ANNONS

Julplaneringen

/

Jag åkte hem efter mitt ledningsgruppsmöte idag (sista för året!). Vid sex kom nämligen Justina hem till mig för manikyr och pedikyr. Vi ses varannan måndag hemma. Så smidigt. Jag valde en superfin röd nyans, den hade lite skimmer i sig vilket jag har fastnat för den senaste tiden. Efter att vi var klara gjorde jag en enkel middag och satte mig och jobbade framför den öppna spisen. Barnen är hos Odd denna vecka och det var lite ovant att det är så tyst men just idag kände jag att det var skönt att vara själv. Varannan vecka livet har sina fördelar.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Odd och jag har planerat julen. För honom är högtider jätteviktiga men för min del spelar dom ingen större roll så vi har gjort så att dom är hos honom på julafton och så kommer jag dit och firar under hela dagen och kvällen (tänk att det är möjligt att få fira ihop! Det är jag så tacksam över). Egentligen skulle barnen ha följt med mig på kvällen men min exman önskade att de kunde vara där över natten också så det får bli så. Jag har inget emot att varken vakna själv på julafton eller gå och lägga mig själv. Tvärtom så ser jag fram emot att komma hem runt 19-20, ta ett långt bad, lägga mig i en pyjamas framför brasan, spela julmusik, äta praliner och läsa. Jag har barnen sedan under mellandagarna och första veckan i januari vilket känns mysigt. Flera lediga dagar ihop. Nyår däremot firar jag i Gstaad, ser fram emot sol och skidåkning!

42
267

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00