En växande bolagsgrupp

Sista jobbveckan! Imorgon är det julbord för hela bolagsgruppen och på torsdag har Löwengrip Invest egen jullunch. Vi alla längtar faktiskt efter att gå på julledighet vilket inte är så konstigt med tanke på det tempo vi har haft under hela året. Jag är så stolt över teamet. Löwengrip beauty landar på 80 miljoner i omsättning, förra året omsatte vi 47 miljoner. Löwengrip Invest har omsatt 8 miljoner sedan juni bara (0630 i räkenskapsår) vilket är vad vi omsatte hela förra året. Så vi kommer att mer än dubbla omsättningen för nästa räkenskapsår (ca 18 miljoner för mitt lilla bolag!).

I början av året siade jag att bolagsgruppen skulle omsätta ca 140 miljoner vid årsskiftet och vi landar nästan där (25 miljoner för Flattered och 10 för NTH). Fantastiska siffror.

Processed With Darkroom

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Kavaj från Tiger of Sweden 

Processed With Darkroom

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Dagens frilla

Processed with VSCO with b3 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Processed with VSCO with b3 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Plåtning för Fitness Collection, kampanjen kommer att synas i tunnelbanan i januari.

 1. Mia skriver:

  Krävs någon utbildning för att få jobba hos er?

 2. Men wow vad kul att det går så bra, att allt bara stiger och fortsätter vara kul och framgångsrikt. Du ska vara stolt över dig, ni har alla lyckats så bra. Stark powerkvinna du är!

  Det kommer att bli så spännande att följa dig 2019 !

 3. Grymt bra siffror. Va stolt över dig själv o h ditt team.

 4. Kul att det går bra i bolagen och tycker det var fint att du svarade att du var nöjd ändå trots att ni inte nådde målet du/ni tänkt från början. Tror att ni slår nästa omsättningsmål om ni lyckas bra utomlands med lanseringarna. Lycka till och även om du varit med om mycket detta år och speciellt nu på slutet, så kom ihåg allt bra du uträttat också och vilka relationer du har idag.

 5. Emma skriver:

  Häftigt…!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..