ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Harman Kardon

Röststyrd assistent

/

I annonssamarbete med Harman Kardon

Förra veckan installerade vi ett helt nytt ljudsystem hemma från Harman Kardon och deras nya serie Citation som har Google röstassistent inbyggt. Vi placerade högtalarna i köket, lounge-delen, sovrummet och i min Walk In Closet. De är väldigt snygga och den stilrena designen passar bra in i den övriga inredningen. Det är en inbyggd AI som man pratar med och det fungerar helt fantastiskt bra. Tidigare tycker jag att röststyrning har fungerat lite så där men nu märker man att tekniken har tagit ett stort steg framåt. Jag älskar ny teknik så jag tycker det är jätteroligt att ha Google röstassistent hemma. Dessutom kan barnen prata med den och man kan till exempel fråga om hur vissa djur låter. Charmigt när högtalaren trumpetar som en elefant i hela nedervåningen och barnen viker sig av skratt.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

En mindre högtalare på bänken i köket, bredvid kylskåpet.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

I lounge-delen har vi ställt två av de större högtalare. Passar in bra.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Anläggningen är påslagen och var man än befinner sig i de rummen vi valt så räcker det att säga t.ex. Hej Google, påminn mig om att hämta paket på vägen hem. Då lägger Google röstassistent in en påminnelse i telefonen som är kopplad till telefonens GPS. När man närmar sig hemmet så får du en notis. Väldigt smart och bra när man har mycket i huvudet.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

IMG_0318

För er som vill investera i detta så tycker jag ni ska göra det. Det bidrar till mindre skärmtid och det blir en rolig sak att göra tillsammans med barnen. Dessutom är ljudet fantastiskt.

I annonssamarbete med Harman Kardon

20
150

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00