Mitt fantastiska team

Det är betydligt roligare att resa när jag har Emelie och Sascha med mig jämt. Emelie sminkar mig och Pingis varje morgon och Sascha hjälper mig med kläder samt dokumenterar allt till mina kanaler. Jag och Pingis brukar bo tillsammans och så brukar Emelie och Sascha bo ihop. De har ett speciellt jobb att följa med mig runt i världen men vi har blivit sammansvetsade. De vet hur jag fungerar (mina egenheter) och vi alla kan vara oss själva, annars hade ingen orkat jobba så nära varandra.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Nu väntar en intensiv eventdag för Löwengrip. Vid 09.00 väntar en frukost för media/influencers och sedan väntar en pop up brunch för Löwengrip (alla produkter finns tillgängliga att köpa). Ikväll väntar ett event med Chanel Beauty och middag med Isolina. Alla mina kollegor åker hem idag så Isolina checkar in i mitt rum och så ska vi ha kusin-häng under helgen. Mysigt.

 1. Så härligt !! Längtar du hem nånting till ditt nyköpta hus? Är väl inte många dagar och nätter du spenderat där? 🙂

 2. Jag reste mycket i mitt forra jobb, och aldrig att jag blev fragad om jag kunde dela rum med en kollega, aven om vi bodde pa samma hotell. For att gora resande hallbart i langden for ditt team sa borde du verkligen fundera over att erbjuda dem egna hotellrum. Man behover den tiden for att aterhamta sig, fa lite tid for sig sjalv, och kunna ringa hem till vanner och familj utan att ha kollegor runt omkring sig, hur mycket man an tycker om sina kollegor.

  1. Vi har haft det kravet på varje avdelningsresa för att hålla priserna nere på mitt företag. De som verkligen inte vill får säga ifrån och ha eget rum men de flesta har inte haft något emot det eftersom det inneburit att vi kunnat åka iväg och ha konferens ihop och göra något kul. Tänker att det är ett ekonomiskt tänk från Löwengrips sida också och om någon vill ha eget rum så får de säkert det.

 3. Vilket område som är ”ditt” är ju superenkelt att se, dvs att du vill vara Upper East side men frågan är om drt just bara är du som låtsas vara världsvan? Och egentligen, måste man ha professionella sminköser och stylister för att få håret och läppstiftet snyggt som du säljer, kanske du bara ska sälja det till makeupartister? Eller var det bara för att jag skrev om Jewels i min bok/blogg som vill bli en? Mitt favorit område är inte Upper East side.

  1. Halvbra reklam du gör för ditt företag genom att lämna tråkiga kommentarer på Isabellas blogg. Jag blir iallafall inte sugen på att boka en class med dig efter att ha läst ovan.

   1. Ja verkligen dålig reklam för dig Hannah. Du ska föreställa jobba med yoga, retreats och meditation men sprider dålig karma i andras bloggar? Hur tänkte du nu?

    1. Jag ”chattade” med hannah när jag var 17-19 år , via Aftonbladetsblogg

     Idag är jag 30 & hannah betydde jätte mkt för mig . Hon stöttade och hjälpte mig i mina psykiska problem som jag hade då.

     Jag tycker inte att man ska döma en person så rakt av

 4. Vad härligt att vara så nära sitt team och de man jobbar med, de är ju kollegor, medarbetare och det är inte alltid man klaffar så bra. Men å andra sidan hade du väl inte anställt de om fallet varit så.. 🙂
  Så härligt att ni kan resa omkring och så.
  Hoppas snart på att få ett litet inlägg gällande Gabriella 😀

 5. Tycker att det har gått för långt. Bättre att tona ner bloggen. Varumärket har du ju upparbetat ändå. Mer lugn och ro för dig. Produkterna är inte bra. All försäljning beror på din marknadsföring och inte på kvalitee tyvärr. Brukar vara så för de flesta uppstickarna. Jag vet att det inte finns många fabriker utan man delar , dvs lancome kan ha samma fabrik som estee lauder. Mycket humbug.
  Lycka till ändå!😊

  1. Kändes det bra att skriva en sådan här kommentar ? Att trycka ner en annan människa. Der säger rätt mycket hur du är som person.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..