Årets klappar

Jag har längtat efter fredag hela veckan, det brukar inte kännas så men jag ser så mycket fram emot första lugna helgen någonsin i huset med barnen. Helgens planer är rätt lugna, vi ska gå på kalas imorgon och så kommer några vänner över på lunch på söndag. Barnen ska klippa sig (frisör hemma på söndag, betydligt enklare) och så ska jag hinna med lite träning. Jag känner mig som en klyscha men jag vill i princip kolla på Sex and the City eller The Holiday, snyfta och äta choklad i min säng när barnen har somnat.

Få sörja i fred.

Processed With Darkroom Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Våra kläder är ifrån GANT (min tröja i cashmere här, Sallys tröja här och skjorta här)

Kanske blir det något bak också, Odd påminde mig om den Blondie han alltid gjorde till mig förut. En kladdkaka på vit choklad, helt ljuvlig. Sedan pratade Lovisa om att vi kunna göra ett pepparkakshus ihop, det är alltid kul.

Img 5658.jpg

Barnens klappar är klara! Ida har hjälpt mig med barnens paket i 1,5 år nu. Födelsedagar, julafton och barnkalas. Jag vet att många av er tycker att det är vansinnigt att inte jag gör barnens present-val men dels har jag inte tid och så tycker jag inte att det är speciellt roligt.

Img 5660.jpg

Dom brukar få ca fem paket var. För Sallys del väntar en sminkdocka, en hund, lite pyssel och kläder som hon älskar.

Img 5659.jpg

Gillis är besatt av dinosaurier så det får han. Alla barnens julklappar som Ida har beställt hittar ni här på min önskelista (adlink)

Processed With Darkroom

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Gillis ska få ett fint set som passar till mellandagarna och nyårsfirande precis som Sally. Skjorta, chinos och tröja från Gant (adlinks). Känns kul att ge kläder som passar till lite mer festliga tillfällen bland alla vardagskläder.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Min kjol kommer också ifrån Gant (adlink)

Nu ska jag hämta barnen och äntligen ta helg!

 1. E skriver:

  Männen kritiseras aldrig när dom aldrig tar ansvar och köper julklappar, men när kvinnor lägger julklappsansvaret på någon annan blir det ramaskri. 😑

  1. H skriver:

   Männen tar inte ansvar för att kvinnor vill göra det ’på sitt sätt’.

  1. Maria skriver:

   Jooo jävlar vad jag kritiserar de förbannade lama männen. Mindre män åt kvinnan tack. Så jävla tröttnpå deras mansbebis beteende nu!!!

   1. Vc skriver:

    Varför umgås du med män då?

 2. Anna skriver:

  Fine att man inte tycker det är roligt att shoppa presenter till sina barn. Alla kan ju inte gilla att shoppa.

  Det är ju bara det att Isabella har ju som typ största intresse att shoppa presenter till sig själv. Då är det ju i sammanhanget väldigt märkligt och väldigt talande…

 3. Hanna skriver:

  Älskar att folk blir upprörda över det faktum att barnen kanske kommer bli ledsna när dom förstår att det inte är bella personligen som handlat julklapparna. Vilket barn frågar ens det? Och de flesta föräldrarna i Sverige lurar sina barn att dom kommer från TOMTEN 😂

 4. AnnaN skriver:

  Hur funkar reglerna kring att markera samarbeten och adlinks?

  Om detta INTE är ett samarbete borde Isabella stämma Jollyroom för att de använder henne och barnen i deras marknafsföring!

  Länken för önskelistan kan väl knappast räknas som adlink?

 5. Erika skriver:

  Man undrar ju hur många av er som kommenterar som har en man därhemma som ”delegerat” julklappsinköpen till er..? Varför inte ta diskussionen därhemma först om att det är onormalt att inte gilla att köpa julklappar till sina egna barn.
  Same same kan man tycka.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..