I annonssamarbete med HARMAN KARDON

Röststyrd assistent

I annonssamarbete med Harman Kardon

Förra veckan installerade vi ett helt nytt ljudsystem hemma från Harman Kardon och deras nya serie Citation som har Google röstassistent inbyggt. Vi placerade högtalarna i köket, lounge-delen, sovrummet och i min Walk In Closet. De är väldigt snygga och den stilrena designen passar bra in i den övriga inredningen. Det är en inbyggd AI som man pratar med och det fungerar helt fantastiskt bra. Tidigare tycker jag att röststyrning har fungerat lite så där men nu märker man att tekniken har tagit ett stort steg framåt. Jag älskar ny teknik så jag tycker det är jätteroligt att ha Google röstassistent hemma. Dessutom kan barnen prata med den och man kan till exempel fråga om hur vissa djur låter. Charmigt när högtalaren trumpetar som en elefant i hela nedervåningen och barnen viker sig av skratt.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

En mindre högtalare på bänken i köket, bredvid kylskåpet.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

I lounge-delen har vi ställt två av de större högtalare. Passar in bra.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Anläggningen är påslagen och var man än befinner sig i de rummen vi valt så räcker det att säga t.ex. Hej Google, påminn mig om att hämta paket på vägen hem. Då lägger Google röstassistent in en påminnelse i telefonen som är kopplad till telefonens GPS. När man närmar sig hemmet så får du en notis. Väldigt smart och bra när man har mycket i huvudet.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

IMG_0318

För er som vill investera i detta så tycker jag ni ska göra det. Det bidrar till mindre skärmtid och det blir en rolig sak att göra tillsammans med barnen. Dessutom är ljudet fantastiskt.

I annonssamarbete med Harman Kardon

 1. Nora skriver:

  Coolt!!
  Var är byxorna ifrån, är det filippa k? de var så snygga verkligen

 2. Ann skriver:

  Så fina bilder, så snygg du är och så fint hus. Gillar att få se bilder på huset, kul att se. Alltid intressant med heminredning och att se på hus och hem. Det där systemet verkar bra, coolt och passar in i ditt hem, snyggt. Såg reklamfilmen på M Graafs blogg.

 3. Sophie skriver:

  Så rolig grej … jag i mina gamla år och börjar bli virrig och glömmer borde fasiken ha ett par sådana mackapärer 😀

  Läser inte din blogg så ofta men tittat in någon gång ibland (sällan) … missat ditt boende … Jösses så snyggt! Vilken värme med trä i modern anda … äntligen någon med stil och inte bara vitt, vitt, vitt.
  Supersnygg första bild på dig … du passar perfekt ihop med inredningen.
  Tumme upp!
  Kan hända att jag tittar in varje dag nu 😀 😉

  Trevlig jul

 4. Jannie skriver:

  Aldrig i levande livet skulle jag frivilligt installera avlyssning i mitt eget hem. Kalla mig paranoid men det luktar som george orwells 1984. Måste bara delta i diskussionen om folk faktiskt börjar tro att en sådan där röstservice är en bra idé.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..