ANNONS

Julfest ikväll

/

Sista årets budgetmöte avklarat, mål för Löwengrip 2019 blir 120 miljoner. En enorm summa men vi vill ju växa 50% om året. Snart väntar ett lunchmöte med en duktig entreprenör inom AI, sedan ska jag träffa Sheila en snabbis och kramas lite. Vi båda hade en halvtimmas lucka mitt på dagen. Efter det väntar tandläkarbesök (har skjutit på det i månader), fler möten och ikväll har hela bolagsgruppen julfest. Jag tror att några av kollegorna har en överraskning på gång, det har tisslat och tasslat så mycket. Jag ska hålla jultal med Pingis och som vanligt är det lika nervöst. Att prata inför folk eller live i tv är hur enkelt som helst när jag är i min jobbroll men när jag ska prata inför folk privat blir jag nervös. Mitt mest nervösa ögonblick var när jag skulle hålla tal på Sheilas och Rasmus bröllop, även på Michaela och Daniels. Uh! Men det kanske är lite sunt att känna nervositet då. Det betyder ju att jag inte går på autopilot.

Mina ögon avslöjar mitt mående.

Vi hörs senare! Stor kram

19
169

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00