kram och God Jul!

 2. Oskar skriver:

  Ser ut som en underbar julfest, men som vanligt så är det någon avundsjuk stackare som ska komma med någon dryg kommentar. God jul!

  1. H skriver:

   …och något i fan cluben som skall försvara.

 3. Ser ut som en klassfest på högstadiet.

  1. Elin skriver:

   …och redan kan de driva dessa företag framgångsrikt. Tänkt då vilken potential de ska ha med några år till på nacken.

  1. L skriver:

   Eh? När är man vuxen enligt dig?

  1. Ann skriver:

   Va, varför det? Menar du att du tycker alla ser unga ut? Ser ut som en trevlig julfest iaf tycker jag, ser gott, mysigt och trevligt ut.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..