ANNONS

Årets klappar

/

Jag har längtat efter fredag hela veckan, det brukar inte kännas så men jag ser så mycket fram emot första lugna helgen någonsin i huset med barnen. Helgens planer är rätt lugna, vi ska gå på kalas imorgon och så kommer några vänner över på lunch på söndag. Barnen ska klippa sig (frisör hemma på söndag, betydligt enklare) och så ska jag hinna med lite träning. Jag känner mig som en klyscha men jag vill i princip kolla på Sex and the City eller The Holiday, snyfta och äta choklad i min säng när barnen har somnat.

Få sörja i fred.

Processed With Darkroom Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Våra kläder är ifrån GANT (min tröja i cashmere här, Sallys tröja här och skjorta här)

Kanske blir det något bak också, Odd påminde mig om den Blondie han alltid gjorde till mig förut. En kladdkaka på vit choklad, helt ljuvlig. Sedan pratade Lovisa om att vi kunna göra ett pepparkakshus ihop, det är alltid kul.

Img 5658.jpg

Barnens klappar är klara! Ida har hjälpt mig med barnens paket i 1,5 år nu. Födelsedagar, julafton och barnkalas. Jag vet att många av er tycker att det är vansinnigt att inte jag gör barnens present-val men dels har jag inte tid och så tycker jag inte att det är speciellt roligt.

Img 5660.jpg

Dom brukar få ca fem paket var. För Sallys del väntar en sminkdocka, en hund, lite pyssel och kläder som hon älskar.

Img 5659.jpg

Gillis är besatt av dinosaurier så det får han. Alla barnens julklappar som Ida har beställt hittar ni här på min önskelista (adlink)

Processed With Darkroom

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Gillis ska få ett fint set som passar till mellandagarna och nyårsfirande precis som Sally. Skjorta, chinos och tröja från Gant (adlinks). Känns kul att ge kläder som passar till lite mer festliga tillfällen bland alla vardagskläder.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Min kjol kommer också ifrån Gant (adlink)

Nu ska jag hämta barnen och äntligen ta helg!

160
215

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00