Löwengrips första modell

Idag har varit en tung dag. Jag somnade ledsen och vaknade ledsen. Hjärtat värker. Finns inte så mycket att göra åt det. Äta frukost med barnen, få iväg de till förskolan och dyka ner i jobb. Det har dock varit en bra jobbdag, Löwengrip har haft sin första plåtning med en modell! Jag kommer såklart fortsätta att vara ansiktet utåt för Löwengrip men vi tyckte att det kändes roligt med en till person på alla bilder. Hannah och jag har letat väldigt länge efter en tjej som känns Löwengrip och fungerar internationellt och den tjejen vi tillslut valde heter Rebecka. Vi är otroligt glada att hon ville jobba med oss.

Img 5644.jpg
Img 5646.jpg
Img 5650.jpg
Img 5648.jpg

Img 5647.jpg

Ni får se mer av henne senare!

Img 5651.jpg
Img 5655.jpg

Blus Other Stories

Ovant att få stå bakom kameran! Nu väntar mer budgetmöte.. Dagarna är alltid mixade!

 1. ”roligt med en till på bilderna” eller helt enkelt ett sätt att locka fler köpare av produkterna,som inte är ljusa och blonda… Det är ju reklam det handlar om så det är väl inte konstigt att visa olika personer,färger,hårtyper som visar att produkterna passar alla…PR helt enkelt,inte ”roligt med en till person på bilderna” eller säkert lite av det också men inte det huvudsakliga syftet.

  1. Det är precis vad det handlar om. Som brunett säger jag dock nej tack. Vill inte använda produkter som är utvecklade och framtagna för blondiner.

    1. Jag är också brunett och Löwengrips produkter funkar absolut inte på mitt hår. Torrschampot lämnade vita spår.

 2. Tråkigt o höra att du har en tung dag. Du har så mycket att glädjas för. Dig själv som jag ser som en stark kvinna♥️.Dina två fina barn♥️. Bra ekonomi. Fint hus. Allt du får uppleva via dina resor och affärs resor.

  Jag har ochså en dipp idag med mycket ångest. Men det beror på min ms diagnos. Blev sjuk när jag var 29 år år 2009. Jobbade som förskolelärare då. Efter mycket sjukskrivning från o till så blev jag tvingad till att säga upp mig med 3 månaders lön. Har testat olika arbeten men inget fungerar. Många utredningar så blev jag beviljad sjukersättning. Har inga barn tyvärr, min högsta önskan, men har inte råd att försörja ett barn. Eller skulle vilja vara en sjuk mamma. Eller när sjukersättning knappt kan försörja mig. Jag brukar gå in på din blogg för att fly min vardag ibland. Min högsta önskan är att ha hälsan tillbaka och slippa denna vidriga sjukdom ms.

  Att kunna arbeta med det jag är utbildad till på högskolan. Att ha en stabil ekonomi som skulle göra livet lite enklare. Att bara ha ca 9700 kr i sjukersättning är inte mycket att leva på. Men vad har man för val. Har alltid älskat julen och när jag jobbade hade man ekonomi att bjuda på mat och köpa julklappar till mina nära o kära. Men nu dom senaste 11 åren mår jag alltid dåligt vid jul. För man har inte den ekonomi och skäms för sin livssituation. Alla säger spara, men hur? När man har några kronor kvar innan nästa utbetalning sker. Har sökt hjälp i bla fonder, kyrkan, frälsningsarmén och socialen men eftersom jag inte har barn så får man ingen hjälp av samhället. Att ständigt tänka på ekonomin det tar mycket på min hälsa. Vet många i Sverige som lever i fattigdom och har det svårt. Ibland tycker jag att vi borde göra mera insamlingar till sjuka fattiga, pensionärer i Sverige innan vi samlar pengar till andra länder. Vi kan göra båda men varför inte se sanningen om hur vi har det i Sverige.

  1. Vad tråkigt att läsa om din historia, Lea! MS är verkligen en fruktansvärd sjukdom.

   Jag är 31 år och har en annan sjukdom, EDS (Ehlers-Danlos syndrom) och precis som du har jag jobbat på förskola och älskade det så mycket men med smärtor som är olidliga, axlar och höfter som hoppar ur led av att lyfta upp ett barn gjorde det ohållbart.
   Jag har nu varit sjukskriven större delen sedan 2010. Har testat olika arbeten men hittills inget som fungerat.

   Har du kollat om du har rätt till bostadsbidrag via försäkringskassan? Det kanske kan hjälpa lite i den ekonomiska delen. För jag håller med dig till 100% att det inte är lätt att vara sjuk och sedan behöva räkna varje liten krona för att få det att räcka hela månaden.

   Hoppas du får en fin jul i alla fall!

   1. Det är så jobbigt när det inte funkar på arbetsplatser. Tror bara vi dom har dessa sjukdomar kan förstå hur vi kämpar för överlevnad. Jag har ansökt om bostadstillägg men ligger exakt på gränsen . Har inga barn därför ej bostadsbidrag. Så för att överleva måste jag ofta låna av en familjemedlem. Men det känns riktigt jobbigt att fråga varje månad. Man är vuxen och skäms så för den situation man är i och fattigare kommer vi bli när man någon gång går över till riktigt pension. Jag lever för en dag i taget. Hoppas du får en fin jul och att det löser sig fick dig med anpassat arbete. ♥️

   2. Jag ligger precis på gränsen för bostadstillägg. Bostadsbidrag då måste man ha barn vilket jag inte har. Så får ofta be en familjemedlem om låna pengar. Men det känns inte så kul. När man är så pass gammal dom jag är att inte klara sig. Tror bara dom som har svara diagnoser som oss. Bara kan förstå varandra vilken hemsk situation vi är i. Önskar och hoppas det löser sig för dig med anpassat arbete. Men ofta finns dom tyvärr inte i verkligheten. Vilket fk och af verkar tro. . Hälsan är det viktigaste vi har. Utan den är vi rätt illa ute i samhället som det ser ut idag. Önskar dig med en mysig jul så gott vi kan ordna den. ♥️

  2. Har du bostadstillägg med? Skriv ditt nr för Swish så kanske du kan få en liten julklapp av oss läsare. Vi stöttar andra kvinnor eller hur? 😊

   1. Nämen tycker sånt är så skamsigt. Men om någon vill Swisha så skulle jag bli väldigt tacksam för all hjälp. Min mobil är 0737811561. Tack på förhand heter Maria Larsson men kallas Lea. ♥️♥️♥️

   2. Ja om någon vänlig själ skulle vilja hjälpa mig så skulle det betyda oerhört mycket. Men tycker det är svårt att be om hjälp från främmande människor. Nu gör jag något som verkligen känns svårt. Gråter när jag skriver detta. Tar mod till mig. Men om någon har möjlighet att hjälpa mig. Så har jag Swish min mobil är 0737811561 Maria Larsson men kallas Lea. Nej inget varken bostadstillägg ligger exakt på gränsen att bli beviljat. Har inte eller bostadsbidrag eftersom man måste ha barn för att ansöka om bostadsbidrag. Snart höjer dom hyran igen. Ska söka om bostadstillägg efter nyår och se om man kan få någon bidrag beviljat .

  3. Tråkigt att du har det så jobbigt Lea.
   Men det låter lite som att du tycker att Isabella inte har rätt att må dåligt för hon har allt det som du inte har.
   Men du vet, ont i hjärtat och drunkna i tårar kan vem som helst råka ut för, fattig eller rik, frisk eller sjuk, mamma eller inte.
   Hoppas ditt liv blir lättare.

   1. Det har jag väl inte skrivit något om. Jag följer hennes blogg varje dag i många år. Det jag menar är att hon har så mycket att glädjas över. Klart det gör ont av att bli sviken av någon man litar och trott på. Alla har vi våra sorger och svårigheter.

    1. Jag lever precis som du Lea, har nyss passerat 40, inga barn. Lika med att ständigt låna pengar och skämmas över det. Blev lämnad efter många många år av min man och lever nu ensam, vilket gjorde livet fattigt på ett annat sätt. Det känns som att livet går ut på att titta på när andra lever. Man straffas för att man blev sjuk. Nu är jag glad för det lilla, pyssla med mina krukväxter eller prata i telefon, men har aldrig råd att gå och ta en latte med någon eller dylikt. Lite mer rik vardag skulle jag nog tycka att även vi sjuka är värda, vi kämpar på som det är ändå.

     1. Lola håller med dig till fullo att vara kronisk sjuk är väldigt tärande. Livskvalitet det saknar man helt. Jag tar aldrig en fika på stan det här man inte råd med. ♥️ All kärlek och styrka till dig.

    2. Alla har sina sorger. Ja. Men betyder det att man inte får prata om dom, klaga eller tycka att det är jobbigt? Det spelar ju ingen roll hur mycket annat man har att glädjas över, saker är jobbiga ändå. Det finns alltid de som har de värre, ja kanske det, MEN det gör ju knappast att man trollar bort de man mår dåligt av.

     Undrar i övrigt varför du säger att man behöver barn för bostadsbidrag? Jag har haft det och hade inte barn då?

     1. Man kan få bostadsbidrag om man är utan barn tills man fyller 29 år. Läs själv på fk hemsida tro mig här klart sökt allt man kan söka i samhället. Vem har sagt att man kan trolla bort sina sorger. Det är hur du tolkar min text.

     2. För att man måste ha barn för för att ansöka och bli beviljat bostadsbidrag efter att man fyllt 29 år. När man har sjukersättning är det något som heter bostadstillägg istället man kan sök. Det blev jag nekad till. Eftersom jag exakt ligger på gränsen min hyra kommer höjas och då söker jag så klart igen. Tro mig jag söker allt dom går att söka. Läs själv på fk om du inte tror mig. Jag har aldrig sagt att man kan trolla bort sorger. Det är dina ord och hur du tolkar min text.

     3. E: Jag tycker det är viktigt att belysa att människor som vi finns i den här världen också. Det har ingenting med att förminska den som driver bloggen på något sätt. De flesta vill så gärna blunda för oss fattiga och låtsas att vi inte finns. Så vilken plattform vi än väljer att visa oss på tycker jag är bra.

  4. Lea, jag känner igen mig i det du skriver. Vet också hur det är att knappt ha mat på bordet. Det ÄR hemskt! Julen är fruktansvärd för julklappar till barnen har man ju inte råd med. Skinka är för dyrt, must också. När man är sjuk och kroppen är utmattad men sinnet finns kvar hos en så är det tufft. Gråter ofta men inte så barnen ser såklart. Isabella borde ge mer till fattiga ist för att skryta om sitt lyxliv. Man vill göra rätt firån sig som fattig, men oftast funkar det inte alls. ÄR en nagel i ögat på mig iaf att vi återigen får en fattig jul. GOD JUL!

   1. Håller med dig. Men jag tycker nog inte bara för man har pengar behöver hjälpa fattiga. Utan kanske belysa fattigdom i Sverige och göra insamlingar som går till en fond. Som man skulle kunna söka ifrån. Tycker att vi gärna hjälper u länder innan vi hjälper befolkningen här i Sverige. Önskar dig en fin jul ändå fast vi har det tufft. ♥️

 3. Kan du få Emelie att göra en hårvård? Jag är nyfiken på vilka produkter hon använder på ditt hår, vilken storlek curlers etc.

 4. Rebecka S? 😊 (Gisdning)
  Kram fina du, älskar dina produkter, det finns en väg ut, bättre än du nånsin kan ana..

 5. En ödmjuk fråga men vad är det som hjärtat värker av- saknad efter H eller pga oärligheten? Minns inte att du verkade särskilt ledsen när du gjort slut tidigare med H.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..