Mitt fantastiska team

Det är betydligt roligare att resa när jag har Emelie och Sascha med mig jämt. Emelie sminkar mig och Pingis varje morgon och Sascha hjälper mig med kläder samt dokumenterar allt till mina kanaler. Jag och Pingis brukar bo tillsammans och så brukar Emelie och Sascha bo ihop. De har ett speciellt jobb att följa med mig runt i världen men vi har blivit sammansvetsade. De vet hur jag fungerar (mina egenheter) och vi alla kan vara oss själva, annars hade ingen orkat jobba så nära varandra.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Nu väntar en intensiv eventdag för Löwengrip. Vid 09.00 väntar en frukost för media/influencers och sedan väntar en pop up brunch för Löwengrip (alla produkter finns tillgängliga att köpa). Ikväll väntar ett event med Chanel Beauty och middag med Isolina. Alla mina kollegor åker hem idag så Isolina checkar in i mitt rum och så ska vi ha kusin-häng under helgen. Mysigt.

 1. Kan du inte berätta om dina egenheter? 🙂

 2. Maria skriver:

  Tycker att det har gått för långt. Bättre att tona ner bloggen. Varumärket har du ju upparbetat ändå. Mer lugn och ro för dig. Produkterna är inte bra. All försäljning beror på din marknadsföring och inte på kvalitee tyvärr. Brukar vara så för de flesta uppstickarna. Jag vet att det inte finns många fabriker utan man delar , dvs lancome kan ha samma fabrik som estee lauder. Mycket humbug.
  Lycka till ändå!😊

  1. Becca skriver:

   Kändes det bra att skriva en sådan här kommentar ? Att trycka ner en annan människa. Der säger rätt mycket hur du är som person.

   1. Maria skriver:

    Det är ju sant.

  1. Mie skriver:

   Håber du har det bedre nu 😔 så led du er!

  1. Johanna skriver:

   Hoppas du mår bättre snart ☺️

 3. Vad härligt att vara så nära sitt team och de man jobbar med, de är ju kollegor, medarbetare och det är inte alltid man klaffar så bra. Men å andra sidan hade du väl inte anställt de om fallet varit så.. 🙂
  Så härligt att ni kan resa omkring och så.
  Hoppas snart på att få ett litet inlägg gällande Gabriella 😀

 4. Ja snalla! Be Emie gora en makeup video!

 5. Helena skriver:

  Är livvakten med på kusinhänget?

  1. m skriver:

   Samma livvakt lär ju inte jobba 24/7 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..