Julfest ikväll

Sista årets budgetmöte avklarat, mål för Löwengrip 2019 blir 120 miljoner. En enorm summa men vi vill ju växa 50% om året. Snart väntar ett lunchmöte med en duktig entreprenör inom AI, sedan ska jag träffa Sheila en snabbis och kramas lite. Vi båda hade en halvtimmas lucka mitt på dagen. Efter det väntar tandläkarbesök (har skjutit på det i månader), fler möten och ikväll har hela bolagsgruppen julfest. Jag tror att några av kollegorna har en överraskning på gång, det har tisslat och tasslat så mycket. Jag ska hålla jultal med Pingis och som vanligt är det lika nervöst. Att prata inför folk eller live i tv är hur enkelt som helst när jag är i min jobbroll men när jag ska prata inför folk privat blir jag nervös. Mitt mest nervösa ögonblick var när jag skulle hålla tal på Sheilas och Rasmus bröllop, även på Michaela och Daniels. Uh! Men det kanske är lite sunt att känna nervositet då. Det betyder ju att jag inte går på autopilot.

Mina ögon avslöjar mitt mående.

Vi hörs senare! Stor kram

 1. Johanna skriver:

  Men att hålla tal på företagets julfest är väl jobb och inte privat? Oavsett, lycka till och hoppas festen blir lyckad.

  1. M skriver:

   Hon menar nog att det är personer hon känner väl. Jag kan inte heller prata inför de jag känner. I tex klassrum osv när jag var yngre och gick i gymnasiet bad jag alltid om att få prata inför dom jag aldrig umgicks med. Kändes mycket bättre!

 2. Ebba skriver:

  Var är era skrivbordslampor ifrån?

 3. Lena skriver:

  Lycka till inför ditt tal idag! Förstår att du är nervös. Du kanske bara kan läsa en vacker dikt. Jag är sämst på att hålla tal och föredrag. Men jag höll en vacker kärleksdikt på min brors bröllop. Jag hade läst dikten högt för mig själv 20 gånger men innan jag skulle läsa upp den så var jag så nervös men bruden sa att de inte märktes alls att jag var nervös. Jag håller tummarna för dig att det ska gå bra. Stor julkram!! Lena

 4. Ja man ser sorgen i dina ögon faktiskt men du ser så fin och vacker ut ändå. Hoppas att det bli kul på festen, du förtjänar att ha det så bra, så kul men bli inte allt för nervös bara, det är dina nära och kära som du ser varje dag och jobbar med. haha lättare sagt än gjort. 😀
  Lycka till fina <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..