Julplaneringen

Jag åkte hem efter mitt ledningsgruppsmöte idag (sista för året!). Vid sex kom nämligen Justina hem till mig för manikyr och pedikyr. Vi ses varannan måndag hemma. Så smidigt. Jag valde en superfin röd nyans, den hade lite skimmer i sig vilket jag har fastnat för den senaste tiden. Efter att vi var klara gjorde jag en enkel middag och satte mig och jobbade framför den öppna spisen. Barnen är hos Odd denna vecka och det var lite ovant att det är så tyst men just idag kände jag att det var skönt att vara själv. Varannan vecka livet har sina fördelar.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Odd och jag har planerat julen. För honom är högtider jätteviktiga men för min del spelar dom ingen större roll så vi har gjort så att dom är hos honom på julafton och så kommer jag dit och firar under hela dagen och kvällen (tänk att det är möjligt att få fira ihop! Det är jag så tacksam över). Egentligen skulle barnen ha följt med mig på kvällen men min exman önskade att de kunde vara där över natten också så det får bli så. Jag har inget emot att varken vakna själv på julafton eller gå och lägga mig själv. Tvärtom så ser jag fram emot att komma hem runt 19-20, ta ett långt bad, lägga mig i en pyjamas framför brasan, spela julmusik, äta praliner och läsa. Jag har barnen sedan under mellandagarna och första veckan i januari vilket känns mysigt. Flera lediga dagar ihop. Nyår däremot firar jag i Gstaad, ser fram emot sol och skidåkning!

 1. Céline skriver:

  Superintressant och givande innehåll med blandningen av personligt och arbetsrelaterat. Jag känner att det är viktigt att visa bägge sidor då jag upplever att det inte ger hela bilden om man bara talar om sin framgång. Det är så härligt, upplyftande och inspirerande att se att man kan vara ärlig och öppen samtidigt som man når sina mål i arbetslivet. Tack Isabella!

  Jag är själv en ung tjej med mål att bli entreprenör. Har ständigt olika idéer av massa olika slag och att höra dig ge tips och berätta om dina erfarenheter är så stärkande! Fyllde flera sidor i anteckningsblocket när jag idag lagt hela förmiddagen på att lyssna på en av din föreläsningar från 2012 där du berättar om din resa.
  Tack, tack, tack!

 2. Linda skriver:

  Hej.
  Fira du inte jul med din syster eller mamma?

 3. Hanna skriver:

  Hej! Vilken fin ring? Var hittar man den, vad är det för märke? Tack!

 4. Jag tycker verkligen om att du avdramatiserar hela julfirandet och förväntningarna många ofta har. Julafton behöver inte vara perfekt och det är okej att vara ensam liksom ♥️

  Så kul att följa dig, minns tiderna med Bellme och classified och blir så paff över att det gått så lång tid men det är SÅ kul att följa dig! Och tack för att du delar med dig! Vi är många som hejar på dig.

  Kram

 5. ella skriver:

  Tänker bara att när det finns pengar att unna sig manikyr två gånger i månaden, PT varje vecka etc etc…..Hus som är värt miljoner….Då skulle jag önska att höra om att man ger till behövande, dem hemlösa som fryser och vårt land och fattigpensionärer som inte får det att går runt och vissa hamnar på gatan. Förra veckan träffade jag en man med psykisk sjkd som varit hemlös och fått amputera båda benen pga sår som inte läkt. Och han är inte diabetiker. Utan det berodde på hemlösheten. Fruktansvärt. Så mer investeringar till dem som inget har. Det tror jag att man får igen på i längden också. Jag har gett en del extra nu i jul men ger regelbundet varje månad och jag har inte låg inkomst (är undersköterska)
  God Jul!

  1. P skriver:

   Isabella har ingen skyldighet att bevisa för oss var hon gör av sina pengar.

  1. D skriver:

   Att skapa arbetstillfällen är väl också att ge… Om än på ett annat sätt?! 🙂

  1. Céline skriver:

   Man väljer själv vilken roll man vill ta i samhället.
   Man väljer själv vad man prioriterar.
   Din kommentar är din åsikt, det betyder inte att det är det enda rätta.
   Alla får ha olika åsikter och lägga pengar på det just den personen brinner för.
   En person med mycket hög inkomst har inget ansvar för andras inkomst, det är min åsikt.
   God Jul önskar jag alla där ute!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..