Budget och Netjets

Eftersom jag har barnen den här veckan är det mycket kontorstid och lite mindre flängande. Det blir en bra variation. Min dag idag har också varit mixad, alltifrån lunch med Netjets som flög till Stockholm igen för att möta mitt team på ett andra möte. Och strax väntar budgetmöte för Löwengrip Beautys 2019. Får jag erkänna att jag tycker att budgetmöten är fruktansvärt tråkiga..?

Styrelseposter, organisation och budgetarbete är det jag tycker är minst roligt med att driva företag. Jag gillar att vara mer kreativ, få tänka utanför boxen, pr, marknadsföring och få ge syre till alla företag istället. Strategi är också otroligt kul men då är det de visionära jag gillar, att följa upp och rapportera är inget vidare.

Jag är som bäst när jag får sparka igång något i rätt tajming och lämna vidare. Ett exempel på det är skomärket Flattered. Vi grundade det för några år sedan, jag var med i början, marknadsförde, öppnade dörrar till försäljning och ökade varumärkeskännedom men slutade ganska fort att vara operativ för att kunna dra igång annat. Nu har det rullat vidare och tagit in kapital från Spiltan på en värdering på ca 45 miljoner, jag har också sålt av lite aktier. Samma resa väntar med Hermine Hold och det ska bli roligt att följa.

Fördelen med att ha varit entreprenör i 12 år är att jag faktiskt får välja bort 90% av allt tråkigt och bara göra det jag tycker är givande. Det är också så jag behåller min energi.

Processed With Darkroom

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Dagens outfit; allt från Max Mara – butiken på Birger Jarlsgatan

Processed with VSCO with 1 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Nu ska jag sätta mig med gänget och lyssna igenom budgeten i alla fall, knepet är att stå upp. Då blir det lättare att koncentrera sig :- )

LOADING..