Tidningar i jul

I samarbete med Readly

Den fantastiska tjänsten Readly har jag precis börjat använda och jag älskar den. Egentid på hög nivå. Readly samlar över 3000 olika magasin och tidningar och du läser dem direkt i mobiltelefonen eller på din Ipad. Jag köper ofta tidningar. Jag flyger aldrig utan en tidning. Det får gärna vara Vogue eller Elle för massa inspiration. Nu till julen finns det dessutom ännu mer tid så den här tjänsten ska jag använda mycket i mellandagarna. Det finns både lokala, nationella och internationella magasin så det passar de allra flesta. En ganska oväntad men perfekt julklapp till någon i familjen eller släkten som du är osäker på vad du ska ge annars.

Copyright 2018. All rights reserved.

Copyright 2018. All rights reserved.

De magasin som jag tänker läsa i mellandagarna är bland annat Elle, Condé Nast Traveler, Svensk Damtidning. Jag måste faktiskt erkänna att det gärna blir någon skvallertidning också. Känns även kul att läsa mat-tidningar inför nästa år som till exempel Vego och Clean Eating.
Just nu har jag ett erbjudande att dela med mig av. Du kan testa tjänsten i två månader för bara 19kr och få tillgång till en uppsjö av magasin. Härligt! Klicka här för att ladda ner Readly.

I samarbete med Readly