En stor sorg

Jag är verkligen sänkt. Jag är så tacksam över att ha Isolina här. Men igår när hon var iväg under dagen kunde jag inte låta bli att spendera borta timmar i sängen och bara gråta i min ensamhet. Jag satte på min och H:s gemensamma playlist och vågade gå igenom oss i huvudet. Det gjorde så ont. En känsla av panik greppade dag i mig men så kom jag ihåg att en av er läsare hade skrivit att de värsta ångestkänslorna går över efter 90 sekunder så jag försökte andas igenom allt. Det fungerade. Tack.

Vi gick ett sånt abrupt slut mot min vilja. På en dag tog allt slut. I ena smset pratade vi om vad vi ska äta ikväll och några timmar senare måste jag bryta allt. 18 månader av en intensiv kärlek. 18 månader där mycket ofta kändes för bra för att vara sant. Vilket det också var. Vet ni vad det hemska är? Han är den första människa som jag någonsin släppt i mitt liv på riktigt. Han beskrev mig som en lök ibland som tog lång lång tid att skala av men tillslut så var jag där. Älskade honom och såg honom som min familj. Nu står jag här helt ensam med garden nere och det gör så ont.

Under en weekend här i NYC som egentligen skulle varit vår. Vi skulle firat jul ihop med barnen och vi hade en resa till Maldiverna som väntade direkt efter. Det är inte resorna i sig som är jobbiga att boka av, det är att jag raderar allt som är oss i kalendern. Vi finns inte kvar mer.

Det är så smärtsamt.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Igår drog Isolina och Hanna ut mig för att tänka på annat. Middag på italienska Bellini. De gjorde väldigt goda (och vackra) alkoholfria Bellinis vilket jag uppskattade.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Under middagen med tjejerna kände jag mig glad för stunden. Mycket skratt och vettiga samtal men när vi kom till nattklubben så blev det tungt igen.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

På Socialista

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Åkte hem tidigt och sminkade av mig och grät mig till sömns. Jag vet rationellt att det kommer att bli bättre men jag vet också att jag behöver gå igenom sorgen. Det här var verkligen inte mitt val. Men jag blev förd bakom ljuset och lärde känna en person som utgav sig för att vara någon annan.

Denna smärta!

 1. A skriver:

  Psykopater är experter på att komma en nära. Det är deras mål.

 2. 🌹🌹🌷🌷🌺🌺🌺🌸🌸🌸🌼🌼🌼🍀🍀💐💐🌹🌹🌹🌸🌸🌸🌼🌼

 3. Lisa skriver:

  Det är H som har det svårt, inte Isabella. Selfpity is not cool at all. Kolla Hennes ansikt i Expressen när hon påstår att det är såååå svåååårt

  1. jonna skriver:

   Monkey buisness Hahaha

 4. Hjärtesorg är tungt, släpp ut allt och ta det steg för steg. Du är ung och har så mycket fin kärlek framför dig💗 Den som vill låna en halv mille i början av en relation är inte något att hänga i julgran, oavsett vilka motiv han kan ha haft. Och häftigt att du vågat öppna upp mer för någon, det tar du med dig in i framtiden😊

 5. L skriver:

  Det gjør veldig vondt, jeg vet💔 Her gikk 18 års ekteskap i vasken fra en dag til en annen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..